måndag, oktober 17, 2016

Måndag

Det var en ruggigt snabb helg. Utstämplingen på fredag kändes nästan som om den gick ihop med instämplingen idag. Otroligt vad tiden kan gå fort. Lördagen började med att Ina skulle hitta present till kalaset hon skulle på under eftermiddagen. Sen snabb lurre innan Freddie skulle köra gymnastik i VGF-hallen. Sen iväg och lämna Ina på kalas, handla och sen jogga en sväng innan det var dags att hämta, äta och kolla en eftersänd match med Arsenal. Ett Arsenal som tog en kassaskåpssäker seger hemma mot Swansea. Det var tur att jag såg den i efterhand för annars hade det nog gått åt en himla massa stålar på livespel....

Söndagsmorgonen startade med en cykeltur till friidrottshallen. Freddies träningsgrupp skulle vara medhjälpare under tävlingen så det blev en förmiddag i hallen. Sen iväg på en snabb lurre innan det var öppet hus på fru Bloggs jobb. Väl hemma därifrån var det dags att göra månadens obligatoriska söndagsjobb. Och aktieägarna kunde sova gott även inatt!!

Här kommer en film från Inas höjdhoppsrekord igår. Hon tog 1,21 vilket var en putsning av hennes personliga rekord med 20 cm!

Inga kommentarer: