tisdag, augusti 20, 2024

Flytt

 Ja, det har flyttats här på jobbet medans jag var borta. Jag har fått en sämre plats. Jag tycker det är drygt att behöva montera upp skärmar och koppla in alla grejer igen. Jag gillar inte förändringar.... :-)

Och när jag kom till parkeringen imorse och skulle gå in på firman så kom jag på att jag hade glömt passerkortet. Och det är ju ingen reception öppen den tiden. Men jag smet in med en annan snubbe. Klarade både huvudentrén och speedgaten utan problem. Men sen när jag kommer en trappa upp till mitt kontor så är det stopp. Då kommer samma snubbe som jag passerade in bakom och ropade upp till mig, "har du glömt passerkortet?". Japp, så han sprang upp för trapporna och öppnade åt mig. Vilken hjälte!!!

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag försöker få en nerseedning på Lidingöloppet. Jesper hade naturligtvis inte skrivit in några tider på lopp han varit med på innan. Så han hade blivit insatt i grupp 9 och jag hade grupp 5. Så jag har skickat en förfrågan om en kompisseedning. Dvs att jag får starta i grupp 9 oxå. Vi får väl se hur det går.....  Hoppas bara man hinner börja träna innan dess... men det känns som om det är på bättringsvägen ändå. Jag sitter ju på jobbet....

Nä, ha en fantastisk dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar