onsdag, april 24, 2024

Trött och sliten

 Vet inte varför jag är så trött. Men jag är trött! Jag sov nästan till kl 6 imorse ändå. Freddie har extralektioner, eller tid då hon skall göra prov, då hon missade en vecka när hon var sjuk. Så hon skulle vara i skolan kl 07:30 senast. Så fru Blogg skjutsade henne dit på vägen till jobbet. Och jag tog en sväng med Jenna innan jag åkte till jobbet. Och eftersom fru Blogg är på jobbet så måste jag åka hem på lurren oxå. Och då kan man ju undra varför jag fick med mig en matlåda till jobbet... Det lär jag ju ändå trycka i mig hemma.... Finns en liten möjlighet att jag glömmer att ta med lådan hem på lurren och står då där utan mat... Men kan ju alltid göra gröt!! 

På tal om att gå ut med hunden. Jag kan inte fatta att det är så många som verkar "skita" i att ta upp efter sin hund! När jag plockar upp efter Jenna så brukar jag kolla mig runt omkring för att se om det finns mer att ta upp. Och det gör det oftast! Och ligger det inte i närheten så ser man det längre fram. Hur svårt kan det vara? Finns det inte en lag för det där? Jag blir faktiskt lite småförbannad varje gång jag ser det. Men det hjälper ju föga....

Igår blev det 8,8 km ute i lugnt tempo. Men jag trodde inte att det var så lugnt som klockan berättade för mig att det var. Eller lugnt.. det var långsamt men ändå jobbigt... ingen bra kombo. Det är helt klart jobbigare att springa ute än på löpband. Kan nog skilja en 30 sekunder/km. Så kanske är det så att om man skall springa löpband så får man dra upp tempot ytterligare för att det skall ge samma träning som om man springer ute.

Ha en fantastisk mittvecka!!


Inga kommentarer: