torsdag, mars 20, 2008

Lång helg?

Ja det kan det bli, eller så blir det nästan långhelg. Dvs jag går och jobbar några timmar imorgon och tar helg sen. Men det känns inte så lockande. Dock så är det svårt att hinna med allt just nu på jobbet. Nästa vecka är det resa till Köpenhamn på torsdag och Nyköping på fredag. Eventuellt hinner jag även med en resa till Stockholm på onsdag. Så med tanke på det är det svårt att hinna med allt annat man skall göra. Och vissa saker är faktiskt bättre att göra när det inte händer så mycket annat på firman. Så därför skulle det kunna bli jobb imorgon. Eller, nä, eller, kanske, jag vet inte. Vi får se.

Imorgon är det dessutom hockey i ABB-arena. VIK spelar mot Mora i kvalseriens andra omgång. Det får inte bli några fler läggmatcher nu om man vill vara med och leka med dom stora pojkarna framöver.

Annars är helgens stora begivenhet Arsenals bortamatch mot Ryssarna. Ryssarna lyckades tappa poäng borta mot Bottenham igår, så hur svårt kan det vara att vinna mot dom på söndag? För övrigt måste både vi och CSKA vinna på söndag för att hänga med USA i ligatoppen. Ett oavgjort resultat gagnar bara jenkarna.

Heja Arsenal!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

JAHA!!!!
Det var alltså en läggmatch i Läkerol sist!!!
Misstänkte att det var nåt skumt över hela grejen.

Det blir alltså lite synd om Mora ikväll om jag förstått saken rätt då?

/TB:s brorsa