söndag, december 31, 2023

Vintage Ale

Årets Vintage Ale från vännerna på Fuller's är riktigt bra tycker jag. Ska nog köpa på mig några för lagring till kommande år!

Snart match!

Och Jenna är mer än redo!

lördag, december 30, 2023

Usch.

Jag vet, jag är tjatig. Men den här jäkla snön.... Och det värsta är de där vallarna som plogbilen fixar. Det är en jäkla mardröm. Två dagar i rad har jag hållt på i över två timmar med dessa vallar. Och det finns ju ingenstans att ha iväg snön heller. Högen som jag gjort bredvid carporten är högre än mig. Och den är flera meter bred. Helt sjukt. Man orkar ju inte kasta upp snö där längre.

Ha en fin lördag!

fredag, december 29, 2023

Årets sista arbetsdag

 Ja, snart är det ju nytt år och detta är ju sista vardagen 2023. Det betyder alltså att det är årets sista arbetsdag.

Jag var iväg och skottade lite igår kväll. Men imorse när man går ut och skall till jobbet så har det kommit rejält med snö igen. Så åkte förbi mamma på vägen för att se hur det är där. Ja, det är vallar både mot vägen och mot cykelbanan. Vet vad jag har att göra när jag kommer hem. Kan det inte bara sluta snöa snart?

Jag som ändå hade en liten tanke att sluta liite tidigare och åka iväg och springa lite på Friskis. Det känns just nu som om det kan bli svårt att hinna/orka det.

Var iväg med Freddie till hallen igår. Hon körde några varv därinne. Började med en km som tog typ 4:01. Och det gjorde hon utan hjälp av medlöpare. Sen blev det några 200-ingar innan vi drog hem.

Ha nu en riktig fin fredag och om vi inte syns/hörs el dylikt, Ha ett riktigt Gott Nytt År!!

torsdag, december 28, 2023

Grattis Jenna!

 Idag fyller Jenna 10 år! Fantastisk hund det där!!



Friskis

 Idag började jag dagen på Friskis. Det var dags att köra några rehabövningar. Det var ju tyvärr rätt så länge sen. Men det har varit mycket snöskottning som tagit tid. Tyckte det kändes rätt ok och funderade ett tag på om jag körde för lätt. Men nu efter en stund så känns det ändå i benen så det var nog bra att jag inte körde hårdare.

Igår så hade jag äran att få se Ina på Torpet. Hon är ju uppe i Kramfors och åkte till Torpet för att kolla att det såg bra ut. Och det gjorde det. Hon träffade på ett gäng rådjur. Det var rätt mycket snö så det var nog lite jobbigt att traska fram till Torpet. Men jag fick i alla fall några bilder med webcameran på henne. Och hon tog ett par bilder oxå.

Ha en fin dag nu vänner!










onsdag, december 27, 2023

Jobba jobba joobba

Japp, äntligen är man tillbaka där man trivs bäst, på jobbet!

Men ska man vara allvarlig så hade jag nog hellre varit hemma och bara softat. Men aktieägarna behöver väl påfyllning även i mellandagarna så det är bara att kavla upp ärmarna och bjuda till!!

Jag och Freddie var till Friskis igår och sprang lite på löpbanden där. Jag fick ihop 6 km i alla fall. Vackert så. Sen tänkte jag nästan köra några benövningar men jag har verkligen ingen lust att stå och vänta på nå pajasar som håller på och tränar på just de maskiner man själv skall till. Så vi skippade det och åkte hem istället.

Blev rätt så dålig sömn i natt. Vet inte varför men det var väldigt orolig sömn och till slut får man väl sega sig upp. Men det tog en jäkla tid att komma i ordning så jag var ändå inte så tidig till jobbet.

Nä, dags att göra rätt för sig! Ha en fin onsdag!!

tisdag, december 26, 2023

Vilken lycka

Gick iväg för ny skottning. Kommer fram och ska börja. Det är stenhårda vallar både mot gatan och mot garaget. Funderar på att hämta en skyffel. En sån som är stenhård och som man gräver i jorden med för att kunna hacka sönder vallarna.

Men då kommer det en, från himlen sänt, traktor. Han skottar hela garage/carport uppfarten. Han skottar bort vallen mot gatan. Vilken jäkla hjälte! Man skulle vilja tacka honom mer än bara med en tumme upp innan han drog vidare. Så nu är jag lite glad i alla fall!

God fortsättning vänner!

måndag, december 25, 2023

När slutar det

Idag vaknade man upp till en massa nysnö igen. När ska det sluta? Gick iväg och skottade hos mamma men det var en mardröm idag. Plogbilen hade väl varit ute och plogat på vägen så hela cykelbanan mellan vägen och garageuppfarten var full med tung packad snö. Det var en mardröm att skotta idag. Sen vet man ju att någon gång kommer de och plogar cykelbanan men väntar man på att det skall ske får man ju bara ett par vallar till att ta hand om. Så jag skottade den själv. Dessutom lite mer för att slippa att den snön hamnar som vall på våran parkering.

God fortsättning!

söndag, december 24, 2023

Blir lite glad

Idag var jag och skottade snö för tredje dagen i rad. Inte mycket snö på plan men vallarna är hårda och jobbiga. 

Idag när jag skottade kom det förbi en kvinna med hund. Så här efteråt så tror jag det är hon som bor snett mittemot mamma. Hur som helst så var hon så imponerad av skottningen. "Klart bästa skottningen på hela gatan!" Man blir ju lite glad ändå när man får höra det.

Ha en fin jul nu vänner!

fredag, december 22, 2023

Då är det fredag igen

 Och efter den här fredagen väntar fyra dagars ledighet! Vi får hoppas att tiden går långsamt då :-)

Igår var jag iväg och skottade lite igen. Vallen från flogbilen vid vägen var inte rolig. Det var så jäkla tung snö så jag var rätt att skaftet skulle gå av när jag lyfte upp snön. Som tur var så höll den! Så idag kan jag gå och skotta igen :-)

Hade en liten tanke igår kväll att jag skulle dra till gymmet när de öppnar på morgonen och löpa lite. Den tanken slog jag snabbt bort imorse när jag vaknade. Orkar inte, vill inte, Det finns väl andra tillfällen att göra det på.....

Nåväl, dags att göra en insats för aktieägarna så att de kan få en riktigt skön och avkopplande jul!

Ha en fin fredag och en fantastiskt GOD JUL!

torsdag, december 21, 2023

Snö

Ja, snön han knappt försvinna innan det var dags för ny snö. Gillar inte riktigt naturens velighet. Antingen ska det vara snö eller inte snö. Men nu är det snö, nej förresten vi tar bort snön. För att direkt igen, jo snö ska vi ha....

Servicen på bilen gick skapligt. Det var ett bränslefilter som rostat rejält och som behövde bytas. Och bromsoljebyte var det dags för oxå.
Annars så var det ok, skönt!

Nä, mycket att göra nu så det är bäst att sätta igång!

Ha en fin dag!

onsdag, december 20, 2023

Service

Idag ska bilen in på service. Vi får hoppas att det inte är så mycket mer grejer än det som ingår i denna service.

Var iväg till hallen med Freddie igår igen. Löpargruppens tisdagsintervaller. Igår 10*200 m sprang Freddie.

Ikväll är det väl kastgruppen som skall få sig ett besök av Ina. 

Nä, måste dra iväg och lämna bilen nu. Ha en fin mittvecka!

tisdag, december 19, 2023

Taskig tajming

I mars när vi åker till London så åker vi hem den 12:e mars. Igår lottades Champions League slutspelet och Arsenal har hemmamatch den 12:e mars. Taskig tajming!

