onsdag, april 02, 2008

Det är för j**ligt!

Har precis sett Arsenal-Liverpool i Champions League. 1-1 slutar matchen men Arsenal blev berövade på en solklar straff i andra halvlek. Den är verkligen solklar. När till och med Glen "Liverpool" Hysén säger att det är en dommarskandal då förstår ni hur solklar straffen var.

Nu kan Liverpool, laget som tar sig vidare år efter år med att spela tråkfotboll, fortsätta med att spela sin tråkiga fotboll. 0-0 hemma är precis tillräckligt för att dom skall gå vidare. Ja, jag vet att det viktigaste är att ta sig vidare bla bla bla. Men inte ens den mest inbitna Liverpoolsupporter kan ju tycka det är kul att se sitt lag. Ok, jag kanske vet en som tycker det. Ingen nämnd och ingen glömd. Men det kan vara så att han bor i Nyköping.

Nu är det ju inte helt klart att Liverpool går vidare. För Arsenal går inte många matcher per säsong utan att göra mål. Och det har ju redan hänt några gånger denna säsong så kvoten borde vara fylld.

På lördag är det repris på dagens match. Nu i ligan. Pööl, som ju sedan oktober varit avhängda i toppstriden, har nu möjlighet att vila sina minst dåliga spelare till returmatchen på tisdag. Vi får se. Och jag får se detta live då jag kommer befinna mig på Emirates Stadium på lördag.

Heja Arsenal!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var inte så bitter, ni vinner ju aldrig en final iaf!!! :)

Y.N.W.A!!!

//eventuellt LFC-fan som skulle kunna bo i t.ex Sörmland...

Anonym sa...

:-)

Nä, inte i europa i alla fall. Men vi har ju vunnit på Anfield förr så vi kanske kan ta oss till finalen ändå.

/Mr Arsenal Wenger