fredag, juli 12, 2024

Äntligen helg!

 Det har bara varit 4 arbetsdagar denna vecka och en av dessa återstår. Men det känns som om det varit en lång vecka ändå. Så det skall bli skönt med 2 dagars ledighet innan de sista  5 dagarna innan 4 raska veckors semester.

Igår tänkte jag springa en sväng när jag kom hem från jobbet. Var lite trött så tänkte att jag skulle kasta mig på sängen en stund bara. Och det kan ju inte ha tagit lång tid innan jag slocknade. Så man var lagom seg när man vaknade och skulle ut och lufsa. 5 km stod det på programmet. Jag sprang på hemvägen förbi Wennströmska IP och såg att det var öppet in dit. Så jag passade på att testa ett varv därinne. Sköna banor. Man kanske skulle ta passet imorgon på 10 km där inne?

Sen hem och äta tacos. Och Ina ville sen åka och köra lite ben på gymmet så jag hängde med dit. Tänker att jag borde köra några av de rehabövningar jag fick för mitt knä och använda dessa som prehabövningar. Dock så var jag jäkligt stum i benen efter löppasset så det var svårt att köra. Och idag känner jag av knät igen. Men det är väl bara att fortsätta lite försiktigt och hoppas att det var tillfälligt igår.

Ha en grym fredag och en fin helg!

Passet:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar