måndag, december 31, 2012

Vilken avslutning!

Vi har varit på en riktigt lyxig trerättersmiddag hos Lalle och Mia. Fantastiskt gott och trevligt var det. Tack så mycket!

söndag, december 30, 2012

lördag, december 29, 2012

Seger!

Och känslan efter matchen är att detta var Walcotts sista match i Arsenals tröja. Vet inte varför jag fick den känslan men det är ju faktiskt inte omöjligt att det är så. Fönstret öppnar nu och Walcotts kontrakt går ut i sommar.

Hur som helst så var detta Arsenals fjärde raka seger och det är ju kul. Ny match på tisdag, Southampton borta. Det blir tufft!

På Öhrmans

Fika med Ina och fru Blogg. Ina är på kalas.

Uselt!

Varför kan inte iPad ha flash? Nu måste jag starta monstret för att lägga in ett R8-system på Svenska Spel :-(

fredag, december 28, 2012

torsdag, december 27, 2012

Pingis

Nu ska jag strax iväg och spela pingis för första gången sedan sammandraget i november. Får se hur länge jag klarar..

onsdag, december 26, 2012

Kladdkaka

Tjejerna ville baka kladdkaka, förmodligen för att få smaka på smeten, så då gjorde vi det. Och eftersom Joel fyller år idag så ska vi tillägna honom en tanke när vi äter den! Grattis Joel!

Snögubbar

Nu har vi en liten snögubbefamilj utanför.

Snölek

Idag var vi ut i snön en stund. Verkade som om dvärgarna gillade det.

tisdag, december 25, 2012

Guinness

Guinness *klapp klapp klapp*

juldagen

Och som traditionen bjuder så är det upp tidigt och iväg till kyrkan som gäller. Eller så är det precis det som jag tänkte igår kväll när jag drack en kopp kaffe alldeles för sent, 'jag kommer inte ha några problem att somna ikväll men vaknar jag inatt så är det kört att somna om'. Och precis så blev det. Jag har nu varit vaken sen ca kl tre. Men vad skulle jag göra igår när det bjöds på äppelkaka med vaniljsås? Det är ju så gott med en kopp kaffe till.

Det positiva är ju att man får 'låna' iPaden i alla fall. När dvärgarna och fru Blogg är vakna så är man ju hopplöst fyra i turordningen. Och det är faktiskt inte så dumt med en padda för den startar ju skapligt snabbt. I alla fall om man jämför med våran gamla dator. Ska man använda den så gäller det att planera. Man måste komma ihåg att trycka igång den t ex innan man går och äter frukost, gå tillbaka till datorn och välja användare efter det att man fixat frullen och ska gå och sätta sig och äta den. Sen efter frullen kanske det är klart med virusuppdateringar, windowsuppdateringar och annat som skall göras innan man kan använda den.

Ha en trevlig juldag nu vänner!

lördag, december 22, 2012

Flyt

När Arsenal ledde med 1-0 tänkte jag lägga in ett odds på kryss. Sagt och gjort. Men när jag kollade spelkontot så hade det kommit in pengar, skumt. Det visade sig att jag spelat kryss på hörnor så 6 ggr pengarna var ju inte fel. Synd bara att det inte var mer än 20 spänn jag satsat.

Skön seger

Inget skönspel men tre pinnar, Nu är det fotbollsfritt tills nästa lördag. Kommer sakna annandagsmatchen.

Freddie

Ska visa att hon har en Arsenaltröja på sig.

Handla

Får se om vi kommer iväg snart.....
Annars är det för sent.....
Men det är väl mitt fel......

fredag, december 21, 2012

PD o Lalle

Pappa ska...

Jag trodde att jag igår hade lämnat och hämtat på dagis för sista gången i år. Men Freddie ville annat. Eftersom jag inte hunnit iväg till jobbet innan dvärgarna vaknade så ville hon att jag skulle lämna på dagis. Och vem orkar "bråka" om det på morgonen? Det är bara att göra som projektledaren Freddie säger. Så det blev jag som lämnade idag. Lite kul på ett sätt att vara favorit men ibland kan det även vara lite jobbigt. Nu är det i alla fall, förmodligen, årets sista arbetsdag. Eller dag och dag, det blir väl några timmar i bästa fall. Ska väl försöka hinna med lite fika om inte annat :-)

torsdag, december 20, 2012

Old Winter Ale

Bryggd med kärlek!

jag vill!

Den 19:e februari spelar Thé Mighty Gunners hemma mot Bajen M. Ryan säljer just nu flyg ToR för 318 spänn. Visst lite till blir det ju men ändå. Man måste ju få drömma.....

