lördag, mars 13, 2010

Seger för Arsenal!

2-1 borta mot Hull i ligan efter att avgörande målet gjordes i 93-94 minuten. Tur kanske vissa skulle säga om det. Men med tanke på att Hulls kvitteringsmål på straff inte borde ha varit straff så var det kanske inte tur utan rättvisa. Straffen kom till efter en sol(campbell)klar offside som jag inte kan förstå att linjespringaren missa.

Arsenal hade dessutom flera fina chanser och Arsjavin borde gjort 3 baljor minst men tyvärr såg han ut som Bendtner mot Burnley vid flera av sina avslut. Hans första mål var dock snyggt. Walcott var bra i sitt inhopp och såg ut att ha mycket spring i benen.

Nu väntar West Ham hemma nästa helg och som vanligt gäller det att vara ödmjuka inför uppgiften och kriga i 90+ minuter.