fredag, december 28, 2007

Ny match i morgon

I morgon är det ny match för Arsenal. Everton borta och det är ingen lätt match. Särskilt inte nu när det går lite småtungt för The Gunners. Bortamatcherna har inte varit vad dom måste vara ett guldår. Jag tror, och har inte trott under hela säsongen, att Arsenal skall kunna vinna ligan i år. Men det är ju kul om dom kan vara med så länge som möjligt. Tillbaka till morgondagens match, skall det bli 3 pinnar i morgon krävs en större rörlighet än senast mot Portsmouth. Man måste anfalla med lite fart och finess. Men samtidigt inte gå bort sig i offensiven då Everton har flera bra offensiva spelare som Arteta och Cahill bl a.

Angående lite rykten kring Arsenals spelare så kan Mad-Jens försvinna nu i transferfönstret. Han är väl inte så sugen på att nöta bänk längre och skall han få stå i Tysklands EM-lag i sommar måste han nog spela fotboll under våren. Lite synd om tysken försvinner. Han har varit bra i Arsenal och vi glömmer inte våren 2006 då han var grym, särskilt i CL.

En annan spelare som ryktas vara på väg bort är Lassana Diarra. Killen har bara varit hos oss i 4 månader efter att han kom från Chelsea där han inte fick spela särskilt mycket. Samma visa har det varit hos The Mighty Gunners, dvs mycket tid har tillbringats på läktaren. Nu verkar det dock som om Sp*rs ska lägga ett bud på honom. Och det är klart, vill han ha garanterad speltid så är det väl Bottenham han skall gå till. Hur svårt kan det vara att platsa i deras lag? Fast å andra sidan, vem är det som vill spela i Bottenham och dessutom ha Shite hart lane som hemmaplan?

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: