fredag, juli 02, 2021

Freitag

 Och idag är det veckans sista arbetsdag! Låter inte det ganska ok?

Igår var vi till Eskilstuna och Ekängens IP. En fin friidrottsarena som man önskar att vi kunde ha även i Västerås. Men det verkar ju tyvärr inte som om det blir någon ny arena för friidrotten här :-(

Vi får fortsätta harv på sunkiga Arosvallen där det finns både ett och annat som skulle behöva fixas till!! Som ett exempel så brukar jag låta barnen träna spänst uppför läktaren mot Carlforska. Men nu är den så sunkig så man står med hjärtat i halsgropen och hoppas att det inte skall gå sönder något och att någon då gör sig illa. Sargen runt löparbanorna är trasig och sticker ut och upp på vissa ställen så där känns det oxå lite oroligt att någon skall missa det och göra sig illa. 

Man kan tycka att dvärgarna ska ha koll osv. Och det har dom ju oftast. Men som ledare är man ansvarig och då känns det ju bättre om grejerna skulle vara hela. 

Hur som helst så stötte Freddie kula (persade) och hoppade längd (persade inte). Vädret var fint och det fanns inte mycket att klaga på. De kör dessa torsdagstävlingar under hela Juli. Och jag måste säga att det här med några grenar under en kväll är ett bra koncept. Tävlingarna blir ju inte så utdragna som de kan bli om man kör en lördag/söndag då alla grenar skall genomföras. Det kan ju bli riktigt långa dagar då.

Nåväl, ta hand om Er nu och ha en fantastiskt trevlig helg!!

Inga kommentarer: