torsdag, augusti 25, 2011

Experter

Var det någon som såg matchen igår som tänkte på det experten Bosse Pettersson sa om att han inte kunde förstå tanken med att byta in Rosicky istället för Frimpong? Med facit i hand så kan man väl säga att Arsenal var bra mycket bättre efter det bytet. Inte för att Frimpong var dålig på något vis, snarare tvärtom. Men med Rosicky i laget fick Song ta ett mer deffensivt ansvar (som passar honom) och Arsenal fick ett helt annat driv i spelet med Rosicky på plan. Jag har inte varit överförtjust i honom tidigare men igår gjorde han det bra.

Men det jag vill ha sagt är väl att det finns en anledning till att vissa (tränare) sitter som experter i TV istället för att leda lag som spelar i Champions League.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer helt TB!!!

//Coachen

Anonym sa...

Sluta larva er pojkar!!
Även en expert har väl rätt att ha fel ibland eller?
All heder åt Bosse!!

/Glenn Strömberg

Anonym sa...

Jo, Bosse är kung! Han brukar alltid innan Arsenals matcher hylla Wenger och hans metoder. Men om Arsenal håller på att förlora matchen så sitter han i slutet av densamma och sågar Wenger jämns med fotknölarna. Lite humor :-)

/TB

Anonym sa...

Ja,men det gäller inte bara Aschenals matcher faktiskt,tycker alla expertkommentatorer vänder kappan efter vinden oavsett vilka lag som lirar. Ett mål åt fel håll och det ska gnällas. Men heder åt Bosse som vågade säga att han inte "kunde förstå tanken" med bytet. Sen att Wenger visade Pettersson och alla andra att bytet var rätt är ju en annan sak. Många ska vara så jävla duktiga i efterhand och säga att det var så smart byte och så,men vågar inte kläcka ur sig det i den exakta stunden bytet sker..

/Glenn Strömberg

Anonym sa...

Sant, det är därför vissa sitter i studion och andra vid plan.

/TB