onsdag, april 29, 2009

Lagbygge?


Är det en symbol för Arsenals lagbygge eller är gräver Mr Wenger sin egen grav. Själv tycker jag det förstnämnda. Ikväll kanske vi får en fingervisning. Heja Arsenal!!!

tisdag, april 28, 2009

Match imorgon

Och matchen skall ses på Pitchers. Det är ju, nästan, en garanti för vinst! Vem minns inte våren 2006 då Arsenal gick fram som en ångvält i Champions League ända tills skattemyndigheten inte fattade att svartöl var svart öl, dvs Guinness! Hade dom bara väntat nån månad till med tillslaget hade Arsenal lätt vunnit CL 2006. Så jag hoppas verkligen man kan vänta med eventuella tillslag tills Arsenal står som segrare år 2009!

Heja Arsenal!!!

Lekparken


*klapp klapp klapp*
Ibland undrar man....

Jag fick chansen för ett par veckor sen att få biljett till matchen Arsenal-ManUSA i andra semifinalmatchen i Champions League. Men jag tackade nej. Jag skall ju ner senare den veckan och tyckte då, en väldigt kort stund, att jag inte kunde åka på en match mitt i samma vecka oxå. Oj, vad jag ångrar mig. Dessutom var flyget relativt billigt just då. Oj, vad jag ångrar mig. Det hade ju varit något riktigt stort att få vara med om. Oj, vad jag ångrar mig......

Heja Arsenal!!!

söndag, april 26, 2009

TB's Brorsa


Kan inte hålla sig borta från domarbordet.

Lurre *klapp klapp klapp*



Idag är det säsongens absolut sista pingis

Och det känns rätt så bra att det är över för denna säsongen sen. Tyvärr krockar det kanske med Arsenals match idag. Så man får väl sätta dvd'n på inspelning och hoppas att ingen hör av sig och berättar resultatet innan man hinner se matchen.

Heja Arsenal!!!

fredag, april 24, 2009

Glassfantasten Ina


Äter glass på Vallby. Gott!

Perfekt väder


För lite gungning!
Ok, här kommer svaret

angående nästa säsongs saftblanderi. Jag har funderat länge fram och tillbaka. Jag blev väldigt konfunderad när Coach (eller ska jag kalla dig agent?) skrev om dubbelspel med Coachens bästa kompis i VBTK. Att jag ska spela med VBTK nästa säsong känns inte rätt för tillfället. Jag har ju trivts väldigt bra i Hallstahammars BTK och om jag ska fortsätta så är HBTK det enda alternativet.

Och visst kommer jag blanda saft i HBTK även nästa säsong. Men jag kan redan nu säga att jag inte kommer vara tillgänglig under första sammandraget. Carolina skall nämligen få ett syskon i september. Och första sammandraget brukar ju vara i september så..... Men förhoppningsvis kan jag sedan vara med i leken igen och jag ska, under sommaren, försöka hitta på nya saftblandningar som de som spelar kommer gilla.

Heja Arsenal!!!
Det ska bli fint väder idag

Så jag och Ina har tagit ledigt från jobbet/dagis för att göra något roligt tillsammans nu när det skall bli så bra väder. Gissar att det kan bli både gungning, cykling och lite glassätning :-)

torsdag, april 23, 2009

Längtar lite till nästa säsong

Och nu är det inte pingis jag menar utan fotboll och Premier League. Arshavin gjorde ju 4 mål senast borta mot Liverfool och efter matchen pratar han om att han har mycket mer att komma med. Då undrar man ju genast, vad? Och svaret är i spelet. Han menar att för att komma mer in i spelet så behöver han en försäsong ihop med laget där han lär sig spelet bättre och kan på det viset bidra mer. Nu gäller det ju att vi inte tappar fel spelare till nästa säsong utan att stommen blir kvar (Fabregas, Van Persie, Nasri, Toure, Clichy, Sagna, Gallas, Walcott m fl). Det får inte bli en sommar till där vi tappar framstående spelare utan att ersätta dom. Kan vi behålla laget och kanske till och med spetsa det lite så ser jag verkligen fram emot nästa säsong!

Heja Arsenal!!!
Sista pingispasset

Ikväll genomfördes säsongens sista träningspass. Nu är det bara Internationella Hallstamästerskapen som skall avverkas innan säsongen är helt över. En av de bättre dubbelmatcherna för säsongen spelades. Och givetvis så vann jag och TB's Brorsa över Fightern och Badbyxan. Det var dock en jämn och välspelad match. 3-2 i set blev det till slut.

Heja Arsenal!!!

Vilket härligt väder!


Hoppas att det håller i sig!

tisdag, april 21, 2009

Vad ska man säga?

Det slutade 4-4. Arshavin gör 4 baljor, skapligt! Det var ett sånt gullande med rödvinet Torres under matchen från kommentatorerna. Han måste ju vara världens bästa blah blah blah. Killen hade väl säkert 8 målchanser och sätter 2. Arshavin har 4 chanser och sätter 4. Knappt ett ord om honom. Men vad kan man förvänta sig av Erik "Sp*rs" Edman? Once a sp*rs.......

Sen får jag väl ta på mig lite av poängtappet. Jag tänkte faktsikt att jag även skulle lägga ett kryssspel. Men lät tyvärr bli.

Heja Arsenal!!!
Ledning i paus

Arsenal leder med 1-0 efter första halvlek. Ett misstag av en Liverfoolspelare utnyttjades och Arshavin kunde göra målet. Nu bjuder Svenska spel på 3,30 ggr pengarna på Liverfoolvinst och jag var inte sen att lägga in.

Heja Arsenal!!!
Sänkt odds

Igår när jag kollad och spelade på Liverfool - Arsenal stod Liverfoolseger i 1,90 ggr pengarna. Men nu när jag kollar står det bara i 1,70 ggr pengarna. Jag förstår varför. Arsenal har många spelare skadade i vanlig ordning och Fool hemma på Anfield kan, till och med för Arsenal, bli för svåra. I alla fall nu när det är så många skadade.

Heja Arsenal!!!

Priset är precis utdelat


Prisutdelningen har precis ägt rum för finn ett fel! TB's Brorsa vann priset.

söndag, april 19, 2009

lördag, april 18, 2009

Snart ny match

Redan på tisdag är det dags igen. Liverfool på bortaplan. Ett Liverfool som har fått vila en vecka medans Arsenal har spelat två matcher under tiden. Upplagt för jättetorsk, tyvärr. Vi får väl hoppas att Svenska spel kan bjuda på något bra odds på tisdag så man kan få lite plåster på såren.

För övrigt måste Arsenal spela betydligt bättre än idag om dom skall kunna hålla siffrorna nere på tisdag. Idag var det riktigt uselt. Trots att Chelsea inte var bra så var vi chanslösa. Bedrövlig underhållning bjöds det på och det kan väl inte bli några andra än USA som tar hem FA-cupen?

Heja Arsenal!!!
Tråkigt

Men ändå imponerande att inte släppa in mer än 2 mål. En ordinarie back och desstom en reservkeeper. Sen att det var Fishface Sylvestre som är totalt oduglig vid 1-2 målet. Fruktansvärt bedrövligt!

Heja Arsenal!!!

Inte så långt bort


Londonresan närmar sig och programmet börjar falla på plats. Igår kom biljetterna till uppvärmningsmatchen som går på lördagen mellan Fulham - Aston villa.
Semifinal i FA-cupen

Ikväll smäller det! Ikväll ställs dom goda mot dom onda, dom fattiga mot dom rika, England mot Ryssland, dom unga mot dom gamla, David mot Goliat. Och vi kan ju bara hoppas att dom goda vinner. Att Arsenal spelar ut Chelsea efter noter. Att Stolpe ut står och gråter av glädje efter matchen, och säger "jag är så glad att jag fått vara med om att spela mot ett sånt här kanongäng. Att vi förlorade stort gjorde inget, jag är bara så lycklig att jag fick byta tröja med Ade".

