onsdag, mars 31, 2010

Stormatch ikväll

Arsenal-Barcelona i Champions League på Emiraten. Spännande värre och säkert något som de flesta vänner av fotboll ser fram emot. Barca spelar kanske den bästa fotbollen i europa och Arsenal är inte direkt kända för att spela dödgrävarfotboll heller så förutsättningarna finns. Men som det brukar kunna bli när man ser fram emot en kanonmatch så kanske det inte blir så. Vi får väl se.

Fabregas är tillsammans med Diaby frågetecken inför kvällens match. Och det skulle inte vara bra om dessa båda saknas ikväll. Det skulle betyda att Denilson är gjuten i startelvan, hemska tanke. Han var fruktansvärt dålig borta mot Birmingham i helgen som var. Om bägge kan spela blir det nog Fabregas, Diaby och Song på mitten. Annars Song, Denilson, Nasri. Jag föredrar den första formationen.

På backsidan är Gallas förmodligen tillbaka i truppen. Men jag skulle nog inte vilja se han ikväll. Han har varit borta ganska länge nu och saknar matchtempo. Han kan spela mot Wolves på lördag istället. Så jag tippar Sol, Vermaelen i mittförsvaret men Clichy och Sagna på kanterna.

Framåt blir det nog Nasri, Bendtner och Arsjavin. Eventuellt skulle man kunna ha Rosicky istället för målsumparn Arsjavin. Men eftersom Wenger har en vana att överraska mig så kanske Walcott spelar från start. Jag tycker nog han skulle vara den perfekta inhopparen i andra halvlek när Barcaspelarna börjar tröttna lite.

Heja Arsenal!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det räcker med Bendtner på plan för Arsenal tycker jag. Han kan ju ensam snurra upp och leka med Barca,såååå sjukt bra kille!!

Bendtner*klapp klapp klapp*

/Preben Elkjaer

Anonym sa...

Ni i Leeds är bara avundsjuka hälsar Nanne Grönwall....

Drömlottning för VSK i Svenska Cupen...

Peking hemma på Parken (årets match månne????) för Peking...

Handsken hälsar Jorma och Pappa Hans "Röda kortet" Larsson varmt välkomna till den drabbningen...

//VSK-pensionärerna
(TB ses vi på STRIKE ikväll ??)

Anonym sa...

Ska du på Strike ikväll? Jag hade inte tänkt åka ner på stan men man vet aldrig..... Blev ju lite intressantare nu :-)

/TB

Anonym sa...

Soffan bokad med Arsenal - Barca på skärmen...behöver lite arsenalstöd...en del skatteverkare verkar gilla Barca och Inter?????

//Hulk

Anonym sa...

Då är det skattefri öl då? Är man välkommen i soffan om man dyker upp?
/TB

Anonym sa...

Självklart!

Jag är där ca 20.00 med arsenal-halsduk...dessutom så är burgaren hyfsad....

//Hulk
(Sista dag för anmälan till Hallstamästerskapen idag!!! TB och TB´s brorsa)

Anonym sa...

Jag kanske dyker upp. Måste höra med chefen först :-)

/(en hårt hållen) TB

Anonym sa...

Hulk! Anmälan fylldes i redan dagen innan sista anmälningsdagen så försök kolla upp saker lite bättre i fortsättningen tack.
Haha,Peking-VSK??? Fan va coolt!!
Årets match helt klart!

Förresten så kommer inte jag och brorsan vara på plats ikväll på träningen,utan sköter vår enda träning inför nästa helg lite tidigare under dagen. Så för alla intresserade kan vi väl tala om att klockan 15 idag säääärtorsdan spelas en av säsongens förmodligen sämsta bt-matcher i Åsbyhallen,eller är det så att vi har vilat oss i en grymm form??

/TB:s brorsa(som inte såg Arsenal-Zlatan 2-2 matchen)

Anonym sa...

Nä, det blir den absolut sämsta matchen genom historien ;-)

/TB

Anonym sa...

Bra att den kommer nu och inte i seriesammandraget då!!!

//Hulk (Coachens mentor)