tisdag, april 30, 2024

Gillar ledig dag

 Ja, det är lite lättare att ta sig till jobbet idag när man vet att man skall vara ledig imorgon! Eller ledig och ledig... Man skall väl ut och demonstrera, det är ju det man skall göra på våran dag, arbetarnas dag! Vi kan väl inte låta överheten styra våra liv utan att säga hur vi vill att det skall vara? 

Eller så passar man på att verkligen ta en ledig dag och göra sånt man själv vill eller sånt man behöver göra utanför jobbets väggar. Det skall ju enligt rykten bli skapligt väder oxå. Inte helt fel!

I natt vaknade jag vid 2-tiden och det var ett himla tjut som lät utifrån. Vet inte varifrån eller vad det kan tänkas ha varit. Men det hördes skapligt högt som jag uppfattade det. Efter det kunde jag inte somna om. Så ikväll lär man väl somna i skaplig tid. Och på det viset vakna tidigt imorgon och verkligen utnyttja den lediga dagen!

Ha en fin valborg!!

måndag, april 29, 2024

Måndag igen då

 Men den här veckan är lite bättre än vanliga veckor. Det är ju ledigt på onsdag!! Vilken lycka!!! Och det sägs att det kanske till och med skall bli lite varmare. Hoppas!!

Helgen gick som vanligt alldeles för fort. Hade tänkt att springa mitt långpass på lördagsmorgonen innan det var dags för nån pelargonhändelse i Kolbäck. Då det inte var något vidare väder så drog jag till Friskis på Finnslätten och började. Det skulle bli 28,5 km. Men jag började få problem med magen redan efter några kilometer och vid 5 km var det bara att vika ner sig och åka hem igen. 

Så igår var det dags för revanch. Och då det var liite bättre väder så körde jag ute. Passet skulle inledas med 7 km i lugnt tempo för att sen hålla tänkt tävlingstempo i 21,5 km. Så jag tänkte att jag skulle ju kunna köra 7 km först, springa förbi hemma och dricka vatten (som jag ställt utanför ytterdörren) och sen köra resten. Fin tanke! Blev det så då? Nä... Drog iväg. Första kilometern på 5:45, brukar sällan starta så "snabbt". Andra kilometern 5:26. Tredje och fjärde på samma tid. Började, dum som jag är, tänka att jag kör tänkt tävlingstempo hela vägen, det blir bra! Och då skippade jag tanken på att springa hem och dricka vatten. Jag hade ju ändå 3 gels med mig. Kanske kan man springa förbi någon vattenstation och få i sig några droppar vatten där. 

Så jag fortsatte och det gick rätt så bra i alla fall 16 km. Då låg jag nästan en minut före den fart som skulle hållas (5:36). Men där någonstans började det att bli tyngre. Och kilometerna gick långsammare. Vid 23 km låg typ på tänkt fart men jag var helt slut. Och då visste jag att jag har backarna upp på slutet kvar. Jag tänkte nästan ett tag kasta in handduken och börja gå. Men jag lufsade i alla fall vidare. Men när jag sprungit/joggat/lufsat 28 km och var utanför hemmet då slutade jag. Det fick vara nog. Jag pallade inte mer.

Så mindre än 5 veckor kvar till maran och man pallar bara 28 km. Eller man pallar ju bara 23 km typ. Finns det hopp?

Ha en fantastisk måndag nu vänner!!

Passet:

 

fredag, april 26, 2024

Stegtävlingen är igång!

 Japp, idag startar det. Nu gäller det att samla så mycket steg som möjligt fram tills den 25 maj då det är över. Lite tur att man tränar inför ett marathon under den här perioden. Det blir ju några steg under träningen. Några långpass är det ju kvar än. I helgen hoppas jag få ihop ett 28,5 km långt pass. Det som är lite synd dock är att när man kört sina pass så brukar man vara rätt så nöjd med det och inte göra så mycket mer. Men nu behöver man ändå få ihop en massa steg även på vilodagarna.7

Så imorse drog jag till Friskis i snöstormen. I bil alltså. Och väl där så blev det 9 kilometer löpta på bandet. Så snart är jag uppe i 10 000 steg så här långt. Behöver nog snitta mellan 15-20 tusen för att det skall vara ok.

Ha nu en riktigt trevlig fredag och en magisk helg!!

Passet:


torsdag, april 25, 2024

Sista gången

 Jaha, då har man varit här inne för sista gången, förmodligen.





Tidig

 Idag vaknade jag tidigt. Vilken skräll!! Så tidig på jobbet. Det betyder att man har möjlighet att sluta i skaplig tid oxå. Och det är ju bra.

Det är så jäkla kallt på jobbet. Ja, det tycker i alla fall jag. Och det gör att man är småkall hela dagen. Och sen när man kommer hem och borde ut och springa. Ja, då är det kallt ute. Så det känns dubbelt jobbigt att försöka ta sig ut när man redan fryser och det är oskönt ute. Kan vi inte bara få upp mot 15 grader så det skulle kännas lite enklare att ta sig ut och lufsa. Nu är det motigt varje gång.

Det känns till och med som om de skruvat ner värmen på kaffet. För det är inga som helst problem att dricka det direkt efter bryggning. Det ska ju vara liite för varmt första klunken. Då vet man att man inte behöver stressa i sig kaffet för att hinna dricka det innan det blir för kallt. Men nu kan man nästan svepa en kaffe när det är nybryggt. Och man måste nästan göra det för att det inte skall hinna bli kallt innan man är klar.

Sorry för att jag sprider lite negativitet idag. Det var inte meningen. Det bara blev så.... 

Hur som helst så får ni ha en fantastisk torsdag!! 

onsdag, april 24, 2024

Trött och sliten

 Vet inte varför jag är så trött. Men jag är trött! Jag sov nästan till kl 6 imorse ändå. Freddie har extralektioner, eller tid då hon skall göra prov, då hon missade en vecka när hon var sjuk. Så hon skulle vara i skolan kl 07:30 senast. Så fru Blogg skjutsade henne dit på vägen till jobbet. Och jag tog en sväng med Jenna innan jag åkte till jobbet. Och eftersom fru Blogg är på jobbet så måste jag åka hem på lurren oxå. Och då kan man ju undra varför jag fick med mig en matlåda till jobbet... Det lär jag ju ändå trycka i mig hemma.... Finns en liten möjlighet att jag glömmer att ta med lådan hem på lurren och står då där utan mat... Men kan ju alltid göra gröt!! 

På tal om att gå ut med hunden. Jag kan inte fatta att det är så många som verkar "skita" i att ta upp efter sin hund! När jag plockar upp efter Jenna så brukar jag kolla mig runt omkring för att se om det finns mer att ta upp. Och det gör det oftast! Och ligger det inte i närheten så ser man det längre fram. Hur svårt kan det vara? Finns det inte en lag för det där? Jag blir faktiskt lite småförbannad varje gång jag ser det. Men det hjälper ju föga....

Igår blev det 8,8 km ute i lugnt tempo. Men jag trodde inte att det var så lugnt som klockan berättade för mig att det var. Eller lugnt.. det var långsamt men ändå jobbigt... ingen bra kombo. Det är helt klart jobbigare att springa ute än på löpband. Kan nog skilja en 30 sekunder/km. Så kanske är det så att om man skall springa löpband så får man dra upp tempot ytterligare för att det skall ge samma träning som om man springer ute.

Ha en fantastisk mittvecka!!


tisdag, april 23, 2024

Grattis!!

 Ja, idag får vi gratulera The Real, Badbyxan, Esset m fl på namnsdagen!

I övrigt finns det inte mycket att orda om idag. Vaknade alldeles för tidigt, sov alldeles för dåligt och det är ju tur att man nu får 8 timmar på sig på jobbet att ta igen lite förlorad sömn :-)

Ha en fantastisk St George day!

måndag, april 22, 2024

1 år

 För ett år sen somnade världens bästa mamma in. Svårt att sätta ord på hur det här året varit. Men saknaden är enorm! Jag har aldrig träffat något som kunnat vara positiv även i de svåraste stunderna. Ingenting var omöjligt och det fanns alltid något positivt att säga om saker och ting. Alltid så snäll! Det har varit ett jobbigt år men på något sätt så finns hon alltid där och lyfter upp en, fast hon inte är här fyskiskt!

Saknar dig mamma!



lördag, april 20, 2024

87

Idag skulle pappa ha fyllt 87 år. Och om det inte varit för alzheimer så hade han säkert gjort det oxå. Firat dagen med en promenad med Jenna! Saknar dig pappa!

fredag, april 19, 2024

Freitag

 Japp, veckans sista arbetsdag! Det är ju inte helt fel.

