lördag, september 16, 2023

Lördag

 Idag är det dags för Regionmästerskapen för 13-14 åringar. Så jag åker till Märsta för att kolla på när Freddie springer först 800 m och några timmar senare 2000 m. Riktigt tufft att dessa båda lopp går samma dag med bara några timmars vila imellan. Men så är det. Imorgon ska hon stöta kula och kasta diskus. Något hon sällan gör men skrev upp dessa grenar vid anmälan som tredje- och fjärdegren ifall hon inte blev uttagen på något av löpgrenarna. Men det blev som så att hon fick vara med på alla grenar hon skrivit upp.... Inte riktigt vad hon hade tänkt. Men bara att bjuda till och göra sitt bästa!

Jag står i valet och kvalet om jag skall sova över i Märsta. 800 kr för ett hotellrum. ToR 16-17 mil totalt är ju inte så mycket pengar men samtidigt så drygt att åka hem ikväll strax efter 19 kanske 19:30 för att sen åka tillbaka imorgon vid 07:15 kanske.... Jaja, det är ju inte erat problem :-) 

Annars är det skönt att det inte är vanligt jobb idag i alla fall. Och kul med pingisen som visas på TV. Nästan så att man blir lite småsugen på att köra lite. Brukar dock gå över när man väl står vid bordet :-)

Ha en fin helg nu vänner!

Inga kommentarer: