måndag, mars 31, 2008

Puh!

Jag har precis kommit hem efter bostadsrättsföreningens årsmöte. Och som väntat har man tokont i huvudet. Det tar inte lång tid innan man får det på detta möte. Och då kanske någon tror att det är på grund av att det går så dåligt för föreningen eller att det är tuffa diskusioner på mötet. Men det är det inte. Vi har en välskött förening med bra ekonomi.

Det är för att mötet hålls i en liten gemensam lokal vi har i föreningen. Och i den sitter x antal personer med alldeles för mycket parfym på sig. Det är som att gå in i en vägg av dofter eller som att gå in i en parfymfabrik. Det blir alldeles för mycket på en gång för stackars mig. Det är en sådan befrielse när man får komma ut i den friska luften efter mötet. Nåväl, nu är det ett år tills nästa möte.

På onsdag spelar Arsenal kvartsfinal i Champions League. Liverpool står för motståndet. Och trots att vi är många klasser bättre än Liverpool så kan det bli tufft. För alla vet väl att fotboll inte alltid är rättvist. Så med lite otur så är orättvisan framme på onsdag och spelar oss ett spratt.

Heja Arsenal!!!

Mysigt


Carolina ser ut att sitta bekvämt när hon tittar på Teletubbies. Heja Arsenal!!!

lördag, mars 29, 2008

Den unga generationen


Ja, mössa inomhus är något som har kommit de senaste åren. Och Carolina är inte sen att haka på trenderna.
Yes!!!!!

Helt sjukt. Trots underläge med 2-0 på bortaplan och dessutom med bara 10 man kvar på banan, lyckas The Mighty Gunners vända till 3-2 seger. Helt sjukt bra! Får väl passa på att beklaga alla som tog rygg på mig och satsade pengar på Bolton idag. Men insatsen gick till en bra sak, 3 pinnar till The Kings of London!!!

Nu är ju min resa till London nästa helg inte helt bortkastad. Det kändes faktiskt så efter 0-2 efter första halvlek men nu är dom lite med igen.

Heja Arsenal!!!
F*n vad uselt

Nu är det inte kul att vara Arsenalanhängare. Laget är ju helt under isen och vi lyckas inte med någonting. Usch vad jobbigt det är. Nu ligger man under med 2-0 i paus borta mot bottenlaget Bolton och dessutom så har vi fått en spelare utvisad. Jag vill passa på att gratulera alla som lyssna på mitt goda råd och spelade en säker etta på Bolton idag. 5 ggr pengarna visar sig ju vara ett riktigt överodds. Synd att man inte satte en årslön på det. Visserligen hade väl inte det varit någon större insats men ändå.

Trots allt, Heja Arsenal!!!

Städvagnen


Hos farmor och farfar finns en leksaksstädvagn som Carolina gillar att leka med. Hoppas att det håller i sig att hon tycker städning kul.

fredag, mars 28, 2008

Trött och sliten

Trots att det var en kortvecka (4 dagar) så är jag helt slut så här på fredagskvällen. Men det kan väl kanske bero på allt kuskande som varit denna vecka. Jag måste säga att Rille gjorde ett kanonjobb som chaufför alla 3 dagar. Och hade han även kört flygplanet så hade nog det oxå gått bra. Tiden har i alla fall gått relativt snabbt under veckan. Vilket tyder på att det inte varit alltför tråkigt. Det kan, i och för sig, aldrig bli tråkigt när man åker jojo i sockrets underbara land. Var tvungen att avsluta denna dagen med en bra måltid, det fick bli en Viking kebab.

Imorgon spelar The Mighty Gunners borta mot benknäckargänget Bolton. Förhoppningsvis kan vi ta oss tillbaka in i vinnarcirkeln och börja jakten på ryssarna och jenkarna. Matchstart imorgon kl 16,00. 5 ggr pengarna på Svenska Spel. Ta det som ett tips.

Heja Arsenal!!!

På väg hem


Efter en dag i Nyköping. Ska bli skönt med helg efter denna vecka som har gått i resandets tecken. Heja Arsenal!!!

onsdag, mars 26, 2008

Sverige spelar fotboll på Emiraten

Idag spelar Svenska Fotbollslandslaget landskamp mot Brasilien. Matchen spelas på Arsenals mäktiga hemmaarena Emirates Stadium. Undrar hur många som åker och tittar på en sådan match? Jag gissar att det inte är alltför många som letar sig dit. Och dom som ändå letar sig dit, är nog där för att se den vackra arenan.