Igår var jag till Vallen och sprang lite på löparbanorna  där. Det stod ju intervaller på schemat. 4 * 1,2 km i 4:50-tempo med 400 m joggvila. Perfekt med en 400-metersbana då. Det var rätt tungt men jag tycker att jag lyckades med att hålla farten någorlunda ändå. För 5 år sedan så kunde 4:50-tempo vara ett vanligt tempo på en runda. Men det är klart, man var ju på rätt sida 50-strecket då...

Passet:

Imorgon väntar ett långpass på 19 km. Med tanke på vädret så funderar jag på att köra det inne på Friskis när fru Blogg är på pass. Men vi får se hur det blir.

Ha nu en bra fredag och en fantastisk helg!!

torsdag, april 18, 2024

Det var mitt fel!

 Igår satt jag och kollade på ett tröttkört Arsenal spela kvart i CL. Det stod 0-0 i andra halvlek och det blev ett litet avbrott i spelet. Jag tänker, "undrar när semifinalen går". Inte för att jag trodde att de skulle vinna men om de skulle vinna då kanske man skulle använda sin förköpsrätt till den matchen. Men jag hann inte mer än se att det var i måndadsskiftet och då i typ nästa Bayernanfall så gjorde de mål! Klart det var mitt fel. Det var inte alls Martinellis fel att han inte tog sin spelare. Det var bara mitt fel.

Igår var det kastträning igen. Denna gång var hon dock inte ensam där. Så det var tre diskuskastare som turades om. Bra på ett sätt, mindre bra på ett annat. Nästa veckas onsdagsträning kommer vara ute på Apalby. Och det är ju lite roligare ute. När man får se hur långt diskusen går. 

Annars inget nytt att berätta. Ha en fantastisk torsdag!

onsdag, april 17, 2024

Mittvecka

 Idag är Freddie tillräckligt frisk för att gå till skolan igen. En vecka har hon varit krasslig med snuva, hosta och feber i början. Men bra att hon i alla fall är så frisk att hon kan gå till skolan.

Igår hade jag och fru Blogg anmält oss till löparevent med Intersport och Hoka. Och vi var inte ensamma. Över 100 st  andra var oxå på plats. Det skulle bli en goodiebag för alla anmälda men den skippades när det blev så många. Istället skulle 3 par skor lottas ut. Och 2 st startplatser till Helsingborgs halvmara i början på september. Idag får vi se om någon av oss vunnit.... Förmodligen inte....

Såg att Arosvallen öppnat för Allmänhetens löpning igen. Finns schema på Västerås hemsida om någon undrar när man kan dit och lufsa. Jag är i alla fall glad för att de startat igen. Jag tänker att det är perfekt för intervallpassen. Så nu gäller det bara att bra väder och intervallpass sammanfaller på samma dag :-)

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ha en fantastisk mittvecka!

tisdag, april 16, 2024

Tisdag

Igår blev det 5 extrems lugna kilometer precis som schemat sa. Sen hade Ina sagt att vi borde åka och rehabba lite på gymmet. Men när jag höll på att laga mat (ej indiskt) kom hon med förslaget att vi borde passa på att inviga Apalby kastplan för året. Det var ju ändå lite sol. 

Så vi drog iväg dit på kvällen och solen höll på att gå och lägga sig men det regnade inte. Hon var lite nervös för första utekasten. Under vintern så kastar man in i ett skynke 2 meter framför ringen typ. Så hon var lite orolig för hur det skulle sprida osv.

Först körde hon några stillastående kast och det såg stabilt ut. Sen började hon med rotation. Första kastet in i skogen till vänster :-)  Men hon riktade sakta men säkert in sig mot kastplanens mitt. Jag vet inte hur många kast det blev totalt men när vi mätte det längsta kastet visade det sig att det var en bit över hennes pers. 29,22 m mot hennes pers som är typ 27,54 m. Och då var det flera kast som var i nästan samma längd. Så det verkar som om, framförallt de senaste veckornas, träning har gett lite resultat! 

Så Ina var helnöjd och glad när vi åkte hem från Apalby.

Ha nu en fin tisdag vänner!!


Ett av kasten igår:


måndag, april 15, 2024

Ny vecka

 Och det är ännu en 5-dagarsvecka. Så full fart helt enkelt!

