torsdag, maj 21, 2015

Färglöst

Jag tittade lite på Arsenals match igår. Det var ingen vidare tillställning. Och ibland kan jag undra vad Mr Wenger håller på med. Varför inte rotera lite mer i laget? Vi har ju spelat uselt i flera matcher i rad och massor av spelare på bänken som inte får chansen. Jag hade hoppats att han igår hade roterat lite mer än bara ett par spelare. En pinne på söndag så är allt förlåtet. Då är direktplatsen till CL helt säkrad.

Nu sitter jag hemma och jobbar. Ska iväg med Freddie till lasarettet om några timmar. Hon skall kolla upp ögonen. Sen är det drop-in fika på dagis i eftermiddag så jag hoppas att jag kan få jobba hemifrån även i eftermiddag. Då skulle jag spara lite tid på transporter och kunna jobba mer istället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Färglöst = Janne?????
Pipan = Fruktis!!

//Torsdag

Anonym sa...

Skatteverket funderar:

Ett skepp vilar tryggt i hamnen, men det är inte vad skepp är ämnade till.

//SKV´s rättsliga avdelning

Anonym sa...

Djupa tankar där på verket....
Vad är skeppen ämnade till då?

Själv funderar jag på hur 5-årsjubileumsresan skall bli. Kommer det bli så bra som alla hoppas? Kommer det bli av överhuvudtaget? Kommer vi besöka Fuller's eller inte? Ska vi svinga en bägare på The Swan? Blir det kanalbåt en vecka med start och stopp vid The Anchor and (no) hope? Vem tar tag i resan?

Så mycket frågor, något för Fruktis att ta tag i kanske......

/TB