lördag, december 29, 2007

Top of the league!

Japp, återigen är vi i serieledning. Och vi kan tacka West Ham för det. WH vann med 2-1 hemma mot ManUSA. Detta trots att man låg under med 1-0 och USA fick straff. Dock så slog fjollan Ronaldo en riktigt usel straff och WH kunde vända och vinna!!

Så då var det bara upp till oss. Men det började inte så bra. Everton fick ett enkelt mål efter hörna och kunde hålla 1-0 halvleken ut. Arsenal var riktigt dåliga och skapade ingenting. I andra halvlek kunde Eduardo göra 2 raka mål. Arsenal spelade fortfarande inte bra men Eduardo visade att han är en äkta målskytt och gjorde mål på de chanser han fick (om det ens var chanser). Hur som helst så fick han äntligen göra mål i PL. Han har gjort några riktigt snygga mål i Kalle Anka Cup tidigare men det här var lite större. Arsenal kunde till slut vinna med 4-1. Vilket inte speglade matchen men vem bryr sig när det är åt rätt håll.

Nästa match är hemma mot WH. Ett WH som förmodligen har skaffat sig ett riktigt stort självförtroende efter vändningen mot USA. Hemma på Emiraten är vi dock väldigt starka och allt annat än 3 pinnar vore en missräkning.

Detta för nu, tror jag. Nä, måste berätta att jag återigen kommit igång med BT-träningen. Första passet idag på nästan 2 månader. Det är ju trots allt seriesammandrag om 2 veckor och vem vet, man kanske får chansen att blanda saft då.