tisdag, april 16, 2024

Tisdag

Igår blev det 5 extrems lugna kilometer precis som schemat sa. Sen hade Ina sagt att vi borde åka och rehabba lite på gymmet. Men när jag höll på att laga mat (ej indiskt) kom hon med förslaget att vi borde passa på att inviga Apalby kastplan för året. Det var ju ändå lite sol. 

Så vi drog iväg dit på kvällen och solen höll på att gå och lägga sig men det regnade inte. Hon var lite nervös för första utekasten. Under vintern så kastar man in i ett skynke 2 meter framför ringen typ. Så hon var lite orolig för hur det skulle sprida osv.

Först körde hon några stillastående kast och det såg stabilt ut. Sen började hon med rotation. Första kastet in i skogen till vänster :-)  Men hon riktade sakta men säkert in sig mot kastplanens mitt. Jag vet inte hur många kast det blev totalt men när vi mätte det längsta kastet visade det sig att det var en bit över hennes pers. 29,22 m mot hennes pers som är typ 27,54 m. Och då var det flera kast som var i nästan samma längd. Så det verkar som om, framförallt de senaste veckornas, träning har gett lite resultat! 

Så Ina var helnöjd och glad när vi åkte hem från Apalby.

Ha nu en fin tisdag vänner!!


Ett av kasten igår:


Inga kommentarer: