lördag, april 22, 2017

Nytt pers

Helnöjd men trött!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oerhört bra! Stolt storebror!

//Lalle

Anonym sa...

Tack! :-)

/Lillebror

Anonym sa...

Suverän tid brorsan!
Starkt gjort!
Hur var loppet?

//TB:s brorsa

Anonym sa...

Tack Brorsan!

Loppet var bra, det blåste dock rätt så mycket så det var rejäl motvind på vissa sträckor. Så det borde ju ha varit medvind ibland oxå.... kände dock inte av den :-)

Hade vid start tänkt att ta det rätt så soft och springa runt 2 h. Men det gick lättare än vad jag tänkt och när man efter hand insåg att man kanske skulle nå under 1:50 så blev man rätt så taggad.
Det sjuka är att på träningsprogrammet jag gjorde i höstas inför detta lopp så stod måltiden som 1:49:09 och jag springer, officiellt, in på 1:49:07. Sjukt nära måltiden.

Hur går det för dig? Har du börjat springa något?

/TB

Anonym sa...

Ja det var ju rätt sjukt att måltiden stämde så bra,men du var såklart tvungen att kapa 2 sekunder på den iaf:) snyggt!!
Kan förstå att känslan var att medvinden var som "bortblåst" när den borde komma haha.

Jag har inte kommit igång alls tyvärr,kör bara rehabträning på gymmet ännu. Har kvar problemen,men ska försöka komma igång med lite joggande snart i snigeltempo dock.
Är typ förbjuden att springa på asfalt och löpband tills vidare.

Lidingöloppet kanske är det man får ta sikte på nån gång med tanke på underlaget men dit känns det jävligt långt för tillfället.

//TB:s brorsa

Anonym sa...

Vad tråkigt att du fortfarande har problem. Hoppas verkligen att det snart blir bra och att du kan komma igång lite lätt med joggingen.

Ja, varför inte sikta på ett Lidingölopp i framtiden. Bra att ha ett mål hur som helst. Lite lättare att motivera sig att träna om det finns något som hägrar i framtiden.
ABB/Korpen brukar ju köra en halvmara i Rocklundaskogen varje år i september. Det kostar dessutom ingenting. Kan ju oxå vara ett alternativ....

Krya på dig Brorsan!

/TB

Anonym sa...

Tack,känns drygt att börja om från noll men blir ju en utmaning att försöka komma tillbaks i någorlunda form igen.
Varför inte en halvmara i Västerås,kan ju vara ett roligt alternativ:)

//TB:s brorsa