måndag, oktober 18, 2010

Ny vecka, nya möjligheter

Då börjar vi om på nästa nedräkning till helgen. Nu kör vi på i dom gamla vanliga inkörda hjulspåren. Upp på morgonen. Fixa välling till Freddie. Väcka Ina. Fixa frulle till Ina. Påklädning av dvärgarna. Försöka få Ina att förstå att det är kallt ute och att sommarklänning är för kallt nu. Gå till dagis med Ina. Hem med Freddie och leka, fika och kanske med lite tur så sover hon en stund. Sen är det dags att hämta Ina. Då blir det oftast gungning på vägen hem. Sen är det lurre och beroende på vilken dag det är så blir det någon aktivitet på eftermiddagen. Sen längtar man till att fru Blogg kommer hem och hjälper till lite med barnen. Sen är det middag och nattning. Dagarna rullar på helt enkelt.....

6 kommentarer:

  1. What a wonderful life!!!

    //Frank Sinatra

    SvaraRadera
  2. Längtar du tillbaks till jobbet?

    /Addeco

    SvaraRadera
  3. Tänk att få åka till jobbet och vila upp sig en stund!

    SvaraRadera
  4. Snart får du blåsa ur dig igen. Till helgen i Avesta, 2 seriematcher Köping och stratos = 6 singlar + 2 dubblar för dig, vilket per automatik blir 8 matcher * 5 set.

    Enligt Skatteverket allmänna regler och bestämmelser så bestämmer vi då att du borde spela någonstans mellan 35 och 40 set under lördagen.

    //Coach

    SvaraRadera
  5. 40 set vore ju drömmen!

    /TB

    SvaraRadera