torsdag, augusti 18, 2016

Torsdag, redan?

Veckan har så här långt gått rätt så fort. Redan torsdag, snart fredag och sen helg!!

Ska snart dema ett program jag gjort. Det är, som vanligt, gjort på en väldigt svag spec. Men får gissa vad programmet skall göra och hur det skall fungera. Så efter dagens demo lär det väl bli omprogrammering.... Men man får se det från den ljusa sidan, man kanske får specen lite mer ifylld...

Jag känner fortfarande av min hals så ingen löpning igår och det blir inget idag. Ina vaknade oxå upp idag med lite halsont. Hoppas att det går över fort så man inte kommer bort från löpningen alltför mycket. Utan att den fortsatt känns som en naturlig del i vardagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem ska ha programmet och vad ska det göra? :)

/J

Anonym sa...

Mjukisar
Man skall läsa in order i systemet mha 2D-kod som innehåller samma info som orderna som går automatiskt till kontaktorernas linor.
Sen skall den utifrån vad man läst in soretera upp orderna och göra plocklistor för varje timme och skriva ut dessa. Eftersom linorna är taktade men att det ändå inte är samma takt på dessa så måste man ta hänsyn till hur många den klarar i timmen och hur många produkter av just de produkterna som man kan göra i timmen. Sen skall detta även generera en planeringsexcelfil som skall skrivas ut..... Alltså lite svårt att förklara allt :-)

/TB