torsdag, augusti 22, 2013

Lambert unhappy with referee

Nu såg jag i och för sig inte matchen mellan CFC och Villa men han var inte direkt missnöjd med domaren i lördags. Då var han ju så bra. Att den domaren som var i lördags nu är överställd i nästa omgång säger väl en del om hur han verkligen var. Och det är väl så att ena gången har man domsluten med sig och andra gången inte. Men det känns lite konstigt att läsa att han säger så med tanke på lördagens match.

Arsenal gick och vann med 3-0 borta Turkarna igår. Jag är imponerad faktiskt! Det trodde jag inte. Men Fener såg rätt så bleka ut. Och det kan inte bara vara för att Arsenal var så himla bra. Men borta i turkiet är det inte så enkelt att bara vinna. Nu kan väl inte ens Arsenal missa en CL-plats, eller?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Korrekt analys grabben!

//Billy Landsdowne (Kalmar FF och Tipsexpert)

Anonym sa...

Stort GRATTIS Jorma!

Till en finfin andraplats med Financial Dust igår på Valla!!!

Kunde blivit en vinst med bättre spår osv. Satte 200 plats o fick oddset 2.07 så där ligger man på plus...
Frågan är hur länge då????

Jorma: Hur tog hästen loppet och när kör du/ni nästa gång.
Var du på plats?
Följer du med till de brittiska öarna snart eller?

//PD (snark-kungen)

Anonym sa...

Trodde aldrig jag skulle säga detta... Men fan va bra Ramsey var igår!

/J

Anonym sa...

Japp, grattis till andraplatsen TB's brorsa!

Verkligen kul för Ramsey att det lossnat nu. Efter benbrottet hade han det inte för enkelt precis. Det tar säkert sin tid att komma över det mer än bara fysiskt.

/TB

Anonym sa...

Tackar!
Jo,han hade kunnat vunnit loppet om Per kört lite på honom,men han kommer inte driva honom något i år överhuvudtaget,för att bygga upp ett starkt psyke och att hästen ska tycka det är kul att tävla varje gång.Vi hade ett mycket bra snack med Lennartsson efter loppet och han är otroligt nöjd med vad Financial gjort fram till nu. Det här är en bonussäsong säger Per och det är nästa år som han ska börja tävla på "riktigt" med honom.

Om hästen visar sig ha tagit loppet på ett bra sätt nu så kommer nästa lopp om ca 10-14 dagar. Då kommer beslut tas om han ska anmälas till kriteriekvalen.
Men på Lennartssons dåliga pokerface igår så kunde man nog läsa sig till att han kommer att ställa upp i kriteriet.

Om jag var på plats igår?
Snarkar Coachen på nätterna?

Fan va skoj att du köpte säsongskortet brorsan:)
Grattis!!!

/TB:s brorsa