fredag, april 19, 2013

Äntligen!

Yes! Då var det fredag igen. Inte helt fel. Två ruggigt snabba dagars ledighet. Risken är väl att helgen blåser förbi i samma fart som vinden har ute nu. Men så länge det inte regnar när jag trampar till jobbet så är jag nöjd. För att komma dyngsur till jobbet är ju ingen höjdare. Hem gör det inte lika mycket.

Arsenal har Fulham borta i helgen. Och risken är att dom vill revanchera sig för torsken senast. För övrigt så tror jag att vi inte längre kommer klara en topp-4 placering. Bottenham har sånt flyt i spelschemat. Först Shitty i helgen. Ett Shitty som inte kommer gambla med några spelare som känner sig slitna eller har nageltrång. Ett Shitty som bara har FA-cupen att bry sig om numera. Sen har dom Chelski kvar. Och tyvärr flyttades ju den matchen. Hade den spelats förra helgen så hade den varit viktig för bägge lagen. Men när dom nu skall spela kommer Chelski redan vara klara för en tredje plats. Och då är denna matchen helt ointressant för dom. Särskilt om dom spelar kvar i pajascupen. Så det är kört för Arsenal, men vi är bäst ändå!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nog svårast för oss att nå topp 4a om man ser på programmet vi har kvar, oerhört viktig match på söndag borta mot Liverpool.

//Lalle