Igår var vi iväg till Friskis. Jag, fru Blogg och Freddie. Freddie skulle gå på någon introduktion. Jag köpte på bandet och körde min första mil sedan i somras. En riktig milstolpe (ha ha ha). Inga problem i knät idag vilket är bra. Känner dock av ena höften. Men den är väl inte van att springa så länge längre.

Nä, dags att jobba! Ha en fin tisdag!

måndag, december 18, 2023

Bara 8

Ja, ny vecka med nya möjligheter! Och kom på att det bara är 8 arbetsdagar kvar i år. Hade man haft en massa tid att plocka ut så kunde det varit färre dagar kvar. Men nu badar man inte i tid att plocka ut så då får man jobba!

Kommer vara ledig två dagar efter nyår. Tisdagen och fredagen. Så det kommer ju att bli lite långhelger i alla fall.

Nä, dags att kasta sig över arbetsdagen och börja ge allt för aktieägarna!

Ha en fin måndag!

fredag, december 15, 2023

Fredag

Och ikväll är det julfest. Jag vaknade 02:30 typ inatt och kunde inte somna om. Så det blir en tidig sorti från julfesten ikväll. Det hade det nog blivit ändå i och för sig.

Blev mottagen av en av mina bättre kollegor idag när jag kom jobbet. Japp, ni gissade rätt, robotdammsugaren!

Igår var Freddie med och körde med löpargruppen igen. Ina passade på att stöta lite kula men det gick sådär. Tävling imorgon. Får se hur hon gör med den. Men det är bra att tävla lite även om det inte är i diskus. Men tävlingsrutin är inte fel att skaffa sig ändå!

Ha en fin fredag och en fantastisk helg!

torsdag, december 14, 2023

Hemmajobb

Idag ska fru Blogg till jobbet och dvärgarna slutar sent så då kör jag hemmajobb så lilla vakthunden slipper vara själv. Alternativet är att åka hem en kortis på lurren men det känns som det bara blir en massa åkande. Och rätt skönt att slippa iväg en morgon i alla fall.

Igår var det kastträning för Ina. Två timmar med drillande. Grymt bra träning och tränare! Om hon håller i den här träningen hela vintern ska det bli spännande att se vad det kan ge i kastlängd i sommar.

Ha en fantastisk dag!

onsdag, december 13, 2023

Lucia

Jaha, då är det lucia. Och snart är det jul. Har ingen som helst julkänsla. Känns som om man lever för dagen. 

Igår var jag med Freddie på löpträning. Det var ett jäkla drag för. Man blir peppad bara av att sitta brevid. Det är ett ganska stort gäng på tisdagarna och ganska stor spridning på deltagarna. Men tränaren får ihop det jäkligt bra trots att alla kör lite olika upplägg. Grymt pass!

Synd att man själv inte hinner träna så mycket. Eller snarare orkar..,.

Ha en fin lucia!

tisdag, december 12, 2023

Tack för hjälpen

Som tack för hjälpen med pensionärerna fick vi lite julsmörgåsar. Två såna blev en helt ok lurre. Nu har jag matlådan kvar tills imorgon!

Trött på snö

Det blir bara mer och mer snö. Varje dag behöver man hålla undan snön. Och de usla snöröjarnavsom kör cykelbanan utanför huset kommer alltid på kvällen. Så man har hunnit skotta allt och sen vet man att det kommer vara vallar på bägge sidor cykelbanan som man skulle behöva ta bort. Men när man kommer dit på eftermiddagen dagen efter så är det ju även nysnö som hunnit komma som måste bort. 

Sorry, men det snöade på vägen hit och jag tyckte lite synd om mig själv en stund....

Nä, dags att ladda för pensionärerna som kommer på besök idag. Jag ska leka guide men det blir nog rätt soft. Misstänker att de flesta är här för att träffa gamla kollegor.

