måndag, september 19, 2011

Illa ute?

Det finns inte mycket positivt med Arsenal just nu. Det började igentligen för ganska länge sen. Men har sedan i våras blivit värre och värre. Biljettpriserna höjdes inför denna säsong. Det kostar att ha bra spelar i truppen sas det. Alla har inte varit helt glada över detta. Särskilt inte när fönstret öppnas så är det inte nya spelare det talas om. Nä, det är försäljning av de två bästa spelarna som det surras om. Vänta nu, höjda biljettpriser för att en bra trupp kostar pengar? Sälja de bästa spelarna? Hur går detta ihop?

Säsongen inleds bedrövligt och fönstret närmar sig stängning. Arsenal har precis torskat med 8-2 mot en föredetta titelrival. Dom är fortfarande aspiranter med det är inte vi. Arsene panikköper 5 nya spelare på några dagar. Varav en är ett lån av en spelare som inte platsar i Chelski. Att man dessutom tar in honom utan den obligatoriska läkarundersökningen gör det hela än märkligare. Men strunt samma, det är en helt annan historia.

Nu, när biljettpriserna är högre och truppen är sämre så blir det givetvis svårare att sälja ut arenan man tyckte att man behövde ha. Och visst behöver man det om man är ett topplag. Men i år är det första gången som jag kan se att det finns biljetter kvar att köpa (på General Sale) till en match som spelas om 5 dagar. Om inte det är en väckarklocka för klubben så vet inte jag vad som är det? Om intresset minskar och därmed även intäkterna så kommer det bara bli än svårare att få till ett topplag igen. Jag ser med spänning fram emot hur Arsenals styre skall reagera på allt detta. Dags för silent Stan att visa lite ledaregenskaper nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skall snacka lite med Wenger i helgen, kanske dags för en riktig COACH att ta över...

//En riktig COACH

Anonym sa...

Fritt inträde för coachens vännet sen? :-)

// Lalle