Avslutning

Idag har Ina avslutning på förskolan. Och Arsenals vidare öde i Champions League lottas idag. Något av följande lag blir det: Paris St-Germain, Malaga, Borussia Dortmund, Juventus, Bayern Munich och Barcelona. Det spelar ingen större roll vilket. Jag tror vi slår alla dessa lag! Jag vet inte vilket lag i slutspelet som vi inte skulle kunna spöa faktiskt. Därmed inte sagt att vi vinner. Mycket handlar om dagsform och antal gubbar på skadelistan.

onsdag, december 19, 2012

Bra

Idag blev det offentligt. Det som vi ändå vetat ett tag. Fem Arsenalspelare har förlängt sina kontrakt. Det är Wishere, Ramsey, Oxen, Gibbs och Jenkinson. Bra jobbat Arsenal, synd att vi tappar Walcott dock. Men men, ibland är strålarna viktigare än andra värden.

DD

Dagens dubbel. Numera har vi dubbla kaffeautomater här på kontoret. Dessutom större än den stackarn som stod här tidigare.

Snö

Inatt har det snöat igen. Vilken tur. För det höll ju nästan på att smälta bort. VIK tog en pinne borta mot SSK igår och det är väl bättre än vad dom brukar göra mot kringlorna. Men hade man vunnit så hade man hängt av SSK i kampen om en tredjeplats. Nu är det bara vinst som gäller hemma mot Mora på torsdag. En match som för övrigt visas på TV.

tisdag, december 18, 2012

Tisdag

Och julledigheten närmar sig med stormsteg! Tre dagar till att gå upp tidigt. Sen är det två härliga veckors ledighet. Två veckor! Stort!!

måndag, december 17, 2012

Skön seger!

Härligt med en trepoängare. Precis vad vi behövde. Men det känns aldrig säkert med det här gänget. 4-0 blev 4-2 och återigen vart det nervigt. Men ett Walcott-mål avgjorde definitivt. 5-2 slutade matchen, skönt!

Ledning i paus

Arsenal leder med 3-0 borta mot Reading i paus. Det har, bortsett från några Readingchanser, mest varit Arsenal. Tyvärr är dock 3-0 ingen säker ledning för dagens Arsenal. Matchen är fortfarande helt öppen och vilket som helst av lagen kan vinna detta.

Heja Arsenal!!!

iPad

Vi har blivit med IPad. Och det här är mitt första blogginlägg med paddan.

Arbete

Idag är det dags för jobb igen. Efter två veckor med 7 dagars VAB av 10 möjliga så hoppas jag på en full arbetsvecka. Om inte annat så hoppas lönekuvertet på det. Annars blir det jäkligt tomt i det. Dessutom är det ju de 5 sista arbetsdagarna denna vecka och det vill man ju inte missa. Ikväll spelar Arsenal borta mot Reading. Och eftersom Reading ligger sist i serien så kan det bli en riktigt tuff match. 1X är väl ett rimligt tips?

fredag, december 14, 2012

Japp

Ja, varför inte?

Lite bättre

Nu på morgonen är tempen nere i 38,1. Ett stort steg i rätt riktning! Kommer jag att missa min tupplur idag? Men hellre det än att Freddie är dålig är det kanske bäst att tillägga.

torsdag, december 13, 2012

Fortfarande feber

Freddie har fortfarande hög feber. Alvedon gör dock underverk och tar tillfälligt ner tempen en bit. Hoppas verkligen det går över snart.

onsdag, december 12, 2012

VAB

Freddie har fått feber igen. Med andra ord så är det VAB som gäller idag. Och imorgon hade jag sett fram emot Freddies insats som pepperkaksgumma men det är ju tyvärr kört.

Igår vek Arsenal ner sig mot storlaget Bradford i Kalle Anka Cup, inte bra.

Sist men inte minst så vill jag tacka TB's Brorsa som gav mig ett bra baskettips igår. 2,5 ggr pengarna, tackar, tackar!

tisdag, december 11, 2012

8 kvar

Efter att ha gått upp idag så är det bara 8 mornar kvar att ställa klockan på detta år! Med andra ord så är det bara 9 arbetsdagar kvar. Ikväll spelar Arsenal borta mot Bradford i Kalle Anka Cup. Får se om man kan hitta någon stream att följa matchen på. Har för mig att Bet365 hade visning från förra omgången så kanske där. Jag har ingen aning om hur bra/dåliga Bradford är men med tanke på hur Arsenal blandar och ger så kan det ju gå hur som helst ikväll.

