söndag, september 30, 2012

Tråkigt

Det blev bara elit och dubbel idag för mig. En ounderbar migrän satte stopp gör mer spel. Ett tag i sista dubbeln såg jag knappt. :-(

lördag, september 29, 2012

Hata United

Efter en riktig skitdag med Arsenaltorsk, huvudvärk och lätt feber så är det bara jänkarna som kan rädda dagen. Och då ligger dom under med 2-0, dessutom mot Sp*rs....

Seg match

Hade förhoppningar om en bra match men det var ett riktigt usel match, tyvärr. Varför kan dom inte ösa på och lira? Det är ju bara tre poäng på spel.

Som väntat

En riktigt dålig match. Och på väg att bli torsk. Inte bra.

Vända blad

Idag spelar Arsenal hemma mot Ch€£$ki. Men jag kommer kanske sitta och vända blad istället. I och för sig är väl ändå Arsenal chanslösa mot det bästa laget i Europa. 0-2 kan väl vara en bra gissning? Eller kan Arsenal skrälla? Man hoppas ju men det ska till ett smärre mirakel. Men hoppet är det sista som överger en. Nångång ska väl dom goda få vinna! :-)

fredag, september 28, 2012

Lurre

Ina har beställt köttbullar till lurre. Så det är väl bara att lyda.

Ledig

Idag är det ledigt, hemma med dvärgarna. Härligt! Ikväll blir det dock till att bära lite bord inför helgens pingistävling. Jag har inga större förhoppningar på bra spel. Högerarmen är inte helt iform. Men men, lite motion kan man väl i alla fall få sig.

torsdag, september 27, 2012

Sista arbetsdagen

Idag är det veckans sista arbetsdag, skönt! Och det kommer inte bli en så lång dag heller. Imorgon är det stängningsdag på dagis så då får jag vara hemma med dvärgarna. Det ser jag verkligen fram emot. Efter två helger med annat och dessutom kommande helg med pingis så blir det bra att få en dag med barnen.

onsdag, september 26, 2012

Varför?

För ca 2 veckor sedan så servade vi bilen hos Bilia. Inget konstigt med det. Det gör vi varje år vid den här tidpunkten. Men idag ett par veckor efter servicen så får vi ett brev med Posten från Bilia. I brevet skriver dom att det snart är dags för besiktning av bilen och att om man gör en service nu hos dom så skulle man få rabatt och bilen skulle gå igenom besiktningen bla bla. Men varför skickar man detta brev till mig? Behöver jag redan göra om servicen? Eller var det bara en lossasservice dom gjorde? Nä, den var säkert bra. Men varför kan dom inte utnyttja tekniken lite bättre och bara skicka till dom som inte har gjort service de senast halvåret och som snart ska in på besiktning? Det skulle ju spara dom lite portopengar och jag skulle få några papper färre att gå till pappersinsamlingen med.

Nä, utnyttja databasernas information bättre så sparar vi både miljö och pengar!

Regn

Shit vad det regnar. Inge kul. Och ena bilen på verkstaden. Det är ingen bra kombination om man vill få ihop full dag på jobbet. Eller vill och vill, klart det kan vara skönt med kortare dagar men man ska ju ha tid att plocka ut oxå. Det blir hur som helst ingen innebandy idag. Och förmodligen så hoppar jag över pingisen oxå....

tisdag, september 25, 2012

Tisdag

Och jag har inte ett skit att skriva om. Jag var i och för sig tränare igår. Det kan jag ju berätta lite om. 16 ungdomar dök upp. Uppdelade i två grupper. Det var lite rörigt innan jag fick igång det hela. En massa ungar man inte kan namnen på och att sen få dom att spela i rätt grupp. Sen var det lite surrigt på sina håll. Och jag fick höja rösten några gånger. Vet inte varför jag gjorde det? Kunde ju struntat i det och låtit dom hålla på som dom vill. Men jag tycker nog att om jag "offrar" min tid, ideellt, på att hjälpa dom att bli bättre på att spela pingis. Så tycker jag dom skall göra sitt yttersta för att ta till sig det man försöker förmedla. Nu låter det som om det var kaos men det var det inte. På det stora hela vart det nog ganska bra ändå.

måndag, september 24, 2012

Snart dags

Idag ska jag leka pingistränare. Tyvärr så har jag en jäkla huvudvärk men ett par Alvedon kanske gör susen. Får hoppas det.

En pinne

Jag hann inte hem till Arsenals match igår. Och eftersom jag åkte med ett gäng idrottsintresserade så var det naturligtvis sportradion som gällde i bilen. Med andra ord så var inspelningen bortkastad. Att titta på en match jag redan vet resultatet på känns inte så lockande. Framförallt så finns inte tiden till det. Men en pinne blev det tydligen och om det var rättvist eller ej kan jag inte uttala mig om. Men om någon erbjudit mig 1 pinne borta mot Shitty innan säsongen börjat så hade jag nog tagit den rakt upp och ner.

Det blir bara fyra arbetsdagar denna vecka. På fredag är det stängningsdag på dagis. Så då blir det till att vara hemma med dvärgarna, underbart!! Tyvärr så är det pingis även nästa helg. Annars hade man ju kunnat åka iväg på någon kryssning typ. Men det får väl bli någon annan gång.

söndag, september 23, 2012

Helt slut

Jag är helt förstörd efter helgens pingisspelande. Idag tog vi fyra av fyra pinnar. Själv spelade jag mycket bättre än igår. Så jag får väl fortsätta ett tag till.

Seger

Säsongens första tvåpoängare bärgad. Och mina två första singelvinster. 8-5 mot Stratos. Nu dags för sista seriematchen för helgen.

Snart

är det dags för avfärd igen. Hoppas att jag kan spela lite bättre idag. Risk för att jag missar Arsenalmatchen idag. Har satt den på inspelning men risken är stor att jag ändå kommer höra resultater innan ändå.

lördag, september 22, 2012

Jag är sämst

Kunde jag lägga av nu så skulle jag nog göra det. Vi fick, trots mig, en pinne. Nu kan det bara bli bättre...

Usch

Torsk med 8-1 i första matchen. Visserligen så var det nog mot de slutliga segrarna. Men för egen del kändes det inte ens bra. Så det blir att sitta på bänken nästa match.

fredag, september 21, 2012

Freitag

Som tysken säger. Det är nog alldeles lagom med 3-dagarsveckor. Undrar varför vi inte alltid har det.....

I helgen blir det pingisspelande i två dagar. Seriesammandrag i Upplands-Ekeby. Jag har ingen aning om hur det kommer gå. Men jag hoppas att jag kan spela avslappnat och på det viset även kunna spela bra. Det visar sig. Tyvärr så finns risken att detta går ut över Arsenals match på söndag. Det kan med andra ord bli aktuellt med inspelning av matchen. Och det lär ju vara väldigt populärt hemma att komma hem och kolla på en fotbollsmatch efter att man varit iväg hela helgen och spelat pingis.

Ha en trevlig helg!

torsdag, september 20, 2012

Hagel

Smärta

I måndags när vi satt på Bella Italia så fick jag helt plötsligt ont mellan nacken  och axeln typ. Och idag känns det nog än värre. Jag var och spelade pingis igår vilket kaske förklarar att det blirvit sämre. Men det gick bra att spela och formen kändes skaplig. Hoppas verkligen att det går över fort nu. Det skulle vara skönt att kunna åka till sammandraget utan att ha ont.

Igår fick vi reda på den nya lönen. Det var väl ingen munter tillställning. Det hade jag i och för sig inte förväntat mig men tråkigt ändå. Det skulle ju vara kul att få en höjning som gjorde att man känner sig uppskattad. Men men, man ska väl vara glad att man har ett jobb i alla fall. Annars hade man ju inte haft möjlighet att kunna åka till London ibland.

onsdag, september 19, 2012

Tidsomställning

Det skiljer visserligen bara en timme mellan England och Sverige. Men om tidsomställningen sker mitt i veckan så är det inte så lätt. Idag stod väckarn på 05:20 och det betyder att den i England bara är 04:20 så det var lite jobbigt att gå upp i morse. Dock så sov jag bra mycket bättre i natt än vad jag gjorde i London.

Arsenal lyckades vinna igår. Första halvlek var bra. Andra halvled var en kamp. Men vi höll undan! Bra start på Champions League. Nu borde det räcka med att vinna alla hemmamatcher för att gå vidare.

torsdag, september 13, 2012

Inte bra

Det blev bara ett pingispass igår. Men det slutade inge vidare. Eller hela passet var rätt kasst. Det är hur halt på golvet som helst. Och det passar verkligen inte mig som rör mig så mycket vid väggen. Men det som var riktigt illa igår var att jag fick ont i handleden igen. Jag har ju haft problem med handleden en längre tid. Men det brukar bli bättre efter en 30 minuters spel. Men igår så snärta jag till en boll i ilska efter 90 minuters spel. Och då gjorde det fruktansvärt ont i handleden och jag fick bryta träningen. Detta är inget kul. Jag borde gå till en läkare/borde gått till en läkare sen länge. Men grejen är ju att man kommer till vårdcentralen och får höra att man ska ta det lugnt i 4-6 veckor och komma tillbaka igen om det inte är bra. What's the bloody point? Orka! Så jag kan ju lika gärna spara den slanten.

Imorgon blir det London, äntligen! Känns som om man har längtat i en evighet. Men nu är det dags!!

onsdag, september 12, 2012

Onsdag

Redan onsdag och bara idag och imorgon kvar innan vi åker till London! Jag har inte bestämt mig än om det blir ett eller två träningspass idag. Det borde bli två med tanke på allt godis jag åt igår. Och det var ju inte ens gott. Dom första bitarna kanske men sen, usch, och man lär sig aldrig. Så det borde bli både innebandy och pingis idag. Pingisen är ett måste. Det är sammandrag nästa helg. Så jag hinner inte få in så många pass innan dess så det är bara att passa på mens möjligheten finns.

Jag såg/sov Sveriges match igår. Ingen munter tillställning men vinst till slut i alla fall. Nu är det bara att avvakta hur många av Arsenals spelare som kommer hem efter interlull med skador. Det brukar ju kunna vara ett gäng. Diaby stod över gårdagens match för Frankrike. Det vore ju tråkigt om han har gjort sin sista Arsenalmatch för säsongen redan nu. Men o andra sidan så har han ju mer än fördubblat sin tid på plan jämfört med förra säsongen. Då blev det totalt 98 minuter.

tisdag, september 11, 2012

Godis

Jag tänkte ett kort tag att jag skulle gå till affen och köpa gotta. Men ett ösregn fick mig på andra, bättre, tankar.

Londonvädret i helgen

Ser ju bra ut så här långt i alla fall.....

BVC

Idag ska jag iväg till BVC med Freddie. Det är treårskontroll, typ. Dom ska väl se om hon kan prata osv. Och jag vet ju precis hur det kommer bli. BVC-damen frågar om hon kan prata. Jag säger ja. Freddie säger inte ett ljud. Klassiskt! Men sen brukar dom ha en förmåga där på BVC att få dvärgarna att prata och inte vara så blyga. Vet inte vad dom gör men imponerande är det! Så dagen  blir lite uppstyckad men lite jobb, åka till BVC, lite jobb, lurre, lite jobb. Hämta dvärgarna osv..... Och snart är det London!

måndag, september 10, 2012

Höst fast ändå inte...

Nu är det mörkt ute när man vaknar på morgonen. Det betyder väl att det är höst? Men imorse så var det ju rätt så varmt så det är väl ändå inte riktigt höst. Skit samma, det jag försöker få fram är att jag är trött.....
Men som tur är så är det bara en fyradagarsvecka denna vecka! På fredag blir det London!!

söndag, september 09, 2012

Staketet

Före och efter.

Söndag

Det blev ett pass pingis i morse. Det följdes upp av att jag och Lalle åkte och slängde en gammal TV som dom ville bli av med. Sen blev det hem och laga mat följt av gräsklippning och ogräsrensning. Nu är fru Blogg iväg till återbruket och jag och Freddie sitter och dricker fika

lördag, september 08, 2012

Lördag

Det blev ett entimmars pingispass imorse. Sen hem och städa. Sen smörgåstårta mm för att fira Freddie. Imorgon blir det ett nytt pingispass. Förmodligen lite längre pass då. Sen även ett innebandypass på kvällen. Och om en vecka är vi i London!

fredag, september 07, 2012

Ika firar

med glarre!

Billigt

Tandläkaren är inte helt gratis......

Grattis Fredrika!

Idag fyller Freddie 3 år. Men hon var inte helt nöjd när vi kom in och sjöng för henne. Det tog ett tag innan hon ville öppna paket och kuvert. Men sen så var hon glad igen!

torsdag, september 06, 2012

Tomat

Årets första tomat!

Dagens lurre

Efter några dagar med pizza och kebab så fick det bli en sallad idag

Så är det

Det blev två träningspass igår som tänkt. Det var ett lagom tungt innebandypass följt av lite pingis. Jag hade nygamla plattor igår. Nylimmade med fusklim. Det var lite som att spela pingis på 90-talet igen.

Idag blir det synundersökning nere på stan på fm. Det var tre år sedan jag fick terminalglasögon och nu är det dags att checka synen igen. I våras så kändes det som om det blivit sämre med huvudvärk var och varannan dag. Men efter semestern har det gått bättre så vi får väl se (haha).

Åtta dagar kvar nu!

onsdag, september 05, 2012

Trött

Usch vad trött jag är idag. Och ikväll blir det både innebandy och pingis. Kommer väl vara lagom pigg imorgon gissar jag. Men det kanske är den usla kosten som sätter sina spår. Måndag lunch - pizza. Sen hem på kvällen och lagar hemgjord pizza. Efter dansen igår åkte jag och dvärgarna på Pizza Hut och käkade. Så idag tänker jag inte äta pizza. Det får nog bli kebab eller hamburgare.....

tisdag, september 04, 2012

Dansträning

Inte för mig dock. Men Ina kör hårt.

Precis som jag trodde

Gårdagens pingis kändes precis som jag trodde att den skulle göra. I början kände jag mig som en nybörjare. Och att hålla i ett rack känns helt fel. Det gick lite bättre mot slutet. Men jag vill att det skall kännas bättre än så här.Handleden känns fortfarande inget bra. Jag hoppas att det skall bli bättre ju mindre skruvande och sågande det blir hemma.

10 dagar kvar nu bara! Längtar! Pundet vänder dock åt fel håll. Men vad gör det? Det är ju bara pengar...

måndag, september 03, 2012

40 friska

Då är det måndag igen och 40 nya friska timmar att ha kul på jobbet på. Det är ju helt underbart. Och går tiden lika fort som helgen precis gjort så är det snart fredag igen. Pingis ikväll, se hur det blir. Var ju över en vecka sen jag spelade nu. Risken är väl att det känns som om man inte spelat på hela sommaren.

söndag, september 02, 2012