torsdag, augusti 22, 2024

Två dagar kvar

 På denna vecka alltså. Man har med andra ord lyckats stå ut 60% av arbetsveckan. Det har faktiskt gått rätt så fort om jag skall vara ärlig. Kom in i ett rätt bra flyt med programmet jag fixar till nu för att ett gammalt program skall funka ihop med det nya systemet som kommer under vintern. Inte klart än men det känns lovande i alla fall.

Igår var dett ABB-joggen och jag och fru Blogg skulle ta en promenad på Rocklunda. Men när vi drog iväg så ösregnade det, så på med regnkläder och så stack vi. Först lämna Ina i friidrottshallen (de hade flyttat in kastträningen då det skulle bli så mycket regn). När vi kom fram till Rocklunda så hade det slutat att regna. Men eftersom det var utlovat regn så behöll vi regnkläderna på och började gå. Inte en droppe regn på hela promenaden. Så regnkläderna som skulle skydda mot att man skulle bli blöt orsakade att man blev blöt innanför istället. Det blev ju så varmt med regnkläderna på. Jaja, vi hjälpte väl övriga med att slippa regnet.....

Idag får vi lurre från företaget. Och eftersom man inte serverar någonting med kött som företaget har betalat så är det med andra ord en sallad. Går rykten om att en annan enhet inom koncernen idag skall få hamburgare... jobbar man på fel ställe?

Nåväl, ha en fantastisk tordag!!

1 kommentar: