torsdag, augusti 23, 2012

Är det så här?

Igår var det min första arbetsdag efter semestern. Och det tog inte många timmar innan huvudvärken kom smygande. Ska det vara så här eller var det första dagens chock som gjorde det? Igår kväll höll jag återigen på att losa en del på oddset. Men med lite flyt kunde Chelski vinna till slut och jag slipper att inför helgens matcher pynta in mer pengar på spelkontot.

Det blev ett innebandypass igår, trots huvudvärk, och det var ingen lysande tillställning på något vis. Men man fick i alla fall röra lite på sig och det kan ju aldrig vara fel. På lördag blir det ett nytt pingispass. 08:45 börjas det med BH -> BH. Får hoppas att det känns bättre än senast. Handleden har i och för sig värkt de gånger jag spelat efter sommaren och jag hoppas att detta kommer gå över snart. Nä, nu dags för ny arbetsdag. Eller i alla fall en dag på arbetet...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Innebandy och pingis!!!!

Har du kvar något att bevisa där?

Du har ju vunnit allt och upplevt allt redan........

Satsa på en kurs i "brittiska" så att du kan lotsa tre "loosers" i september istället over there.

//Engelska turistbyrån

Anonym sa...

Haha, tre loosers! Vi tre loosers har ju en Coach med oss som precis varit och rekat i London!

Hade du en bra vistelse på de Brittiska öarna?

/TB

Anonym sa...

Alla vistelser på de brittiska öarna är/var en bra vistelse.

Brorsan blev gift, värmebölja 31 grader (grek-hetta), London Stomp, champagne, Greenwich medite.....line, sight-seeing tur längst fram i den röda bussen 2 timmarstur, en hel dag med shopping på Bluewater, indiskt och kinesiskt samt en och annan bira dock inte många pubar.....(Buuuu)

//Coachen (det tar vi igen i sept.)

Anonym sa...

Snart dags grabbar! :-)

//Lalle