måndag, december 10, 2012

Vilken start

Veckan börjar ju bra. Bilen som skulle besiktas i torsdags men som inte startade ringde vi assistensen för. Så vid 9-tiden kom dom och det var batteriet som inte var starkt nog. Han hjälpte mig igång och sa att jag skulle köra en sväng för att ladda på det ordentligt igen. Så jag körde till Hälla ToR innan jag återigen ställde in den i garaget. Förhoppningsvis startar den igen nästa gång. Men det vet man ju aldrig. Kanske läge för ett nytt batteri? Annars så är det ju bara 9 mornar kvar att ställa klockan på detta år. Det låter ju helt ok :-)

söndag, december 09, 2012

Haha

Jag märkte precis att ett bet som jag la igår och som var fel inte hade lagts. Vinnare med andra ord:-)

Pepparkaksbak

Tjejerna bakar pepparkakor.

Andra advent

Nu är det bara två arbetsveckor kvar det här året. Sen börjar vi om igen, ca 225 nya friska arbetsdagar.

Igår vann äntligen Arsenal igen. Och spelet var bra mycket bättre än på länge. Så varför kan man inte alltid spela så här? Eller är det så enkelt att formen går upp och ner? Och att Arsenals lägstanivå är för  dålig?

Jag drömde i natt om att vi mötte Chelski och att vi dominerade totalt. Men en ickechans för Chelski där Arsenals målvakt gjorde en riktig tavla och 0-1 var ett faktum. Tung dröm.

fredag, december 07, 2012

Freitag

Som tysken säger. Tillbaka på jobbet för en dag. Ikväll julfest. Idag skulle vi ha besiktat den "nya" bilen. Men den ville inte ens starta. Så det blev inget med det. Den gamla bilen som stod ute inattt startade däremot utan problem. Det gjordes helt klart bättre bilar förr!!

torsdag, december 06, 2012

Chokladkalender

Det bästa med att glömma öppna kalendern på några dagar är att det blir många bitar på en gång nu.

Ännu en dag hemma

Men nu borde det vara sista dagen. Hoppas det i alla fall.

onsdag, december 05, 2012

Snö

Jag var ut och skottade det nödvändigaste. Freddie fick låna Inas Hello Kitty dator under tiden. Vi får se till att lämna tillbaka den innan Ina kommer hem. Just nu kör hon datorn på finska. Det låter rätt kul när hon upprepar orden på finska.

Hemma

Fortfarande hemma. Men om inget oförutsett inträffar så blir det jobb imorgon. Hoppas att det slutat snöa då. Och på fredag är det julfest.

Arsenal torska igår igen. Inget nytt, en vanlig dag på fotbollsplanen. Igår gjorde det inget. Vi var redan klara för slutspel. Och i min värld så spelar det ingen roll vem man får möta i första slutspelsomgången. Ska man vinna så måste man slå alla. Och alla som deltar är väl med för att vinna? Varför skulle det vara bättre att möta de bästa lagen senare? Visst det kan bli fler matcher under våren.

Men vad spelar det för roll? Ok, lite mer pengar på kontot men det är väl inte det som man skall fokusera på när man är med i en cup? Nu spelar det nog ändå ingen roll vilka vi möter i nästa omgång eftersom vi är så fruktansvärt dåliga.

tisdag, december 04, 2012

VABben fortsätter

Nu har i alla fall Freddie inte kräkts sen igår. Så det är ju ett steg i rätt rikting. Febern har gått ner till strax över 38 grader och det är ju oxå bra. Hoppas att det blir helt bra snart.

måndag, december 03, 2012

lördag, december 01, 2012

onsdag, november 28, 2012

Onsdag

Gulsvart vann igår. Ingen vidare match i mitt tycke men 3 viktiga pinnar. Ikväll är det Arsenalmatch igen. Everton på bortaplan är aldrig enkelt. Förra året vann vi med 1-0 efter ett tidigt mål av Vermaelen. Och man spelade drömfotboll i en kvart. Men sen blev det bara försvarsspel i resten av matchen. Kvällens drabbning är jäkligt viktig om man vill vara med och spela om en fjärdeplats i år. Annars så är det snö som faller. Och enligt rykten skall det bli kallt oxå. Typ -14 grader. Härligt, eller inte.... Btw så har jag beställt en skiva idag! Thin Lizzys spelning på Shepherds Bush Empire i London som är den 17/12-12. Sista spelningen i Europa någonsin :-(

tisdag, november 27, 2012

Pizza

Det blev lite köttfärssås över från igår. Så varför inte göra en pirra på det?

Som sagt var...

Jag skrev imorse att aktiekursen skulle stiga idag nät jag var tillbaka på jobbet. Här är resultatet....

Tillbaka på jobbet

Igår var det stängningsdag på dagis så då fick man vara "ledig" med dvärgarna. Men idag är jag tillbaka där aktieägarna vill ha mig. Förmodligen kommer det märkas på aktiekursen idag... I övrigt är det väl bara att ösa på. Kanske gå på hockey ikväll. Det är ju Kexen hemma. Det var ju inte igår man var på hockey så det kanske är dags? Arsenal spelar borta mot Everton imorgon. En väldigt viktig och svår match. Måste bli vinst nu!

måndag, november 26, 2012

lördag, november 24, 2012

Helstekt

Det blir helstekt oxfilé till middag!

Värmer

Det värmer i hjärtat när man hör Freddie från nedervåningen säga "jag vill ha Arsenaljackan".

Vakna

Visst är det väl typiskt, lördag och i alla fall en teoretisk möjlighet till sovmorgon. Men när vaknar man då? Jo strax efter tre. Som tur är så somna jag om en kortis vid fem. Men ändå. Ikväll är det Arsenal igen. Villa borta. Räknar med torsk...

fredag, november 23, 2012

Fredag

Äntligen fredag! Och det behövs. Efter tisdagens konsert med sen hemkomst så känns det som om man kom efter sömnmässigt. Att det sen var CL kvällen efter gjorde det än mer tungt. Men nu är vi här. Och imorgon finns möjlighet till sovmorgon! Får väl se om man kan somna om när man vaknar upp 05:20.... Arsenal har bortamatch mot Aston Villa på lördagkväll. Villa är ju helt under isen men så länge dom är med i matchen så kommer dom säkert att kriga som tokiga. Med andra ord är det än mer viktigt med det första målet och gärna då tidigt.

torsdag, november 22, 2012

Tuffa prover

Jag var till familjeläkaren idag. Och det blev både EKG och annan provtagning. Det hela mynnade ut i en remiss för ett arbets-EKG. Får se när det blir.

Klara för slutspel

Arsenal lyckades igår att kvalificera sig för CL-slutspelet. En stabil insats gav en 2-0 seger. Men det verkar som om det bara blir en andraplats i gruppen vilket gör att det förmodligen blir en tuff lottning i slutspelet. Kul att Wilshere fick göra ett mål igår. Och båda framspelningarna kom från Giroud. Spelningen med Lizzy i Sala var riktigt bra och här är lite bilder som någon har tagit.

onsdag, november 21, 2012

Thin Lizzy

En riktigt bra konsert med bra ljud i en bra lokal. Synd att det inte var fler på plats. Det kanske var halvfullt? Bra var det iallafall och jag är nöjd. Kul att träffa Coach igen oxå!

tisdag, november 20, 2012

Thin Lizzy

Idag är det dags för Thin Lizzy i Sala. Ska bli riktigt kul! Synd bara att Lalle the Rocker är sjuk :-(. Riktigt tråkigt att inte Lalle kan åka med. Men så är livet ibland. Thin Lizzy är i alla fall, enligt säkra källor, på plats i Sala. Detta efter 18 timmars bussresa. Men jag gissar att det inte är VL's buss dom åker omkring i. The Boys are back in town!

söndag, november 18, 2012

Pingis

Sammandrag, Heby, torsk och nå skit i kroppen för jag har ingen ork alls. Synd :-(

lördag, november 17, 2012

Fira

Dags att fira segern i årets viktigaste match!

Tack!

Ett stort tack till Moneybayor för hans röda kort idag. Det var det som vände matchen. Det och det faktum att Arsenal gick mer på mål än att spela runt.

Sen läste jag att någon tyckte att domaren förstörde matchen med det röda kortet. Men jag såg aldrig att det var domaren som gick in med dobbarna före en halvmeter upp i luften....

Nya lekparker

Nu är de nya lekparkerna klara här i samfälligheten. Ett lyft för området. Och risken finns att man aldrig får vara inne nu....

fredag, november 16, 2012

Klart!

Nu får vi hoppas att det smakar....

Hamburgertallrik på gång

Jag är såå hungrig!

Skönt


Det är inte helt fel med motor och fjärrkontroll till garaget. Då kan man börja öppna en bit innan man är framme och porten är öppen när man kommer fram. Och när man kört ut så behöver man inte kliva ur bilen för att stänga. Bara trycka på en knapp.

torsdag, november 15, 2012

Trött

Jag spelade innebandy igår. Somna i skaplig tid. Men ändå är jag mer än trött. Fattar inte. Idag är Freddie hemma från dagis. Hon kom hem igår och hade ont i örat. Imorse hade hon dock inte ont i örat men lite feber så förhoppningsvis är det snart helt bra.

