måndag, november 07, 2011

40 friska

Måndagmorgon och man har 40 friska timmar att ta sig igenom innan nästa helg. Visst är det underbart? Ny vecka, nya möjligheter! Jag tror jag glömde nämna att Arsenal vann i lördags! Och det konstiga var att man kände sig ganska lugn under hela matchen. Och det var länge sedan det kändes så bra när Arsenal spelar. West Brom är ju annars en sån motståndare som vi brukat haft det svårt mot. Inte för att dom nödvändigtvis är så bra utan för att vi gjort dom bra. Detta p g a att vi inte haft den rätta inställningen. Utan trott att det bara räckt att ställa in skorna så skulle allt lösa sig ändå.

Fullt så enkelt är det dock aldrig i idrottens värld. Man måste ha rätt inställning till alla matcher om man inte vill trilla dit. Och lördags hade vi det. Arsenal har ju det senaste året pratat om att dom vill pressa högt. Och på det viset inte ge motståndaren någon tid till bra uppspel och snabbt kunna ställa om till anfallsspel. Tyvärr har ju denna höga press bara gett att man går upp med laget för att "pressa" men ändå bara ställt sig en halvmeter eller mer ifrån utan att riktigt pressa. I lördags kunde jag dock se en mer tuff press och det gjorde det väldigt svårt för motståndarna.

Nu är det uppehåll i 2 veckor. Och risken är väl att våra spelare åker iväg och spelar låtsasfotboll och drar på sig några månaders skadefrånvaro. Risken är stor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Under den senaste londonresan så uppkom en delikat fråga, huruvida en viss granne skall i sin meritlista ha juniorlandskamper alternativt pojklandskamper i FOTBOLL!!!!!!!

jag betvivlade detta starkt och här kommer också svaret från hans närmaste vän:

NEJ!!!!!

Kan bekräfta att han har pojkkamper för Gideonsbergs IF och fått storstryk av Skiljebo SK med Mats Jönsson som 2 – målsskytt!!

Enjoy the rest of the day!

//De lärde i Lund