Ha en fin dag!

måndag, december 11, 2023

Taskig sömn

Vakna vid 02:30 och kunde inte somna om. Efter ett tag gav jag upp och tog en tidig frulle och väntade en timme innan jag gick ut och sprang. Lika tungt som vanligt men nu är det ju gjort för idag. Kan man ju återgå till snöskottning i eftermiddag.

Ina stötte kula igår, gick så där. Med tanke på att hon inte tränat någon kula så var det helt ok.

Ha en fin dag!

fredag, december 08, 2023

Jobbigt!

Idag var det rätt så tung snö. Och det var inte så lite heller. Man fick sig ett rejält träningspass som den äldre herren som passerade förbi när jag skottade sa. Behövs inga gymkort fortsatte han.

Nåväl, nu är det gjort i alla fall.

Fredag

Idag blir det min 12:e raka arbetsdag. Jag känner mig lite sliten. Väcktes av Jenna 02:30 typ av att hon tokskällde och sprang ner mot ytterdörren. Härligt med en riktig vakthund. Det var väl någon som gick förbi utanför. Jag kunde inte somna sen. Så till slut är det bara att gå upp, sätta igång burken och börja jobba.

Igår bestämde vi och spikade att det blir en Londonresa på Coaches 60-årsdag. Så 8-12/3, kul.

Ha en fin dag och en fantastisk helg!

torsdag, december 07, 2023

Torsdag

Det börjar närma sig helg. En välbehövlig helg. Efter att nu vara ine på elfte raka arbetsdagen så skulle någon ledig dag behövas....

Träff med The Thamesen Tour crew i eftermiddag. Ser jag fram emot. Det ska komma en massa snö, det ser jag mindre fram emot.

Nåväl, dags att jobba! Ha en fin torsdag!

onsdag, december 06, 2023

Inledde dagen på Friskis

Sen kväll igår då Arsenals match startade först 21:15. Men det hindrade inte mig från att oroligt vakna vid 4-tiden. Kunde inte somna om. Och tanken att dra till Friskis och springa lite började gro i mig. Sagt och gjort. Strax efter 5 gick jag upp och käka frulle och en timme senare är jag på Friskis och springer. Eller snarare joggar. Långsamt men det är jäkligt jobbigt. Men ökade på 1 km och landade på 8 km. Nu får vi se imorgon om knät rycker det är bra oxå.

Ska till läkaren nu på förmiddagen. När jag i måndags var på hälsosamtal så fråga jag innan jag gick vad det var jag hade på ögonlocket. Hon kunde inte svara men tyckte jag skulle gå till en läkare så hon bokade in mig till idag. Ska bli spännande att höra vad han säger.

Ha en fin dag!

tisdag, december 05, 2023

Småkallt

Eller jäkligt kallt! Och händerna börjar bli väldigt torra. Och Jenna har blivit elektrisk. Man får små stötar av henne när man klappar henne ibland. 

Är inne nu på min nionde raka arbetsdag. Känns magiskt! Lyckan är som störst när man känner att man gör en insats för våra aktieägare.

Nä, lite kaffe och sen lite Helosan för de stackars händerna. De är som sandpapper nu.

Ha en fin dag!

måndag, december 04, 2023

Jaha, måndag igen!

Den här helgen behövde man ju inte längta till måndagen i alla fall. 9 timmars jobb i lördags och 10 timmar igår. Så nu drar vi igång en ny vecka.

Hann inte eller orkade inte göra så mycket mer den här helgen. Fanns ingen ork till det. Hade innan helgen hoppats köra ett pass på gymmet igår kväll men när jag kom hem strax före kl 19 så fick det vara. Det kommer andra dagar att träna på oxå.

Annars inte så mycket att orda om. Ha en fin e!

söndag, december 03, 2023

Jobbsöndag

Då är det dags för lite jobb igen då. Jag hoppas verkligen att det inte blir alltför länge. Men det visar sig. Vi måste ju testköra och se att det inte är alltför tokigt. 