I lördags så blev det långpass. Men jag körde det på löpband. Lite regn, mycket blåst och fru Blogg som skulle till gymmet och köra några pass gjorde att jag körde mitt långpass på löpband. Eftersom bandet bara kan köra en timme i stötet så fick jag ju starta om det två gånger. 

Passet skulle vara 26 km långt. Där de första 6 kilometerna skulle gå i ca 6 min/km. De andra 20 km skulle gå i 5:36 min/km. Så jag tänkte att först kör jag 6 km och så startar jag om. Och kan då köra en mil i taget sen. Så sagt och gjort. Den första milen gick i 5:27-tempo och den andra milen gick i 5:24-tempo. Så lite snabbare än tänkt. Men eftersom det var på löpband, utan vind, utan backar så var det inte mer än rätt att köra lite snabbare. De sista fyra kilometerna var sega. Då kom tankarna om att sänka farten. Om jag bara håller 5:36 de sista kilometerna så är ju det bra. Men jag höll ut och det hade ju inte gått om man kört ute. Så löpbandet är ju en bra farthållare ändå! Helnöjd med passet var jag i alla fall!

Efter det så gjordes inte så mycket mer under helgen mer än laga mat, handla mat och tvätta.

Så nu trampar vi igång en ny vecka! Ha en fantastisk måndag!!

Passet:

lördag, april 13, 2024

Snö

 Det är fortfarande snö på Torpet.




Helg

Det gick halvbra med besiktningen av släpvagnen igår. Den blev inte godkänd men behöver inte besiktas om. Det var en positionslampa fram höger som inte lyste. Så vi får väl försöka klura ut hur den skall bytas. En bra att veta var även att däcken hade lite sprickor. Men annars var vagnen från 1985 helt ok.

Ha en fin lördag!

fredag, april 12, 2024

Fredag!

 Och strax är det dags att koppla på släpvagnen och åka och besikta den!! Spännande! Vore en mardröm om den inte gick igenom. Orkar inte mer motgångar med bilar eller släpvagnar nu.....

Annars så har jag inte så mycket att orda om. Det är fredag och snart 2 dagars ledighet!

Ha en fin helg och en bra fredag!

torsdag, april 11, 2024

Torsdag och det närmar sig

 Japp, bara två arbetsdagar kvar denna vecka. Skönt det i alla fall.

Igår var fru Blogg och besiktade ena bilen. Tyvärr så blev det nerslag. Anliggande broms vänster bak. Så det var bara att försöka få en tid hos favvomeken på Bilia. Han verkar dock väldigt populär för när man skall boka på nätet så är det tider först andra halvan av maj. Men eftersom man måste ombesikta inom en månad så slängde jag iväg ett mail och hörde om det fanns någon möjlighet att få hjälp. Han hade precis fått ett återbud till idag! Så det var bara att rulla in bilen så skulle han kolla på den! Flyt att få tid så snabbt!! Får hoppas att han kan fixa det oxå och att det inte kostar för mycket.... men det lär det väl göra....

På eftermiddagen/kvällen så var Ina på kastträning. Och det var bara hon som var på träningen igår så hon fick även denna vecka en privatträning med kung Fred! Och det märks att det ger resultat. För hon sa tidigare i vintras att det inte var lika roligt längre. Men efter dessa två gånger så sa hon att "nu är det kul med diskus igen!". Vilket är kul att höra. När hon är själv på träningen så blir det ju väldigt intensivt. Det blir inte mycket till pauser. Och det kan slipas på detaljer på ett helt annat sätt än när de rullar runt på kanske 3 pers i ringen. Nu får vi hoppas på bra väder så det torkar upp lite på Apalby kastplan så vi kan ut och se hur det går "på riktigt".

Nä, dags att jobba, jobba, jooobba!

Ha en fin torsdag nu vänner!



onsdag, april 10, 2024

Intervaller

 Igår innan jag och Jenna åkte till Önsta IP där Freddie skulle springa var jag själv ut och sprang. Det var 4*800 som stod på programmet. Så då fick det bli så. Det är fortfarande lika svårt, att utomhus, kunna hålla rätt tempo på intervallerna. Där är ju löpbandet bra, där blir det alltid ett jämnt och rätt tempo. Ute blir i bästa fall snitten på intervallen någorlunda rätt. Men det har varierat rejält i själva intervallen. Hur som helst så var det rätt så jobbigt. Och det skall det väl vara i och för sig :-)

Igår kväll skulle det komma en matleverans hem till dörren. Den skulle komma runt 20-tiden. Men både jag och fru Blogg glömde bort det där. Så imorse när vi öppnade ytterdörren så stod paketet där. Och det var ju tur. Och jag borde ju ha reagerat igår kväll när Jenna, medans jag stekte pannkakor vid 20-tiden, började tokskälla och sprang mot ytterdörren. Eftersom att jag var fast vid spisen så kund jag inte då gå iväg och kolla. Och jag tänkte nog att det var grannen som var utanför eller dylikt. Kanske skulle börja lyssna på vad Jenna berättar för oss.....

Jaja, ha en fin mittvecka nu vänner!

Gårdagens pass:


tisdag, april 09, 2024

Promenad

Det blev en sväng med Jenna medans Freddie körde löpträning.

Vaknade alldeles för tidigt

 Och inte kunde man somna om. Så man var på jobbet 05:15. Känns lite onödigt. Och dumt med tanke på att det är CL-kvart ikväll. Och risken är nu att man somnar i soffan redan under uppsnacket.....

Det blev ju ett ganska skönt väder igår eftermiddag. Man känner när det blåser att det fortfarande är kallt i luften men när det inte blåste var det rätt så behagligt. Idag skall det bli typ upp mot 17 grader i eftermiddag. Det låter ju fantastiskt om det blir så.

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag börjar nu känna mig trött igen och skulle nog rätt så snabbt kunna somna om. Men tyvärr så är jag inte hemma utan på jobbet. 

Ha en fin tisdag!

måndag, april 08, 2024

Äntligen måndag!

 Eller? Det hade ju varit skönare om man vaknat upp och det var lördag och hela helgen kvar. Men så är det inte. Så det är väl bara att göra det bästa av veckan och se till så att aktieägarna får en bra helg även nästa helg.

I lördags morse var jag och fru Blogg på Friskis vid 06:30-tiden. Vi hade ju hjulskifte kl 09:00 och det vore ju trevligt att redan ha gjort träningen innan det. Jag hade 21 km att bränna av på bandet. Och eftersom bandet bara kör 60 minuter i stöten så fick jag starta om. Och eftersom vi hade en tid att passa så hann jag inte starta om en andra gång vilket hade behövts om jag skulle få ihop 21 km. Nu blev det bara 20,8 km och det var väl vackert så.

Så vi hann till hjulskiftet och passade på att åka och handla direkt efter det på vägen hem. På eftermiddagen så ville Ina att vi skulle åka och köpa säng. Hon hade sett ut en säng på IKEA. Men vi ville att hon i alla fall skulle kolla på några fler sängar så hon hade lite att jämföra med. Så vi var iväg på några sängställen på lördagseftermiddagen. Det slutade dock med att vi på söndagen åkte till IKEA och köpte den säng som hon redan från början sa att hon ville ha. Så på söndagen fick vi även rasta släpvagnen innan fredagens besiktning. Får se hur den går. Vagnen går ju inte mycket under året. Någon enstaka gång bara. Och förra året vet jag inte om den var ut och körde överhuvudtaget då det är varannat år som man besiktar den. 

Söndagsmorgonen bjöd oxå på lite jogg. 5 km i ett väldigt lugnt tempo. Det var dagens pass. Så då är det redan gjort vilket känns bra. På eftermiddagen var vi hem till Lalle och Mia och gick igenom lite papper från mamma. 

Nåväl, ha en fantastik vecka nu vänner!

Gårdagens lugna:


fredag, april 05, 2024

Snö

 Och det är ju inte lite snö som kommit! Det är ju rejält med snö. Känns lite onödigt! Ser att det skall bli upp mot 13 grader varmt på söndag. Känns inte som om man behöver plocka fram skyffeln. Det lär ju tina bort rätt så fort.

Igår var jag ruggigt trött. Jag somnade i soffan vid 16-tiden när jag kom hem. Helt slut! Men sen var det iväg och handla och Freddie hade konfagrejer. Men jag tror att jag sovit rätt så bra i natt. Men det betyder ju inte att man är pigg idag... 

I eftermiddag blir det lite pingis med dvärgarna. Vi åker till Bellevues sunkiga bord och hagar. Men vi har en gratistimme kvar vid pingisbordet där så vi kör väl en timme.

Imorgon ska jag tydligen springa 21 km enligt schemat. Ser det ut så här ute så lär det bli inne på Friskis. Men då hade man ju helst startat kl 7 när dom öppnar. Men imorgon har vi tid för däckbyte på ena bilen och det är klockan 9. Så jag skulle inte hinna med löpning innan. Får väl bli antingen direkt efter det eller på eftermiddagen. Vi får väl se. Det som är bra med att göra det direkt på morgonen är ju att sen är man klar med det! Man kan vara rätt nöjd med sig själv resten av dagen och man känner att man inte behöver göra så mycket mer.

Annars är det väl inte så mycket att orda om, ha en fantastisk helt!

torsdag, april 04, 2024

Lite glad idag

 Som ni säkert vet så var ju bilen trasig och bärgades till verkstan igår. Eftersom den inte gick att köra med och det var lång väntetid på tid i verkstan så sa våran servicetekniker att vi kunde ställa bilen på verkstan så kunde de ju vid t ex återbud eller vid tid över kolla på bilen. Så jag såg framför mig att det skulle ta minst några veckor innan bilen blev fixad. 

Så igår bärgades den in. Vi sa till bärgaren vem han skulle lämna bilen till så vi behövde inte ens åka dit. Och sen på eftermiddagen fick jag ett mail "Hejsan, nu har kollat och bromoket höger bak har gett upp helt i kolven." Och så var det ett pris och en frågan om vi ville få det åtgärdat? Naturligtvis!!! Så igår eftermiddag så kunde vi hämta hem bilen. Riktig bra tycker jag. Det "lönar sig" att vara stammis....

Sen bar det iväg till Friskis för lite intervaller, 4 * 1,2 km i 4:49-tempo med 400 m joggvila i runt 6-tempo. Jag var lite orolig för dessa intervaller. Men igår kändes det rätt så bra. Jag hade inga större problem att fixa intervallpasset och det var ju en skön känsla.

Sen iväg och hämta Ina på kastträningen. Igår var hon ensam där så hon fick väldigt bra hjälp av tränaren. Och när vi kom in i hallen så såg vissa kasst riktigt bra ut. Lite mer drillning och få upp farten lite så kommer det lätt bli pers i sommar!

Och om Coachen läser det här så skulle jag hälsa tillbaka från Fred! Han var dock dåligt uppdaterad över var du jobbade, trodde det var skatteverket fortfarande....

Ha nu en fantastisk torsdag vänner!

Här är gårdagens pass:


onsdag, april 03, 2024

Väntar på bärgarn...

 Med tanke på att det redan efter hemkörning från jobbet rök från det varma bakhjulet så tänkte vi att det nog var bäst att bärga bilen till verkstan. Så runt 7 skall den bli uppplockad. Eftersom det inte kostar oss något att bärga så förstår jag inte hur jag ens kunde tänka tanken att jag skulle försöka köra in bilen till verkstan. Jag gissar att bilen sen blir borta ganska så länge. Men bättre att den står där än här.

Igår var det vilodag. Men fru Blogg ville till gymmet och träna. Jag ville inte till gymmet och träna. Så vi åkte till gymmet och tränade. Men eftersom att jag skall köra intervaller idag så fick det bli lugnt för mig igår. Jag sprang totalt 3 km. De sista 500 meterna testade jag att springa i det tempo jag skall ha idag på intervallerna 4:49 min/km. Och jag skall köra 4*1,2km med 400m jogg"vila" mellan intervallerna. 

Nä, dags för jobb och väntan på bärgare. Ha en fin onsdag!!

tisdag, april 02, 2024

Tungt idag

 Idag var det riktigt tungt att gå upp. Trots att jag hade ont i ryggen och det inte fanns många sätt att ligga på för att det inte skulle göra ont så orkade jag inte gå upp. Jag vet inte om det är tidsomställningen som spökar men tungt hur som helst.

Igår blev det 5 lunga km bara för att schemat sa det. Eller schemat sa 3 km men ska jag gå ut och bara jogga och inte köra någon form av intervaller så känns 3 km helt fel. Så det fick bli 5 km lite drygt. Lite lättare än för en vecka sen men fortfarande långt till formen. Men den kanske kommer.

Här är passet:

Jag mötte en annan medarbetare på vägen till min plats imorse. Hen verkade inte heller helt på topp. Idag behövde den visst startas om osv. Så jag lät han vila. Jag vet inte hur man gör det där med omstart.

Ha en fin dag!