Sverige slog tydligen England igår. Jag såg inte matchen men allas våran favorit Zlatan gjorde 4 mål. Synd att han inte gjorde dessa i EM istället. Men så är det. Snart är det riktig/viktig fotboll igen.

Heja Arsenal!!!

onsdag, november 14, 2012

För ett år sedan

Såg det ut så här i kylskåpet. Kan bara säga att det var bättre förr!

Innebandydag

Idag är det onsdag och då finns det möjligheter till lite innebandylir. Jag har dock fått ont i bröstet och är lite tveksam. Det måste vara något muskelfäste (haha, jag vet muskler mohahahaa) eller dylikt. Ont gör det dock i vissa lägen. Och eftersom det inte blir någon pingis ikväll så kanske man skulle prova att lira lite innebandy ändå.

Annars är det inte mycket som händer. Landskamper ikväll runt om i världen, inte bra. Slitna spelare blir än slitnare och det är läge för ett praktfiasko på lördag.

tisdag, november 13, 2012

Idag är det tisdag

Tisdag skall vara en av de tyngsta dagarna jobbmässigt sägs det. Vet inte om det är sant men det kan ligga lite i det. Idag släpps det några biljetter till Status Quos biljetter på Hammersmith i mars. Tydligen är det någon form av presale och bara en liten, liten del av biljetterna som säljs idag. Men det kan ju vara värt att göra ett försök ändå, man kan ju, mot förmodan, ha tur :-)

Idag är det dessutom bara en vecka kvar till Thin Lizzy i Sala. Det ska bli riktigt kul. Men samtidigt lite tragiskt då det är deras sista turné innan dom lägger Thin Lizzy på is och kör under nytt namn med nya låtar.

måndag, november 12, 2012

Rätt

Jag skrev i fredags att "snart är det måndag". Och det är det, redan. Tiden går fruktansvärt snabbt nu. Jag skulle vilja kliva ur tiden en stund och bara ta det lugnt. Men det går ju naturligtvis inte. Vi får väl se hur snabbt denna vecka går. Snart helg, eller? Nästa helg är det oxå pingis på gång om man får spela. Seriesammandrag på söndag. Två matcher i Heby skall spelas. Nä, nu jobb!

söndag, november 11, 2012

Stort

Som TB's Brorsas farsa konstaterade idag, Hallstahammars kommun läser den här bloggen. Det var nämligen ett nybytt golv i Nibblehallen, stort!

Tyvärr hjälpte inte det idag. Det blev inga titlar. Dock en andraplats i dubbeln. Helt ok.

Farsdag

Är hos världens bästa pappa! Och här blir man bjuden på fika, gott!

fredag, november 09, 2012

Redan fredag

Jag vet att jag tjatar om att veckorna går fort, men det är ju så. Redan fredag, snart måndag.

Jag var ju och simma igår. Och det var inte bara jag där, tyvärr. Och eftersom jag är rätt så dålig på att simma så gillar jag heller inte när det kommer vatten i ögonen och näsa. Och på Kristiansborg så finns det två banor som är för motionsim. Så det blir ju ena banan åt ena hållet och den andra åt andra hållet. Och där kämpar man på så gott det går med sitt bröstsim. Men sen kommer det ju alltid någon pajas som ska simma frisim. Och den liraren kör ju mittenstråket där och skvätter vatten och fixar enorma vågsvall. Inge kul.

Han tycker förmodligen "illa" om mig och de övriga bromsklossarna som plaskar fram och tillbaks där i bassängen oxå. För vi är väl säkert ivägen för honom. Så jag tycker nog att dom kunde ha någon bana bara för plasksimmare oxå. Såna som gör svallvågor och skvätter vatten.

I helgen blir det pingis både lördag och söndag. På lördagen 08:30 blir det lite träning nere i Klövernhallen och på söndag är det DM i Hallstahammar. Tyvärr spelar man numera i Nibblehallen, vilken aldrig har varit min favvohall. Om dom nu inte har gjort om där. Förr var i alla fall golvet så fruktansvärt långsamt. Bollen studsa ju inte ens på golvet om man släppte den där.

Heja Arsenal!!!

torsdag, november 08, 2012

Sliten

Det känns i benen idag att det var både innebandy och pingis igår. Men det är väl så när man är otränad. Så det behövs verkligen träning. Idag blir det lite simträning. Ina ska på simskola och jag skall följa med denna gång. Så då får man väl passa på att simma några längder. Jag är dock så dålig på att simma så att jag känner mig som en bromskloss i bassängen när alla halvproffs skall simma förbi. Tyvärr så är det ju inte så många banor på Kristiansborg som är motionssimning så det underlättar ju inte direkt.

Heja Arsenal!!!

onsdag, november 07, 2012

Premiär

Nu kör vi första torkningen i den nya torktumlaren. Hur spännande som helst!

Onsdag

Och idag blir det dubbelträning. Först innebandy och sen pingis. I helgen är det ju DM så det kan ju vara bra att känna på spaden i alla fall. Jag har inga större förväntningar/förhoppningar att det skall gå bra men man vet ju aldrig. Rätt som det är så stämmer det bara!

tisdag, november 06, 2012

Hinna

Det är mycket nu. Vet inte hur man ska hinna med allt. Gamla bilen var in på verkstan igen. Men hemma igen nu. Ny torktumlare hämtad. Arsenal spelar match igen. Torsk igen? Snart matchstart.

Heja Arsenal!!!

söndag, november 04, 2012

lördag, november 03, 2012

Chanslösa

Idag var vi chanslösa och årets upplaga av Arsenal är tyvärr sämre än på säkert 15 år. Vi får vara glada om vi grejar en torsdagsturneringsplats till nästa säsong.
Supportrarna var dock fantastiska och det var dom msn hörde genom tv-rutan. Otroligt med tanke på vad dåliga laget är.

Heja Arsenal!!!!

2-0

Men det är bara Arsenal man hör på läktaren, stort!

Kort?

Varför inte andra gula på holländaren? Avsluta efter avblåsning. Bara när han spelade för dom goda som det hände. Förklaring  , någon?

Skräll

Rött kort på Wilshere. Borde varit det samma för clevery tidigare. Bensaxen var ju tydligen inte då farlig......

Wankern

borde fått rött direkt.

Bensax

Men inget kort, skräll.....

Märkligt

att man tjatar om 50-50 vid straffsituationen. Snarare 90-10 när Ref's United spelar...

Att Arsenal i övrigt är chanslösa är ju en helt annan story. Hade varit kul med en bättre match ändå. Men handbromsen är väl i igen.....suck!

Niva snackar skit

som vanligt. Han har inte en gång en nämnt att den holländska wankern mer än dubblade sin lön. Kan vara ett skäl till flytten kanske?

Inte enkelt

Att städa/plocka undan med barn är inte det lättaste. Leksaker som inte använts/efterfrågats på länge börjar dom helt plötsligt leka med istället för att plocka undan dessa. Så ska.man plocka undan leksaker som inte används, ska man göra det själv!

Lördag

Dagen kommer inledas med.lite bordtennis. Efter.det blivet nog lite lurre. Sen är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra.med dagen. Jag gissar att fru Blogg styr upp dagen på bästa sätt. Brukar vara så. Kanske man får städa lite eller plocka undan ute på tomten?

fredag, november 02, 2012

1,65

Unibet har fått solsting, 1,65 ggr degen på Webbs United imorgon. Det känns ju som om nån snart får sparken från Unibet. Det är ju ett skapligt bjudodds!

Helt otroligt

Tänk att det redan är fredag! Den här veckan har verkligen bara rusat förbi. Det har varit full rulle hela veckan och det kan ju vara anledningen till att det gått så fort. Vi får hoppas att helgen inte går lika fort. Det är ju en dubbel-röd helg. Dvs helgen är precis som vilken helg som helst....

Imorgon spelar Arsenal tidig match mot ett av de oskönaste lagen i ligan. Dessutom på bortaplan så oddset på förlust lär ju knappast vara spelbart den här matchen. Och risken är väl att den där hollänska snubben gör mål. Så fotbollsmässigt så kommer det tyvärr bli en mörk helg. De onda kommer återigen besegra dom goda!! Rikedom kommer besegra fattigdom osv osv....

Heja Arsenal!!!

torsdag, november 01, 2012

Bästa brorsan!

Jag har världens bästa storebror. Jag behövde idag, på kort varsel, hjälp med att bära en torktumlare och ett gammalt torkskåp. Och storebror hjälpte till som vanligt. Jag är glad att jag har en så bra brorsa!

tisdag, oktober 30, 2012

Sjuk match

Arsenal har precis spelat match borta mot Reading i Kalle Anka Cup. Och vid ställningen 4-0 till Reading i slutet av första halvlek var det ju inte helt lätt att gissa att det skulle gå till förlängning. Men det gjorde det. Och till slut vann Arsenal med 6-4 efter 120 minuters spel. Sjuk match!

