lördag, februari 20, 2010

Hemsidor

Jag satt och funderade lite kring hemsidor och undrade för mig själv varför det inte används mer än det gör idag. Visst, alla stora företag, myndigheter och annat löst pack har givetvis hemsidor. Men det jag tänker på är småföretag och mindre kända inte så lätttillgängliga musiker. Exempel på företag kan vara mindre firmor inom bilreparation eller snickerier eller igentligen vilka som helst.

Behöver jag någongång komma i kontakt med någon firma som erbjuder det jag söker så vill jag kunna söka på google och hitta en firma som sysslar med detta i min hemstad. Det behöver inte vara värsta coola sidan men info om vad man gör, var man finns, vilka man är och ett telefonnummer skulle vara bra. En sådan site behöver inte ens uppdateras om man nu inte byter telefonnummer eller flyttar. Att leta i telefonkatalogen är inte min grej då jag finner denna alldeles för stor att ens ha i lägenheten.

Sen tycker jag att musiker som har hemsida men aldrig uppdaterar dessa bör lägga ner dom sidorna. Jag har flera exempel där jag inte hittat någon info om konserter på deras hemsida trots att det finns en sida bara för det på siten. Sen kan man senare, på helt andra ställen, läsa om olika spelningar som artisten haft. What's the bloody point då att ha en egen sida? När dom aldrig uppdateras med aktuell information.

Märk väl skillnaden mellan dessa grupper, den ena behöver bara finnas och den andra borde uppdatera ofta för att inte folk skall tappa intresset för en.

Sen finns det pajasar som jag som skriver massa dravel på en blogg, but that's a completely different story :-) Och det är ju knappast många som kommer in på denna sida med flit. Vad skulle dom då söka på? Stygga pojkar eller? Och frågan är då, vilka är det som söker på det?

1 kommentar:

Anonym sa...

erkänner direkt

//Coachen