Ha en fin söndag!

lördag, december 02, 2023

Jobba, jobba, joobba

Japp, lördag och aktieägarna verkar vilja att vi jobbar. Eller de som är utsedda av aktieägarna att styra skutan och sen bra många nivåer under dessa anser att vi ska jobba helg. Och jag kan förstå det för skulle vi göra detta under arbetsveckan så skulle det inte gå att producera under den tiden. 

Men det känns bra att kunna göra en insats....

Hade mycket skumma drömmar i natt och sov allmänt dåligt. Hoppas att det blir bättre sömn ikväll.

Ha en fin lördag!

Julpyntat på jobbet...

fredag, december 01, 2023

Brandvarnardagen

Japp, jag börjar med det viktigaste, kom ihåg att testa Era brandvarnare med jämna mellanrum. I dag är det brandvarnardagen så det är väl ett ypperligt tillfälle att göra det.

Ny månad är det oxå. Julkalendern borde väl börja idag om någon bryr sig. De senaste åren har det faktiskt varit rätt så bra julkalendrar. Vi får väl se hur det blir i år?

Helg snart men helgjobb för mig. Det är ju inte ofta man gör övertid numera så det känns ändå inte som hela världen att göra det i den här gången.
Update: han som håller ihop det hela vakna med feberfrossa, har covid. Så blir nog inget jobb.
Update2: Tvära kast här, det blir helgjobb. Något besvärligare bara....

Ha en fin fredag och en trevlig helg!

torsdag, november 30, 2023

Sista dagen

På november alltså. Sen är det bara en månad kvar av det här året. Idag kändes det inte lika kallt ute. Kanske för att jag mest var inne i bilen. Men det har varit kallare än idag.

Igår var vi på det sista föräldramötet för Ina. Nästa år blir hon myndig. Och då är det inte längre några föräldramöten. Lilla Ina, hur är det möjligt? 

Nä, ha nu en fantastisk dag vänner!

onsdag, november 29, 2023

Skottning

Efter jobbet gick jag till mamma och skottade. Man glömmer från år till år hur jobbigt det är. I år tog jag dessutom alla ytor vilket vi inte gjort alla år. Tänker att om det ska tömmas ett hus vid tillfälle är det ju bra att det finns plats att parkera. Passade även på att dumpa en massa löv i carporten på Mimers tomt. Det är ju ändå från deras träd som står där som löven kommer ifrån.

Inledde dagen på Friskis

Japp, det blev 7 km på bandet i morse. Jag är ruggigt otränad så trots lugnt tempo (normalt sett) så blev det hög puls. Kan bara bli bättre! Hoppas att knät inte känns av imorgon oxå. Det vore ju tråkigt. Det här var det längsta passet sen i september. Då jag bara körde ett pass.

Mycket snö har det kommit, drygt. Men fint på samma gång. Men tills de har fått ordning på vägarna är det mest drygt.

Hemma nu och jobbar. Får se om jag åker in senare till jobbet. Det visar sig.

Ha en fin mittvecka!

tisdag, november 28, 2023

Lite småkyligt

Eller så kan man kalla det för tok-kallt!

Igår var i alla fall jag och Ina till gymmet för lite rehab. Jag fick dock ont vid några tillfällen. Men har ingen känning idag så det är nog lugnt.

Är jäkligt trött idag dock. Inte den bästa av sömn men det kanske gör att det blir bättre nästa natt. Det visar sig.

Nä, aktieägarna osv.... Ha en fin tisdag!

måndag, november 27, 2023

Redan måndag

Varför känns det alltid på måndagar att man inte riktigt har hunnit vila upp sig? Att man skulle behöva en dag till att bara vara?

Jag var i alla fall ut och sprang i lördags morse. 6 kilometer och det var jobbigt. Men inga större problem med knät så det är ju positivt. Att det sen var iskallt och blåsigt var ju mindre trevligt... Men i stort sätt grymt bra att jag ändå kom ut.

Igår var jag till hallen med Freddie. De kör ju mest styrka nu. Men det är ju inte riktigt hennes grej. Så hon avbröt och gick och sprang några tvåhundringar istället.

Nä, dags att ge aktieägarna lite valuta för pengarna. Ha en fin dag!

söndag, november 26, 2023

Husman på en söndag

Idag lagade jag pannbiff m lök och potatis till lurre. Kanske ingen helgrätt men det tar rätt lång tid att tillaga så det passar bäst på en helgdag.

lördag, november 25, 2023

Plankstek till lurre

Igår var jag och Fru Blogg till Di Spagnia och käkade en lunch-planka. Den var helt ok men inte den bästa plankan jag käkat.

fredag, november 24, 2023

Fredag!

Rätt skönt att det är fredag ändå! Snart två lediga dagar att få ta igen sig på. Och i helgen är fotbollen tillbaka. Då har man ju något att slumra till till en stund.

Imorgon ska i och för sig jag och dvärgarna på en föreläsning i friidrottshallen. Kost och träning handlar det om. Får se om man lär sig något nytt.

Vaknade tidigt idag. Hann till och med ut med Jenna imorse och ändå vara här 06:15. Fantastisk hund det där!

Ha en fin dag och en trevlig helg!

torsdag, november 23, 2023

Torsdag

Jag har absolut inget att skriva om. Kanske är det tur det. Ni slipper läsa osv. Eller så är det otur för då har det ju inte hänt någonting roligt. Hur som helst så blir det inte så mycket mer än så här idag.

Eller jag kan ju berätta jag två nätter i rad har drömt om att jag spelat pingis. Jakligt märkligt. Finns kanske en saknad av pingisen ändå...

Ha en fin dag!

onsdag, november 22, 2023

Ordningen återställd

Japp, efter gårdagens fadäs med sent inlägg, klagomål osv så är bloggen tillbaka med nytt inlägg före kl 7.

Om det är bra eller dåligt det vete tusan men det har ju inte spelat någon roll de första 17 åren.

Glömde för övrigt att skriva att jag har blivit längre. Ja, ni läste rätt! När jag var och mätte mig i måndags så var jag 180,5 cm typ. Och jag har tidigare knappt kommit upp på 180 cm. Skumt!

Jag följde med Freddie på löpträning igår. De började med en tusing innan de körde 10*200 m. Freddie hoppade två av dessa men fick ihop 2,6 km i tufft tempo, imponerande. Särskilt efter att nyss ha varit förkyld! 

Ikväll är det förhoppningsvis kastträningen för Ina.

Ha en fin onsdag!

tisdag, november 21, 2023

Vilken miss!

Sorry för extremt sent inlägg! Men jag hade en tid hos Fysioterapeuten imorse. Och när jag kom hem därifrån var det möte på möte fram till lurren. Och sen glömde jag bort det helt tills jag läste en kommentar här på förra inlägget....

Vi kan börja med 50-årskontrollen. Eller igår skulle jag bara lämna lite prover. Det är ju först sen vid samtalet jag får veta hur slut jag är... Och det samtalet är den 4 november. Men att lämna prov igår gick bra. Höll nästan på att få ta påfyllnad av covid-vaccin oxå. Tanten som höll på med det kom ut i väntrummet stup i kvarten för att höra om det var någon som skulle vaccineras. Så till slut frågade jag, "är det bara att ta för alla". Men igentligen var det tidsbokning som gällde men eftersom det inte kom någon så skulle det gå bra. Men jag väntade ju på att få lämna prov så det var ju kört. Och sen tänkte jag träna lite igår och sen även besök hos fysioterapeuten idag så det passade väl inte helt perfekt just igår.

Jag och Ina var iväg till Friskis igår kväll. Jag hade inte tränat sen innan London. Började med lite löpning som uppvärmning. Men det gick inte många övningar sen innan både jag och Ina var helt slut. Kanske var det för tätt efter kvällsmaten..?