Skillnad

Det är skillnad mellan vitlök och vitlök! Vi har fått svensk ekologisk vitlök av mor och far. Och oj vilken skillnad det är mot skräpet man köper i butiken, som är från nåt land långt bort. Maten blev såå mycket bättre med den svenska vitlöken!

Kunde inte

Jag kunde inte somna igår. Och när jag inte kan sova så funderar jag mycket. Och får tusen idéer som jag tänker att jag ska skriva upp "imorgon när jag vaknar'. Tyvärr är ju alla goda idéer som bortblåsta nu. Borde lägga penna och papper bredvid sängen och skriva upp dom direkt. Nä, dags att dra till jobbet!

måndag, oktober 29, 2012

Ny vecka

Då är det dags igen efter en kort helg. Förhoppningsvis så får jag jobba hela denna vecka. Men vem vet? Det visar sig. Jag har fått en dryg rethosta som är rätt så jobbig. Dock så har jag ingen feber längre så det känns ju bra. Men frågan är om man vågar träna pingis ikväll? Kanske dumt att chansa och bli sämre igen?

Imorgon är det bara fyra veckor kvar tills man får åka till Sala, stort! Och det blir förmodligen, om inget oförutsett inträffar, den sista spelningen man får se med Thin Lizzy. Dock så ska dom fortsätta spela men under nytt, ännu okänt, namn.

söndag, oktober 28, 2012

lördag, oktober 27, 2012

Vinst

Kul? Nja. Bra? Nja, men nyttig då? Ja! En tappad pinne till hade inneburit att man än mer skulle bli indragna i bottenstriden. Nu kanske man kan börja hoppas på torsdagsmatcher nästa säsong.

Det var dock kul att både Wilshere och Sagna gjorde comeback! Dom behövs i det här skadebenägna gänget. Fast snart är det januari och få öppnar fönstret. Kanske kan vi hoppas på två nya spelare då iform av Diaby och Rosicknote. "Almost like new signings!"

Thin Lizzy

Sista spelningen? 17 dec i London, vill!!!

Sämre idag

F*n, det är sämre med förkylningen idag. Febern är tillbaka och det har börjat rinna rejält från snoken. Kanske är det så att förkylningen börjar rinna ut från mig. Kan bara hoppas. Idag hade jag tänkt att jag skulle byta däck på ena bilen. Vi får se hur det blir med det. Det är ju lovat busväder framöver så det är ju verkligen hög tid att byta däck. Kanske får se till att fixa det innan Arsenals förlustmatch idag. För inte ska väl Arsenal ha någon chans mot ett vilt kämpande QPR?

fredag, oktober 26, 2012

Jobbe

Då är man tillbaka på jobbet igen. Det är ju idag jag ska fixa trygg, stabil databas för två produktionslinor. Och då funkar det ju liksom inte att vara hemma. Så jag skall i alla fall fixa det innan jag pyser hem. För full dag orkar jag nog inte.

Det är lite småkallt på mornarna nu. Läge för att byta till vinterdäck kanske? På den ena bilen "får" vi ju detta gjort. Men på den andra måste vi själva göra detta. Eller vi och vi, det blir väl jag i vanlig ordning....

torsdag, oktober 25, 2012

Underbara Ina


Ina har ju börjat i förskoleklass och därmed börjat intressera sig gör att skriva och läsa. Hon gjorde denna till mig igår. Så fint!!!

Update

Ok, jag förstår att det är många därute som undrar hur det är idag. Och det har varit bättre, men det har även varit sämre. Rätt så trött på att vara hemma och inte vara 100. Trött på att Arsenal torskar alla matcher man spelar. Trött på att aldrig vinna drömvinsten på lotto. Trött på att skriva denna blogg. Haha, skoja bara, det sista alltså. Inte trött på att skriva på bloggen. Men det övriga är inge vidare.

Men jag skall inte klaga. Det finns dom som har det bra mycket värre. Dom som t ex har så mycket pengar så dom inte vet vad dom skall göra med dom. Alvarligt så alla som inte har mat för dagen, lever i krig och elände och folk som är så sjuka att dom verkligen är sjuka. Till skillnad från mig som bara är sjuk nu när jag är sjuk, typ.

Jag hoppas verkligen att jag kan gå och jobba imorgon. Annars vet jag inte riktigt hur jag skall lösa det med serverflytten imorgon. Men det tar vi då, ifall det behövs.

onsdag, oktober 24, 2012

Segt

Det är riktigt tråkigt att vara hemma när man är sjuk. Men ikväll är det i alla fall Arsenal. Och förhoppningsvis är man bättre än senast för annars blir det torsk igen. Måste komma ihåg att lira på Schalke 04.

