måndag, augusti 29, 2016

Måndag igen

Igår hade jag huvudtränaransvaret för Freddies friidrottsgrupp. Jag tycker det gick rätt så bra. Som huvudtränare så planerar man passet, tar hand om inledningen och uppvärmning. Sen tar grenansvariga med hjälpledare hand om träningen på de grenar som vi ska köra. Igår var det medeldistans och diskus. Och sen avslutar huvudtränaren med någon/några stafetter och avslutar träningen.

Sen var det hem med Freddie och själv åka iväg för tränarmöte för Inas friidrottsgrupp. De söker flera som kan vara huvudtränare. Ina vill absolut inte att jag skall bli det så jag tackade nej. En av anledningarna till att de behöver fler huvudtränare är att de ska börja köra en gång i veckan till. Men det kommer att vara på onsdagar och bara löpning styrka. Men på onsdagar kommer Ina köra sitt andra jympapass för veckan och det ger minst lika mycket styrke/kontidionsmässigt så det gör inte så mycket att hon missar friidrottsträningarna då.

Blodomloppet ikväll. Regn och kallt väder verkar det som om det blir. Hade man varit i form så skulle det nog inte gjort så mycket. En morot att springa snabbare för att få komma hem. Men när man är helt under isen formmässigt så känns det inte lika kul med detta väder. Men det är väl bara att bita ihop nu när man är anmäld.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk så här: du får springa och framför allt så kan du springa! Önskar jag fick vara med men så är inte fallet än på länge.
Skit i om det tar en timme,det kommer nya lopp,se till att lyssna på kroppen,annars kanske du inte heller får springa på länge!

Lycka till :)

//TB:s brorsa

Anonym sa...

Tack Brorsan! Du har ju så rätt. Tyvärr är man alldeles för prestationsinriktad i nästan allt vad man än håller på med. I det större perspektivet så får man ju vara glad att man faktiskt har möjlihet att bara vara med. Att göra saker i sin egen takt. Att njuta av att kunna röra sig och få lite frisk luft. Göra det för att få må bra!!

Precis vad jag behövde höra!!!!

Hoppas att du snart kan börja köra lite igen!

/TB