måndag, mars 22, 2010

5 dagar kvar

Det är 5 dagar kvar till Arsenals nästa match och här sitter jag och funderar på hur Mr Wenger skall disponera laget. Vermaelen(avstängd) och Gallas(skadad) är borta från spel. Vi har Barca i CL bara några dagar efter Birminghammatchen. Då är Vermaelen tillbaka. Orkar Sol spela 2 matcher så tätt eller skall man vila honom i helgen? Då återstår det att spela Silvestre ihop med Song i mittförsvaret. Fabregas, Denilson och Diaby på mitten. Framåt kan vi lira Walcott, Bendtner och Mozart. Clichy är given på vänsterback och på högerbacken tror jag på Eboue. Sagna går in mot Barca. Eventuellt skulle man kunna spela Nasri istället för Fabregas bara för att kaptenen skall få vila och inte riskera att han blir skadad.

Det är långt kvar till match och det hinner hända mycket innan lördagen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Svårt när skador och avstängningar ställer till det. Svårt att vila spelare borta(?)mot Birmingham, ingen lätt match normalt sätt.

//Lalle

Anonym sa...

Nä, det blir en avvägning med tanke på Barcamatchen. Tur att man kan spekulera utan att behöva ta ansvar :-)

/TB

Anonym sa...

Det är ju den stora fördelen med att bara vara anhängare av ett lag.
Även om det just nu känns dom det finns en massa nackdelar också
:-).... Men som någon av CSS arna sa att det är ju faktiskt enbart lyxproblem, var ju inte länge sen det fanns risken att man inte skulle ha nått lag att hålla på om det blivit konkurs 2003....

//Lalle

Anonym sa...

Sant, det är lätt att glömma de svåra åren när det har varit några goda.

/TB

Anonym sa...

Snillen spekulerar??

//Gert Fylking