tisdag, juni 18, 2013

60 dagar kvar

Tills Premier League börjar. Och i morgon släpps, som jag skrivit tidigare, spelschemat. Tydligen brukar första omgången kunna läcka ut redan idag. Vi får väl se om det dyker upp något. Annars är det väl inte så mycket "offentligt" som händer i Arsenal. Mest snack om försäsongsturnén som avslutas i Helsingfors med match mot Shitty den 10 augusti.

Angående eventuella nyförvärv så är det som alltid tvärtyst från klubben, med all rätt. Och som vanligt så vill man göra klart med truppen innan försäsongen drar igång. Men som alltid så händer det senare än så. Anledningen är väl rätt så enkel, pengar. Spelarna är som dyrast när fönstret öppnas och sjunker i pris ju närmre fönsterstängning man kommer. Så jag räknar inte med några nyförvärv fråns någon gång i augusti.

4 kommentarer:

Anonym sa...

vill se Q.P.R - Derby i london samt den årliga resan med Full-Fullersgänget....

dvs. om man får...

Leeds dvs. Jorma får inte.....

//Frukt är nyttigt

Anonym sa...

Blir det en 24 timmars till Helsingfors? Lagom kanon när du går i land för att sedan se matchen?

/J

Anonym sa...

Klart det måste bli en Londontripp 3e gången i rad så kan vi börja snacka tradition! :-)

//Lalle

Anonym sa...

Ingen skulle vara gladare än jag om det blir en resa. Men det ser just nu lite mörkt ut. Men det är ju lottodragning två gånger i veckan så snart är det nog inga problem :-)

J, matchbiljetterna kostar 70 eur. Sjuka pengar för en träningsmatch! Dessutom så spelas det så att det krävs hotellövernattning i Helsinki....

/TB