Home alone

Jag är hemma idag oxå. Fru Blogg tyckte jag skulle passa på att städa när jag ändå var hemma. Mm, det är ju inte precis så att jag vill vara hemma. Det finns ju en anledning. Men ok, jag gjorde ett försök. Men efter att ha plockat upp tre saker från golvet då svartnar det för ögonen, enorma svettningar börjar, jag tror jag får ta det lite lugnt. Kaffe sen vila!

måndag, oktober 22, 2012

För ett år sedan

Då var vi på Crosby och Nash i Stockholm. Det var en trevlig konsert.

Ny vecka

Då börjar vi om igen då. Ny vecka, samma hjulspår! Jobba, hämta, äta, ev träna och sen sova. Fem snabba dagar innan nästa helg. Idag är det dock lite tyngre än vanligt. Hade lite feber imorse men inget som hindrar mig från att åka till jobbet. Jag menar, när ska man annars få vila upp sig om inte på jobbet? Fast det är klart, är man ensam hemma så kanske man får vila lite då oxå.

Hur som helst så ser jag fram emot fredagens jobb. Då ska jag flytta två produktionsdatabaser som körs lokalt på linorna utan backup till en server som är övervakad och uppbackad. Jag kan fortfarande inte förstå hur dom kan ha satt upp det på detta vis. Rena vansinnet med tankde på hur stabila datorer kan vara. En krasch och all data är borta. Så det ska bli kul att få "rätta till" denna galenskap!

söndag, oktober 21, 2012

Guinnessknapp

Det skulle man ha hemma!

Taket

på ICA Maxi Erikslund.

Söndag

Igår på innebandyn fick jag en armbåge strax under ögat. Det är fortfarande lite svullet och gör lite ont. Sånt som kan hända men inge kul. Att sen Arsenal spelar bedrövligt gör ju inte det hela bättre. Det var en riktigt dålig insats och här visar man verkligen vad man går för. Knappt ett skott på mål och riktigt segt spel. Skärpning krävs till på onsdag om man vill vara med i Champions League även under våren.

lördag, oktober 20, 2012

Torsk igen

Innebandymatch och torsk igen. Börjar bli en vana på helgen. Bara att bryta ihop och komma igen.

Städdag

Jag går ut och jobbar nu om det är nån som undrar.

fredag, oktober 19, 2012

Avis

Idag åker Lalle till London. Jag vill oxå. Jag vill verkligen oxå. Jag måste åka dit snart. Eller jag vill verkligen åka dit snart. Men men, det går kanske inte upp mot en städdag i samfällighetens regi. Det ska bli riktigt roligt. Tänk att få gå ut i regnet och kratta löv med mera. Jag riktigt längtar!!

Arsenal spelar borta i helgen. Sen match. Eller sen och sen, vid 18:30 ska dom väl rulla igång. Bara vinst som räknas. Gärna med några måls marginal så man slipper sitta och vara så jäkla nervös. Och kom ihåg att lassa på Norwich imorgon!!

torsdag, oktober 18, 2012

Samtal

Idag ska vi på samtal på Inas skola. Vet inte om det kallas för utvecklingssamtal eller kvartsamtal. Strunt samma. Det enda jag vet är att jag skall dit 14:30. Vi ska kanske få höra hur duktig Ina är osv :-)

Igår var det pingisträning igen. Det var ett gäng veckor sen senast. Och det kändes väl inte helt bra. Eller ibland kändes det bra men jag föll alltför ofta in i fisklir. Vilket är helt korkat då jag borde försöka spela mer offensivt istället. Det vinns inga matcher nere vid barriärerna. En månad kvar till nästa sammandrag om man får vara med då.

onsdag, oktober 17, 2012

Tacka mig!

Sverige lyckades få oavgjort borta mot tyskarna igår. Och detta var helt och hållet min förtjänst. Jag gjorde två saker som var helt avgörande för att vi inte skulle förlora. Det första var att lägga ett välriktat spel på tyskarna. Och när det sen stod 0-2 så gjorde jag det mest geniala, jag gick och knoppa in. Då fanns det ju inte längre någon anledning för tyskarna att vinna. Dels så skulle mitt spel gå åt helvete och dessutom så skulle jag ju missa en av dom häftigaste upphämtningar som skådats på länge!

Så varsågoda alla svenska fans!! Hoppas ni fick en bra underhållning!!! :-)

tisdag, oktober 16, 2012

Gott & blandat

Jag är inne i en riktigt dålig period nu. Det är godisätande var och varannan dag nu.