torsdag, april 23, 2009

Längtar lite till nästa säsong

Och nu är det inte pingis jag menar utan fotboll och Premier League. Arshavin gjorde ju 4 mål senast borta mot Liverfool och efter matchen pratar han om att han har mycket mer att komma med. Då undrar man ju genast, vad? Och svaret är i spelet. Han menar att för att komma mer in i spelet så behöver han en försäsong ihop med laget där han lär sig spelet bättre och kan på det viset bidra mer. Nu gäller det ju att vi inte tappar fel spelare till nästa säsong utan att stommen blir kvar (Fabregas, Van Persie, Nasri, Toure, Clichy, Sagna, Gallas, Walcott m fl). Det får inte bli en sommar till där vi tappar framstående spelare utan att ersätta dom. Kan vi behålla laget och kanske till och med spetsa det lite så ser jag verkligen fram emot nästa säsong!

Heja Arsenal!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Humor TB!!!!!
Ingen går på det där snacket.
Vi vet ju att det är nästa pingissäsong du egentligen längtar till.
Syns på lördag morgon.
På söndag ska vi visa var skåpet ska stå.Vore schysst att avsluta säsongen med en dubbeltitel.Det kommer bli svårt men vi har chansen.

För att citera Coach:
Hålla bordet,hugga långt i forehand(framför allt mot dom vänsterhänta som är högerhänta),och sist men inte minst,HA KUL VID BORDET.

Det sistnämda kan vi nog infria men det andra blir tuffare.

Ingen jävla innebandy på fredag bara,vill inte ha en skadad TB vid min sida.

/TB:s brorsa

Anonym sa...

Japp, på söndag blir det dubbel-kul. Och nån innebandy är inte inplanerad. Nu är det full fokus på säsongens sista pingis!

/TB