Men som alla vet så är det inte alltid dom goda vinner, se bara på HBTK, allt kan hända. Men förhoppningar måste man få ha i alla fall!

Come on you Gunners!!!

onsdag, april 15, 2009

Nu börjar uppladdningen på allvar!


Nerverna är på helspänn!
Skotten Van Persie..

Taget från Arsenal.com:

"The Dutchman featured for the final half-hour at Wigan on Saturday but is still troubled by the groin problem he picked up playing for Scotland against Holland at the end of March. The striker’s success or failure to come through will shape Arsène Wenger’s team and maybe his formation for the Champions League Quarter-Final second leg. "

Man lär sig något nytt varje dag!

Heja Arsenal!!!

Kaffe


Men denna kopp lyckades dom inte med.
Jobbig dag!

Det är inte kul att vakna upp och direkt känna att man är lite lätt illamående. Detta beror naturligtvis på att Arsenal spelar match ikväll. Och inte vilken match som helst, nä, ikväll avgörs det om man går vidare till semifinal eller ej i Champions League.

Det är ju sådana här matcher man längtar till under hösten. Men när dom väl infinner sig så mår man dåligt tills man vet hur det gått.

Heja Arsenal!!!

tisdag, april 14, 2009

Spännande match

Trots att Arsenal inte spelar ikväll så är det, även om jag inte trodde det skulle bli det innan, en spännande match mellan CFC och LFC. 3-1 seger förra veckan för CFC och allt var ju bara en fråga om transport idag. Men 2 mål i första halvleken för LFC gör att det nu är match igen. Kul för TV-tittarna, tråkigare för CFC-fansen.

Heja Arsenal!!!

söndag, april 12, 2009

Sover


Ina har ju slutat att sova efter lurren. Men en promenad gör tydligen att hon somnar.
Nyklippt!

Skönt, det var ju ett par veckor sedan senaste "klippningen". Och jag måste medge att det är skönt att äntligen ha klippt av den långa luggen som hängde ner i ögonen så man fick huvudvärk. Ett tag tänkte jag faktiskt, med tanke på att det är påsk, fixa en tuppkam. Men de fyra hårstråna mitt på skallen syntes ändå inte, trots röd färg.

Arsenal vann borta mot Wigan igår med 4-1. Canal+ visade inte matchen. Så jag satt och titta på en usel stream som balla ur efter 27 minuter. Efter det lyssna jag på Arsenals webradio och kunde konstatera att andra halvlek var betydligt bättre än den första. Tyvärr så blev Djourou skadad och efter Gallas skada i förra matchen, som gör att han blir borta resten av säsongen, ser det återigen mörkt ut på skadefronten. De enda två mittbackarna kvar i truppen är Toure och Silvestre. Alternativet om någon av dessa herrar blir skadade är förmodligen mittfältaren Song. Han gjorde ju några matcher i slutet av förra säsongen som mittback.

Heja Arsenal!!!

torsdag, april 09, 2009

YES!!!

Idag släpptes biljetterna till Arsenal - Chelski för oss vanliga medlemmar. Men tyvärr så fick jag inte köpa några biljetter. Men idag startade även ticket exchange-försäljningen för säsongskortsinnehavare. Dvs de som har säsongskort kan sälja sina biljetter till övriga medlemmar. Och som tur var så fick jag, av en slump, tag på två biljetter bredvid varandra. Biljetterna är dock rätt så dyra men det beror på att det är Club Level-biljetter. Mao väldigt bra platser med "fri" pilsner i halvtid.

Heja Arsenal!!!

