onsdag, december 26, 2007

Annandag Jul

Och dessutom onsdag. Idag hade jag tänkt att jag skulle lira innebandy. Det är ju onsdag och hallen står till förfogande. Men förkylningen jag haft sen den 16/12 har fortfarande inte gett med sig. Men nu känns det som om det börjat lätta i alla fall. Febern är nu helt borta och det är bara halsont och snuva kvar.

Annandag betyder ju att det är mycket fotboll på gång i England. Boxing Day som det kallas. Arsenal åker ner till den engelska sydkusten för att möta ett Portsmouth som är starka på hemmaplan. Ingen lätt match. Pompey har alltid varit ett bra hemmalag och så även i år. Vi ställs dessutom mot några gamla Arsenalbekantingar i form av Sol Campell och Kanu. Vi får hoppas att dessa båda herrar har lust att ge några trevliga julklappar till Arsenal i form av usla insatser på plan.

Men vill Arsenal vara med och kriga om titeln i år så gäller det att vinna dessa matcher och inte göra en ny Boro-match då dom faktiskt var urusla. Svenska spel ger 3,80 tillbaka på Portsmouth så gör som jag och lägg en slant på en etta ikväll.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: