torsdag, november 05, 2009

Ville Viking


is a Gooner!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Derby-Coventry 2,20 2,15 3,00



Två lag vars form känns lika tveksam som Tomas Ledins senaste plattor. Man vill helst inte kännas vid det, men det är svårt att undkomma skiten.

Likväl som det finns radio, så möts det ibland skitlag.

I Derby gråter man för tillfället blod över den oturen laget har vad gäller skador, om det nu handlar om otur. Med Robbie Savage i laget så kan de där hjärtfelen, benbrotten, skallskadorna och allt fan man råkat ut för under hösten bero på helt andra orsaker, en sak som är klart.

Tre raka förluster nu för The Rams och nu är det bara att dra på sig blåstället och göra det halvtråkiga grovjobbet om poängen ska börja trilla in igen.

Och vi tror att förutsättningarna finns om man bara utnytjar materialet rätt.

På topp huserar stridsvagnsduon Dickov/Hulse, en anfallskonstellation Coventrys smalt virriga försvar bör få problem med OM Derby ger fan i att försöka spela fotboll, utan matar högt/långt/brett på dessa två.

Coventrys senaste framträdande, 1-3 hemma mot iskalla Reading, lämnade först massor mer att önska.

Att släppa in tre mål hemma mot ligans, just nu, absolut sämsta offensiv känns inte helt stabilt, det kan vi inte bortse ifrån.

Vi kan förstås inte räkna med en bättre fotbollsmatch, däremot en HÄRLIG fotbollsmatch där svetten kommer spruta och känslorna går att ta på.

Och när matchen kan ses i direktsändning HÄR så tycker vi att en liten slant bör spelas på hemmalaget. Allt för att piffa upp den här annars gråa, blåsiga fredagen.

COME ON YOU RAMS!

Anonym sa...

Citerat från: rekatochklart.se

Anonym sa...

Med unibet konto kan du se matchen ikväll Coach istället för att bära bord. Nej,visst fan,det skulle du ju inte göra i vilket fall.....

/TB:s brorsa

Anonym sa...

Tack för den informationen!!

//Coachen