Imorse var det som sagt återbesök hos fysioterapeuten. Jag fick berätta att jag var helt paj i benen efter träningen igår. Men fick till mig några nya- och några modifierade övningar som jag skall köra tills nästa gång. Jag ska även springa lite mer. Men öka försiktigt på hur långt jag ska springa.

Så där, det var nog allt jag hade att förmedla. Ha en fin fortsättning på tisdagen!

måndag, november 20, 2023

50-årskontroll

Ja, några år senare är det nu dags för kontroll. Idag tänker jag åka och lämna prover och sen ska man bli inkallad för samtal. Det är väl lika bra att göra dessa då det inte kostar något och bra att få veta hur slut man är 😀

Igår blev det inte mycket gjort. Freddie vaknade vid 4-tiden med näsblod och ville ha hjälp. Jag skulle ju, som det var tänkt, springa med Jesper kl 8. Men han backade ur då han inte skulle hinna med allt han lovat sin dotter att göra. Men det gjorde att jag inte somnade om. Men när jag sen fick veta att jag inte skulle springa så somnade jag om en stund på förmiddagen.

Inatt vaknade jag vid 4-tiden igen och kunde inte somna om. Hungrig som tusan men skall fasta innan provtagningen. Så får väl åka hem och äta frulle efter den.

Ha en fin dag!

fredag, november 17, 2023

Fredag

Visserligen fredag idag, men oroa er inte, det är snart måndag igen....

Hade tänkt gymma igår kväll men det fanns ingen kraft till det. Det gick i ett från kl sex på morgonen till att vi ätit kvällsmat vi 19:39. Då var jag helt slut och skippade träningen, tyvärr. Och ikväll är det avslutningsmiddag med ett projekt jag varit delaktig i. Både kul och inte kul. Eller jag känner mig för sliten för att det skall kännas kul. Finns så mycket annat som måste göras.

Ha en fin helg vänner!

torsdag, november 16, 2023

Kast

Under hela hösten så har Ina velat gå på kastträningen. Den skiljer sig lite från den vanliga friidrottsträningen som hon gick på innan skadan för några år sedan. Då var det gemensam uppvärmning och sen dela in i tre grupper och köra tre olika grenar. Avslutningslek på slutet.

Kastträningen är mer värm upp innan det börjar och kör lite vad du vill. Och så får man lite tips. Så Ina har varit lite osäker på hur hon skall göra där osv. Lite som jag är inför nya saker.

Igår var hon dock ensam atlet i kastringen. Och fick en väldigt duktig tränare helt för sig själv. Så hon fick lära sig en massa drillar. Dryga 1,5 timme körde dom och Ina var helt slut efteråt. Men väldigt glad! Så det blev ju lyckat!

Ha en fin dag!

onsdag, november 15, 2023

Tillbaka på jobbet

Som tur är bara för tre dagar. Lite jobbigt med tidsomställningen. Klockan ringde 5. Då är klockan bara 4 i London. Och kylan är jobbig. Det var 13-15 grader de sista dagarna i London men här -1. Kallt!

Ha en fin mittvecka!

tisdag, november 14, 2023

Hemresedag

Idag flyger vi hem från Heathrow till Arlanda. Lite drygt att ha en flygbuss sen att åka när man kommer "hem".

söndag, november 12, 2023

Sunday Roast

Magiskt god men dyr. Intogs på Hereford Arms.

Söndag

Startar med Frulle. Dock så var det inte som det brukar, dvs att vi öppnar frullen. Men idag var det full rulle där inne. Men vårat bord hade ingen vågat ta i alla fall.

fredag, november 10, 2023

En vecka för tidigt

Om en vecka tänder de upp granarna. Synd att vi missar det. Får väl kolla på Facebook...

Sen lurre

Vi gick direkt upp på Svanen för lurre. Inte helt otippat en Fish and Chips.