måndag, mars 31, 2008

Puh!

Jag har precis kommit hem efter bostadsrättsföreningens årsmöte. Och som väntat har man tokont i huvudet. Det tar inte lång tid innan man får det på detta möte. Och då kanske någon tror att det är på grund av att det går så dåligt för föreningen eller att det är tuffa diskusioner på mötet. Men det är det inte. Vi har en välskött förening med bra ekonomi.

Det är för att mötet hålls i en liten gemensam lokal vi har i föreningen. Och i den sitter x antal personer med alldeles för mycket parfym på sig. Det är som att gå in i en vägg av dofter eller som att gå in i en parfymfabrik. Det blir alldeles för mycket på en gång för stackars mig. Det är en sådan befrielse när man får komma ut i den friska luften efter mötet. Nåväl, nu är det ett år tills nästa möte.

På onsdag spelar Arsenal kvartsfinal i Champions League. Liverpool står för motståndet. Och trots att vi är många klasser bättre än Liverpool så kan det bli tufft. För alla vet väl att fotboll inte alltid är rättvist. Så med lite otur så är orättvisan framme på onsdag och spelar oss ett spratt.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: