onsdag, januari 31, 2018

Let it snow, let it snow, let it snow...

Fantastiskt väder vi har haft senaste tiden. Först snöar det, sen töar det, sen snöar det, sen töar det osv osv osv.....

Nu är vi i alla fall mitt i veckan och snart så kan vi börja se fram emot helg. Ja, jag vet, det är några dagar kvar tills dess men jag försöker bara vara lite positiv.....

Efter förra veckans 56 km i löparskorna verkar det bli bra mycket färre km denna vecka. Jag fick ont i halsen och det är fortfarande inte bra. Drygt som tusan när man ändå kom igång förra veckan igen efter några veckors halsont. Det sjuka är att jag inte har någon feber, bara ont i halsen. Men det är så pass mycket att jag inte vågar mig ut än och springa. Hoppas dock att det framåt helgen skall kunna gå att löpa igen.

Igår anmälde jag mig i alla fall till London Park Half Marathon. Det blir utlottning av platserna nästa fredag. Vi får väl se hur det går....

Ha en fin mittvecka!!

tisdag, januari 30, 2018

Dienstag

Det är tisdag idag och jag känner inte det minsta för att jobba. Det känns helt omotiverat att ge allt för aktieägarna idag. Nåväl, bara att bita ihop och dra igång!

Har dessutom fått ont i halsen och vågar, återigen, inte springa. Så jäkla trött på att ha ont i halsen varannan vecka. Ingen feber bara ont i halsen... suck!

Igår bestämde vi oss dessutom för att inte ställa upp i SM i mars. Det är ju redan två helger pingis den månaden. Och Helsingborg ligger rätt så långt bort och tar en jäkla tid att åka till. Så m a o så har jag gjort mitt sista SM.

Ha en fin dag!

måndag, januari 29, 2018

Måndag igen..

Shit vad helgen gick fort. Som vanligt kanske man skall tillägga.. Men det var en skaplig helg i alla fall. Friidrottsträning på fredagen, lärdagen bjöd på 22 km löpning följt av en heldag i friidrottshallen där Freddie slog 3 pers och Ina slog 2 pers och dessutom fick pallplats. Söndagen startade med lite bordtennis innan det blev ICA Maxi följt av gymnastik för Freddie. Fullt upp helt enkelt.

Men nu är det måndag igen och dags att återigen ge allt för aktieägarna. Det ska bli såå roligt!!

Ha en trevlig vecka!!

lördag, januari 27, 2018

Pallplats

Ina avslutade dagens tävlingar med att komma trea i kula, stort grattis Ina! Persa med över 1 meter!

22 km

Det blev en bra långsam runda idag när Atea Mälarmaraton hade provlöpning av banan idag.

fredag, januari 26, 2018

Friday!

Äntligen fredag! Eller, veckan har gått rätt så fort. Vi får väl hoppas att helgen går Aningen Långsammare...

Det blev 9 km igår. Det var även igår riktigt tungt. Men det är väl så att jag inte är bättre tränad än så här. Men får jag bara hålla i träningen nu så ska det väl förhoppningsvis bli bättre.

Har jag nämnt att jag "slipper" åka till VGF-hallen till kl 15:00 i alla fall en av dagarna i veckan? Så är det i alla fall. Freddie får träna med gruppen efter vilket betyder att Ina och Freddie tränar i stort sett samma tider på måndagar. Det känns ju hur bra som helst! Nu är det bara på onsdagar som vi måste stressa till hallen.

Ha en trevlig helg nu alla vänner!!

torsdag, januari 25, 2018

Höll på....

Idag höll jag på att glömma bort att blogga, hemska tanke.... Men som tur var kom jag på att göra det till slut.

Men det är kanske inte så mycket att orda om idag. Varmare idag men blåsigare. Hoppas snön försvinner helt nu....

Bara två dagar kvar tills helg. Och i helgen är det friidrottstävling för tjejerna. Det blir kul! Och jag hoppas kunna vara med och springa Atea Mälarmaratons provlöpning av banan. Så med andra ord en halvmara. Och dom skall ha pacer med på tre olika tider. Jag kommer i så fall springa med i 6 min/km gruppen. Dock så hoppar jag kanske av vid friidrottshallen och kommer dit lagom till Inas höjdhopp....

Ha en fin dag!

onsdag, januari 24, 2018

Dagens fys

Det blev bara 7 km idag. Det skulle ha varit 9 km men jag sprang in i väggen. Fanns ingenting mer att kräma ur kroppen. Tragiskt men sant....

Snö

Idag vaknade jag tidigt. Och tänkte att jag skulle kunna få ihop en full dag då eftersom jag måste sticka tidigt i eftermiddag. Men när man kliver ut genom dörren så möts man av en massa snö. Rätt så tung snö dessutom. Så det blev att skotta bort framför huset. Men det blev ju lite småvarmt så det var ju bara att gå in och byta kläder innan man kund åka till jobbet. Och när man kom ut till bilen var ju, naturligtvis, även den täckt av en massa snö. Så det tog ytterligare tid innan man äntligen kunde åka iväg. Jag kommer inte få ihop full dag idag.....

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag hoppas att jag kan löpa lite medans Freddie gympar. Ina är återigen inte helt kry för att kunna köra sin träning. Får hoppas att hon blir bra till helgen då det är friidrottstävling.

Ha en bra mittvecka nu vänner!!

tisdag, januari 23, 2018

Löpning

Igår kunde jag äntligen löpa lite igen. Det var visserligen med lite halvsega ben efter tre dagars pingis men jag lyckades genomlida dryga 18 km.

måndag, januari 22, 2018

Back to business

Då är man tillbaka i verkligheten. Livet utanför pingishagarna. Känns lite jobbigt. Har varit rätt så skönt att vara iväg och slippa tänka på jobb några dagar.

Det känns rätt så skapligt i kroppen idag trots tre dagars pingisspelande. Lite trött i benen så klart men jag trodde nog det skulle kännas värre. Spelet har varierat men lägstanivån har varit helt ok. Dubbeln var väl höjdpunkten och med lite flyt så kunde det blivit ett skilje i dubbelsemin och då vet man ju aldrig hur det slutat. Eller så vet man det...?

Nu hoppas jag i alla fall att jag skall kunna återgå till löpningen igen. Halsen känns bra och ingen pingis på ett tag. Så idag drar jag igång igen. Maran i april, kan det bli så?

Ha en fin vecka nu vänner!

fredag, januari 19, 2018

Göteborg

Är i Göteborg för pingisspelande. Har inga större förhoppningar och huvudvärk därtill. Nåväl bara att bjuda till!

Ha en trevlig helg!

torsdag, januari 18, 2018

Hemmaplan

Idag jobbar jag några timmar på hemmaplan innan det är dags för att sätta sig på ett tåg, som förhoppningsvis är i tid, till Göteborg. Jag har även hunnit med en snabbskottning utanför huset. Baksidan orkar jag inte gå till. Det får bli vad det blir.... Och eftersom att jag jobbar hemifrån har jag även hunnit med att sätta igång en tvättmaskin och en torktumlare. Och när tjejerna stuckit så kan jag dra igång en diskmaskin oxå. Det går bra nu! Jobbet då, ja, vi är ålagda på oss att göra klart en webbutbildning i Lean/6 sigma. 20 timmar sägs det att det kan ta att genomföra den. Och vart är det bättre att köra detta än hemma? Ingen som kommer och ska ha hjälp, ingen kris någonstans som jag måste hjälpa till med. Bara jag och lugn och ro!!

Ha en trevlig torsdag!

onsdag, januari 17, 2018

Snöigt

Det har kommit lite snö inatt. Och det kommer fortfarande lite snö. Gissar att det kommer komma snö hela dagen. Kul för dom som gillar det. Mindre roligt för oss andra. Men det är ju vinter så det är väl att räkna med......

Idag blir det sista dagen på jobbet för denna vecka. Imorgon kör jag några timmar hemifrån innan jag sätter mig på tåget ner till Göteborg. Som jag sagt tidigare, det bästa med Veteran-SM är att jag inte behöver vara här......

Ha en fin dag!

tisdag, januari 16, 2018

Blåsigt

Inatt har det blåst rejält. Och det blåser fortfarande rejält! Inge roligt men bara att bita ihop. Tur man har inomhusjobb!!

Hur som helst så är Ina bättre nu. Hon har i alla fall ingen feber längre och det blir tillbaka till skolan för henne idag. Och det är ju bra, hon tycker ju det är kul att gå i skolan. Vilket oxå är bra! :-)

måndag, januari 15, 2018

Inte alltid som man tror...

Jag trodde Sanchez ville lämna Arsenal för att vinna titlar och spela roligare fotboll så City kändes ju inte som ett så konstigt val. Men nu har Utd seglat upp som en favorit till att signa honom. Och då inser man ju ganska snabbt att det bara är pengar det handlar om. Utd spelar ju inte direkt roligt (inte det jag sett i alla fall). Och jag tror inte de kommer vinna någon ligatitel inom en snar framtid.

Så min tro att det var för att vinna ligatitlar och spela rolig fotboll får sig kanske en lite törn.

Montag

Eller som vi säger här hemma i Sverige, måndag.

Ny vecka med nya möjligheter! Det bästa av allt är att det inte är en full arbetsvecka för mig. En klen tröst i all bedrövelse..... Nåväl, det kunde varit värre. Ina är fortfarande inte 100% så hon är hemma idag oxå. Det betyder att det bara blir halvtid på Bellevue idag, dvs 2 timmar. Ingen löpning idag heller. Nu tänker jag vänta tills jag känner mig helt bra innan jag drar igång igen. Det kändes inte alls bra i bröstet under pingisen i lördags. Det var jäkligt jobbigt att lira. Men det känns som om halsen är liiite bättre idag. Och normalt hade jag nog försökt springa men som sagt, helt bra ska jag bli denna gång innan jag springer nästa gång. Hoppas på onsdag!!

Ha en fin vecka nu vänner!!

söndag, januari 14, 2018

Sista säsongen

Det blir nog ingen mer säsong med säsongskort på Emirates. För mig är det inte pga att vi är så usla numera utan att alla andra slutat att gå på fotboll. Och det är ju pga att vi är så usla. Men mitt problem blir att mitt kort numera aldrig blir köpt och då kan jag naturligtvis inte motivera kostnaden för mig själv längre. Tråkigt men den bistra sanningen 🙁

Så kanske har man gjort sin sista fotbollsarena på många år framöver.

Det blev 2 pinnar

Gårdagens seriespel resulterade i en seger och en förlust. Seger mot Ludvika och torsk mot Ängby. Förlustmatchen kunde ha blivit ett kryss om inte en av våra spelare varit tvungen att sticka. Och anledningen att han överhuvudtaget spelade var för att en annan spelare var skadad och inte kunde vara med.

fredag, januari 12, 2018

Freitag

Fredag igen! Och det blir en lite annorlunda fredag då jag inte ska på någon friidrottsträning idag. Ina är sjuk och jag har ont i halsen. Jag får försöka kurera mig inför morgondagens BT-spelande. Och sen är det söndag och Freddies första friidrottsträning för året. Det blir ju kanon!!

Sen kom jag på att det är Veteran-SM nästa helg. Det är ju både bra och dåligt. Det som är bra är att jag inte jobbar full vecka. Det som är mindre bra är att jag måste spela pingis..... Men, men, det kanske blir kul!!

Ha en trevlig helg!!

torsdag, januari 11, 2018

Tung morgon

Imorse var det tungt att kliva ur sängen. Hade inte gjort något om man fått somna om en stund....

Idag är Ina sjuk med feber. Så fru Blogg är hemma med henne. Vi får se vem som är hemma imorgon. Jag börjar oxå känna mig sämre men det är nog bara tröttheten som talar...

Ha en fin torsdag!

onsdag, januari 10, 2018

Idag börjar våren på riktigt!

Eller i alla fall så börjar vårterminen på Freddies gympa. Så idag blir det en tidig hemgång för att kunna hinna till Bellevue till kl 15:00. Det känns som en utmaning. Framförallt att smyga härifrån. 

Annars är det inte mycket nytt att komma med. Det är jobb, jobb och jobb som skall skötas på tiden av ett jobb. Dvs det finns mer arbete än tid. Och eftersom övertid måste godkännas innan av chefen numera så skiter jag i att jobba över. Det måste ju vara det som är poängen med att den skall vara godkännd innan det äger rum.

På lördag är det pingis igen. Nu har jag inte tränat på ett par veckor så det kanske kan gå bra att spela 😆

Ha en fin dag!

tisdag, januari 09, 2018

Tisdagsfys

Det blev en mil idag. Tyckte att det kändes skapligt i förhållande till senaste passet i söndags. Men har en väldigt hög puls så någonting är väl inte helt ok.....

Skärpning!!

Idag var jag extremt tidig till jobbet, bra!! Bra dessutom att jag då skulle kunna skriva detta inlägg i lugn och ro. Verkligen kunna klura ut något extremt viktigt att skriva om. Men vad händer? Jo, jag sätter igång med det samma och börjar jobba. Inte ok!! Så nu, en timme senare måste jag, i vanlig ordning, försöka stressa fram ett blogginlägg som i alla fall innehåller några ord..... Inte lätt och framförallt inte ok!! Skärpning!!

måndag, januari 08, 2018

Måndag och ny vecka

Då är man på jobbet igen efter en alldeles för snabb helg. Jag förstår inte varför tiden behöver gå så fort på helgen? Då kan det väl vara snigelfart på tiden? Så att man hinner vara ledig och koppla av lite.

Hur som helst så börjar nu de vanliga veckorna igen. Och jag är här tidigt. Nu gäller det ju att vara tidig varje dag så att man kan få ihop 40 h på en vecka.

Jag fick ett mail från Royal Park HM i slutet på förra veckan. I slutet av denna månad så öppnas anmälningen i en vecka till deras halvmara som går i oktober i London. Den största delen av loppet går i Hyde Park men även över till Green Park och runt därikring. Jag funderar nästan på att skicka in en anmälan. Sedan är det någon form av lottdragning innan man vet om man kommer med eller inte. Vi får se hur jag gör....

Ha en fin vecka nu vänner!

fredag, januari 05, 2018

Fredag

Fredagen är här och alla blir glada! Typ i alla fall....

Frågan är bara hur det kommer gå nästa vecka. Risken finns ju att det är fem hela arbetsdagar då. Stängningsdag på fritids mån-tis i och för sig. Och än så länge ingenting ordnat för dvärgarna. Vi får väl se. Kanske kan man vara hemma en av dagarna eller köra några kortare dagar.

Ha en trevlig helg!!

torsdag, januari 04, 2018

Kaffe

Är nu på plats på jobbet igen. Har hunnit hämta en kaffe. Och har nästan druckit upp den dessutom... Vilket spännande liv man lever!!

Jag har fått ett problem eller vad man nu skall kalla det. Freddie har fått träningstid 15:00 två ggr i veckan i VGF-hallen. Jag får som tidigast sluta 15:00 på jobbet. På exakt 0 sekunder ska jag ta mig från jobbet, hämta Freddie på fritids och sen åka till Bellevue. Det kan bli en utmaning......

Annars är det redan torsdag. Veckan går relativt fort när man börjar arbetsveckan på en onsdag. Och dessutom jobbar max 5,5 timmar.....

Ha en fin torsdag!!

onsdag, januari 03, 2018

Nytt år

Så där ja, då är man tillbaka på jobbet! Skulle varit ledig i två dagar till men det fanns folk som ville att jag skulle komma tillbaka och börja blogga igen. Nu blev det ju ett väldigt sent inlägg idag. Men det finns två anledningar till det. Först och främst så börjar jag inte jobba förens efter kl 09. Detta eftersom jag skjutsar Freddie på gympaläger som börjar kl 09:00. Idag blev det dessutom en massa jobb direkt jag kom till jobbet. Jag vet, helt sjukt att det är så, men det är bara att bita ihop och kavla upp.... osv....

Så imorgon hoppas jag att det blir ett inlägg vid 09:30 tiden. Man vet ju aldrig men det är i alla fall förhoppningen.

Ha en bra fortsättning på året!!