tisdag, mars 01, 2011

Torka

Ja, det är riktigt dåligt med uppdateringar här på bloggen. Ok, det brukar ändå bara vara "rubbish" som skrivs här men ändå. Jag blir själv besviken på olika sidor när dom inte uppdaterar. Och då slutar man att besöka sidorna. Vilket för dom då leder till mindre reklamintäkter.

Men för min del är det glest med inlägg på grund av att jag inte hinner. Eller det känns som om jag inte hinner. Det är upp tidigt på morgonen för att kunna vara på jobbet senast 06:15 så att jag kan åka hem i tid så att mina små dvärgar inte skall behöva vara på dagis längre än nödvändigt. Även om dom själva verkar tycka att det är helt ok att vara där. Men mitt mål har alltid varit att kunna hämta dom så tidigt som möjligt. Efter hämtning är det lek tills fru Blogg kommer hem, då blir det mat och sen börjar nattningen. Ina brukar knoppa in mellan 19:00 och 20:00. Freddie är mer nattmäniska och brukar kunna hålla igång fram till 21-tiden. Sen är man rätt så slut och orkar inte sätta mig och blogga.

Men jag skall försöka att bättra mig. Jag tycker själv det är ganska kul att kunna gå tillbaka något eller några år och minnas genom bloggen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Frukhandlarn behöver bloggen för att fördriva tiden på dagarna mellan fruktsorteringen...

//Fruktis

Anonym sa...

Att det är mindre liv i bloggen beror på finndjäveln samt Borgen, Kjelle, Liwing osv. som slutat blogga.....

Länge leve kärleken...

Det var bättre förr...

//Lasse Kix

Anonym sa...

Sorry grabbar. Men jag och Kjelle har bara tid för varandra numera....

/Borgen