fredag, januari 22, 2010

Intressant

Stoke skall vinna över oss med hjälp av hårt och brutalt spel, enligt Stokes forward Fuller. Så har andra vunnit över oss tidigare. Han nämnde Bolton och Chelsea som exempel. Intervjun med denna Fuller måste ha varit gjord innan vi spöade det skönspelande gänget Bolton i två raka matcher. Annars borde han ju inse att detta inte längre är en taktik som man vinner över Arsenal med. Som tur är. Kan det vara så att Arsenal har lärt sig detta efter flera år nu? Kan ju hoppas det.

Sen är jag lite besviken på Rosickys uttalande om att de kommande 3 veckorna är avgörande för säsongen. Visst är det så. Men jag tycker att man som spelare enbart skall se till nästa match och inte till de kommande 4 matcherna. Det är som om Fightern ser i lottningen att han skall möta Kinesen i fjärde omgången. Men har han inte vunnit matcherna innan så blir det ingen match mot kinesen. Så är det.

Heja Arsenal!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen kan väl säga att CFC vann över AFC med brutalt spel....

//Lalle

Anonym sa...

Jo, Mr Fuller i Stoke :)
Men vad vet han om fotboll?
/TB

Anonym sa...

Nej förmodligen inte med det efternamnet, men det är klart han har säkert varit och besökt bryggeriet i Chiswick rätt ofta och det ska ju självklart respekteras :-)

//Fullers ESB

Anonym sa...

Haha! Fighern mot kinesen i fjärde omgången???
Hur fan skulle han kunna gå till fjärde omgången???

Ja,kinesen alltså!

/TB:s brorsa

Anonym sa...

WO kanske....
/Baja Maja