Nytt försök


På annan biltvätt.

tisdag, april 07, 2009

1-1


Ett helt ok resultat. Men det var inte helt gratis. Heja Arsenal!!!

Inas favorit



Burgare



Förrätt


Skagencananpé, gott!

Rille bloggar!


Han har ju, efter en lång tid, äntligen skaffat en riktig telefon,

Rille glider in


Det var på tiden!

Bästa Guinnessen


Stans klart bästa Guinness serveras på Pitchers!

Det här måste vara ett bra ställe


Pitchers *klapp klapp klapp*

Dagis är tydligen jobbigt


Särskilt om man slutat sova efter lurren.

Ikväll börjar det!


Champions League och Arsenal börjar borta. Själv går jag ner på Pitchers och kollar matchen. Heja Arsenal!!!

måndag, april 06, 2009

Gungsäsongen har startat



Lurre


*klapp klapp klapp*
Dålig sömn

I natt var det inte lätt att sova. Jag hade sån värk i benen så hälften vore nog. Och så fort man skulle vända sig i sängen så värkte det i magen och i armen. Det tar på att vara otränad och spela alldeles för mycket pingis.

Sen måste jag bara få berätta, hoppas Coach inte tar illa upp. Coachen var nog oxå lite rostig inför helgen. Och det är väl, i och för sig, inte så konstigt med tanke på att det nästan var 3 månader sedan förra seriesammandraget. Men inför min första singelmatch kom Coach med råd. Han berätta att motståndaren var vänsterhänt och lite vad jag skulle tänka på. Nu var det dock så att motståndaren var högerhänt. Men fortfarande efter 3 spelade set kommer Coach fram och snackar om den vänsterhänte motspelaren. Hur gick matchen då? Torsk så klart, med såna råd..... Men det var i alla fall lite humor :-)

I övrigt skötte sig Coachen prickfritt!!

Heja Arsenal!!!

Härligt att vara här igen!


Jobba *klapp klapp klapp*

söndag, april 05, 2009

Guinness


Hur ska man fira helgens pingisresultat om inte med en Guinness?
Mycket pingis

Det har varit mycket pingis i helgen. Men vi får ju inte glömma bort att Arsenal spelade igår och gjorde det bra. 2-0 hemma mot Man City. The Skipper was back, Fabregas, och spelade bra. Förhoppningsvis blir han ännu bättre ju fler matcher han spelar nu. Adebayor var även han tillbaka i laget efter skada. 2 mål blev det från hans sida. Det är bra. Viktigt att det är många som levererar. Champions League på tisdag. Då gäller det att vara på tå!

Heja Arsenal!!!
Riktigt skönt!

Vad skönt det känns att div 2 kontraktet är säkrat. Men det krävdes att vi tog fler poäng än jag räknat med att vi skulle behöva ta i helgen. Det visade sig att vi behövde ta 6 poäng så vi tog 7 för säkerhets skull. Det roliga, eller vad man skall säga, är att Köping som kom till Hallsta för att försvara tredje platsen i tabellen blev det lag som kommer behöva kvala för att hålla sig kvar. Vi slog dom i sista matchen med 8-3. En match som vi var tvungna att ta en poäng i och Köping var tvungna att vinna. Skönt att vi kunde ta den!

Sen måste man komma ihåg att tacka alla som hjälpt till i helgen. Allt i från att bära bord, sälja kaffe och korv mm och alla domare. TACK!

Heja Arsenal!!!

Kontraktet säkrat!


I och med att vi tagit minst en poäng i matchen mot Köping. Vi har gjort en riktigt stark insats i helgen och det ser ut som om vi kommer ta 7 av 8 poäng.

lördag, april 04, 2009

TB's Brorsa


Är igång och spelar i andra lagmatchen. Vi spelade 7-7 i första matchen mot blivande seriesegrarna.

Pingis


Denna helg är det sista sammandraget för säsongen. Vi krigar för att hänga oss kvar i serien. Och just nu leder vi över serieledarna.