I morgon bär det av till Danmark för studiebesök hos ABB där. Vi åker på morgonen och hem på kvällen så det blir en riktigt lång dag. Och på fredag bär det av till Nyköping för mer jobb i det projekt som jag deltar i. Sen är det redan helg!

Heja Arsenal!!!

In med plåten med pizzan i ugn


Frågan är bara vad tjejerna ska äta?

tisdag, mars 25, 2008

Fler som VIKer ner sig

Det var en riktigt mörk helg i sporthänseende. Först torskar VIK hemma mot Mora, sen torskar Arsenal borta mot Ryssarna (som jag inte tänker nämna något om), sen torskar VIK borta mot Leksand med hela 9-1 och sist men inte minst så torskar även Rönnby Tigers i innebandyns kvartsfinal. Vad är det som händer? Varför förlorar alla lag som man håller på hela tiden. Man får väl glömma denna helg och se fram emot nästa. Då skall i alla fall Arsenal vinna!

Heja Arsenal!!!
Jag lovar

Att jag inte ska skriva om Arsenals förlust i söndags. Alla ska inte behöva veta att jag fortfarande är ledsen för den. För även om Arsenal nu förlorade i söndags så är det inget jag tänker älta här i all framtid. Jag har gått vidare och känner att jag glömt bort förlusten. Typiskt att det just var Ryssarna som Arsenal förlorade mot. Nu gick ju även dom förbi i ligan. Men det är inget jag tänker ta upp i detta blogginlägg. Jag lovar! Inte ett ord till om Arsenals förlust blir det här.

Heja Arsenal!!!

P.S Jag lovar att jag inte skall skriva något mer om Arsenals förlust i söndags D.S

Våffeldagen


Tur man kan gå till mamma och äta våfflor.

måndag, mars 24, 2008

The Gunners


Vi kommer igen! På lördag spelar vi skjortan av Bolton. Heja Arsenal!
Måndag

Vilken underbar dag. Jag älskar måndagar. Synd bara att man inte får åka och jobba. Då hade det verkligen varit en toppenmåndag. Men den får duga ändå. Får se vad dagen erbjuder. Kanske åker vi iväg till IKEA och tittar lite.

Heja Arsenal!!!

söndag, mars 23, 2008

Klarhet

Nu vet jag i alla fall hur det är att vara en Bottenhamsupporter och aldrig vinna något. Ja, jag vet, dom vann Kalle Anka Cup men den räknas liksom inte. Det är ju bara Sp*rs och Ryssarna som går in för den turneringen. Men att inte vinna någon riktig titel på flera år är riktigt tungt. Dags att börja engagera sig i boule istället. Man kanske kan hitta ett vinnande lag där som man kan följa i ur och skur......

Come on You Gunners!!!
Ingen ändring

Jag mår fortfarande riktigt dåligt. Känns som hjärtat slår dubbla slag ibland oxå. Varför ska man bry sig om saker man inte kan påverka?

Heja Arsenal!!!
Jag mår så dåligt

Usch vad illa jag mår. Jag har väldigt svårt för att ta förluster. Och vissa förluster är tyngre än andra. Idag var det en viktig match men Arsenal viker ner sig totalt. Vi var fruktansvärt dåliga idag. Att vi fick ledningen var ju rena slumpen. Sen kan jag tycka att ryssarnas mål var riktiga försvarstabbar av oss. Nu kommer det ta några dagar innan man blir sig själv igen.

Kom igen Arsenal!!!
CSKA London på Stamford Bridge idag

Idag har The Mighty Gunners en lagom svår bortamatch i Premier League. Ryssarna på Stamford Bridge. Vi har inte vunnit där sedan våren 2004. Med andra ord så är det på tiden att vi gör det igen. Vore fotbollen så enkel att alltid bästa laget vann så skulle detta bara kunna sluta på ett sätt, seger för AFC med ett par bollar minst. Men tyvärr är inte allting så enkelt, det är inte alltid bästa laget vinner. Idag får vi dock hoppas på att rättvisan segrar!

Dagens andra "stora" match är Man USA mot Liverpööl. En match jag hoppas att pool vinner. Men tyvärr har jag svårt att se att dom skall kunna rubba jenkarna. Men hoppet är ju, som bekant, det sista som överger en.

Arsenal *klapp klapp klapp*

Heja Arsenal!!!

fredag, mars 21, 2008

Heja VIK


Mycket folk! Gulsvart *klapp klapp klapp*

Tänk om


man fick ligga så här när man är och handlar. Skulle i alla fall passa mig som hatar att trängas i affären.

torsdag, mars 20, 2008

Guinness


Guinness *klapp klapp klapp*
Lång helg?

Ja det kan det bli, eller så blir det nästan långhelg. Dvs jag går och jobbar några timmar imorgon och tar helg sen. Men det känns inte så lockande. Dock så är det svårt att hinna med allt just nu på jobbet. Nästa vecka är det resa till Köpenhamn på torsdag och Nyköping på fredag. Eventuellt hinner jag även med en resa till Stockholm på onsdag. Så med tanke på det är det svårt att hinna med allt annat man skall göra. Och vissa saker är faktiskt bättre att göra när det inte händer så mycket annat på firman. Så därför skulle det kunna bli jobb imorgon. Eller, nä, eller, kanske, jag vet inte. Vi får se.

Imorgon är det dessutom hockey i ABB-arena. VIK spelar mot Mora i kvalseriens andra omgång. Det får inte bli några fler läggmatcher nu om man vill vara med och leka med dom stora pojkarna framöver.

Annars är helgens stora begivenhet Arsenals bortamatch mot Ryssarna. Ryssarna lyckades tappa poäng borta mot Bottenham igår, så hur svårt kan det vara att vinna mot dom på söndag? För övrigt måste både vi och CSKA vinna på söndag för att hänga med USA i ligatoppen. Ett oavgjort resultat gagnar bara jenkarna.

Heja Arsenal!!!

onsdag, mars 19, 2008

Tung start för VIK

VIK spelar idag sin första match i kvalserien till elitserien. Men det har inte börjat så bra. Brynäs leder med 2-0 efter första perioden och jag gissar att TB's brorsa jublar nu. Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag inte VIK har den minsta chans att komma ikapp ikväll. VIK skulle behövt första målet och inte släppt in de 2 första målen som nu är fallet.

För övrigt så spelas 2, för Arsenal, viktiga premier league matcher ikväll. Det är USA och ryssarna som är i farten. Och jag behöver väl inte skriva vad jag hoppas resultaten blir? Tyvärr så möter dom alldeles för lätta lag. Bolton respektive Bottenham. Så allt annat är 3 pinnar för våra konkurenter vore en jätteskräll.

Heja Arsenal!!!

måndag, mars 17, 2008

St Patrick’s day



Idag är det St Patrick’s day. En dag då alla Irländare häller i sig Guinness i mängder och är lyckliga. Vi, i övriga världen, tycker numer att det är jättebra att fira St Patrick’s day och gör likadant. Men inte jag. Inte i år i alla fall. Men till er alla Happy St Patrick’s day!

Heja Arsenal!!!
Dags igen

Ja, nu är det dags för VAB igen. Carolina har fått feber och en rejält rinnande näsa. Inte kul, för varken mig eller henne. Hoppas att det går över snabbt.

Heja Arsenal!!!

lördag, mars 15, 2008

Tungt

Återigen tappar Arsenal poäng i ligan. Nu är det 4 raka oavgjorda matcher. Detta gör att man numera inte ens är nära en toppplacering. Tur vi skall möta både USA och Ryssarna innan serien är slut. Det som talar emot The Mighty Gunners i dessa matcher är att Arsenal spelar bättre mot bra motstånd. Men dessa 2 dödgrävarlag kan bli jobbiga att slå. Ungefär som att möta Bolton när dom var som värst.

Heja Arsenal!!!

CB *klapp klapp klapp*



Nära ett hyllningsinlägg

Ja, tänk att jag satt och klurade på ett hyllningsinlägg tillägnat Derby. Det stod länge 0-0 mot jenkarna. Jag följde resultatet på Text-TV på webben. Men till slut kunde inte Derby hålla emot längre. Och ärkefjollan, av alla fjollor i USA, Ronaldo gjorde målet. Synd.

Heja Arsenal!!!

Sommarhatten


Provas. Är jättekul att testa hattar.

torsdag, mars 13, 2008

Plankstek


Ikväll hade vi barnvakt en stund. Så vi åkte och käka en planka. Riktigt gott!

onsdag, mars 12, 2008

VIK gör en VSK?

Igår föll ju VSK ihop totalt i slutet av den femte avgörande matchen i SM-semifinalen i bandy. Man tappade en 3-0 ledning till torsk med 4-3. Frågan är nu om VIK lyckas göra detsamma borta mot Borås i första matchen. Man ledde i alla fall med 2-1 tills det bara var ca 4 minuter kvar. Det står nu 2-2 efter 3 perioder och sudden väntar.

Heja Arsenal!!!

Målarmössan på


Och det målas som aldrig förr. Dessutom på papper denna gång.

tisdag, mars 11, 2008

Åter till vardagen

Efter helgens trevliga seriesammandrag är man tillbaka i veckolunken. Dvs träning kl 06,00. Direkt till jobbet. Göra dryga 8 timmar. Hem igen. Hämta Carolina hos farmor och farfar. Hem med C. Laga mat. Äta mat. Diska. Natta Carolina. Och sist men inte minst, skriva några rader här på bloggen.

Snart dags att sova. Känner att jag fortfarande har lite sömn att ta igen från helgen. Men det har gått mycket bättre idag, huvudvärken är borta, skönt! Ska bli skönt med en helg där inget är planerat. Bara få ta det lugnt och ladda batterierna. Titta på när Arsenal tar sig tillbaka till ett lag som kan vinna matcher i ligan igen. Det var ett tag sen nu. 3 raka oavgjorda matcher. Dessutom mot dåliga lag.

VSK bandy leder just nu med 3-0 borta mot Edsbyn i femte avgörande matchen. Starkt om dom kan vinna detta.

Heja Arsenal!!!

måndag, mars 10, 2008

4 dagar kvar

Ja, tänka sig, nu är det bara 4 dagar kvar till helg! Hur nära är inte det? Det känns som om man skulle behöva helg nu. Jag är fortfarande mycket trött efter helgens sammandrag och jag har faktiskt fortfarande huvudvärk. Tror dock att det är borta imorgon. Men jag står i valet och kvalet om jag skall åka och gymma imorgon kl 06,00 eller inte. Jag skulle verkligen behöva sova ordentligt men jag vill även få in en träningsrutin. Det är när man får in det som det blir lätt att komma i väg och träna.

Snart skall VIK spela avgörande match i hockeykvalet. Risken är väl att dom, i vanlig ordning, viker ner sig. Men det skulle vara kul om dom kunde gå vidare och gärna så långt som till kvalserien. Det tror jag TB's brorsa skulle vara kul. För då skulle han kunna åka och se Brynäs i ABB Arena.

Heja Arsenal!!!

söndag, mars 09, 2008

Helt färdig

Efter dagens och dessutom seriens sista 2 matcher är jag helt slut. En vinst och en förlust blev det idag. Och det tar på krafterna att spela 4 seriematcher under en helg. På vägen hem från Flen fick jag mer och mer ont i huvudet. Och när jag kom in genom dörren hemma hade synfältet reducerats till rejält tunnelseende. Riktigt jobbigt. 2 alvedon senare har man fortfarande ont i huvudet men det går nog över bara man får sova lite.

Det var i alla fall en trevlig helg och kvällen på Katrineholms stadshotell var riktigt kul och dessutom helt ok mat. Dock så var Irish Coffeen helt under isen, synd.

Arsenal tappa återigen poäng i ligan. 0-0 borta mot Wigan är inte ok. Det måste bli vinst mot ett så dåligt lag. Även om planen, som för övrigt även används till rugby, var helt under isen så måste man vinna om man vill vara med och leka med dom stora pojkarna.

Heja Arsenal!!!

Kanske dags att sova


Snart dags för match.

Det går vilt till


När Hallstahammars BTK firar 4 pinnar.

torsdag, mars 06, 2008

Trött

Det kanske börjar bli tjatigt att läsa om hur trött jag är hela tiden. Men det är så det är. Jag får skylla mig själv. Gymbesök på morgonen tar på. Men man kanske kommer in i det så småningom.

För den som inte visste det innan, Arsenal vann i tisdags!!! 2-0!!! Den segern gör mig fortfarande väldigt glad. Vi får väl se om man är lika glad efter söndagens match. Tydligen så har både Diaby och Walcott skadat sig. Och Van Persie har spelat 60 min i en "behind-closed-doors game" under torsdagen. Han spelade 60 minuter och var tydligen helt färdig efter det. Låter som om konditionen har fått lida av frånvaron. I övrigt kanske Toure kan vara tillbaka och kanske kanske kan Song vara tillbaka. Dock så är porslincky borta ytterligare 10-12 dagar.

Hallstahammars BTK har seriefinal i helgen. Och 4 lagmatcher står på programmet. Vi får se om man får lira något. Vi kan i alla fall inte åka ur serien och uppåt vill vi inte. Så vi får se hur det går i helgens matcher som spelas någonstans i sverige, Flen tror jag det är.

Heja Arsenal!!!

Härligt väder


Är på väg till mor och far för att hämta Carolina. Och det är riktigt härligt ute.