måndag, oktober 05, 2015

Och så börjar vi om...

Återigen måndag, känns som om det var nyss jag skrev det senast men det var väl typ en vecka sen då. Det springer på rätt så fort nu. Och det betyder ju att det snart är dags för London! Nåväl, snart och snart, men igår var det 2 månader kvar tills vi åker.

Jag vaknade prick kl 3 inatt. Och ibland när man vaknar på natten så känner man direkt att man inte kommer kunna somna om. Jag gjorde dock ett tappert försök men till slut var det bara att ge upp och åka till jobbet.

Arsenal vann igår. De första 20-25 minuterna var bland det bästa jag sett dom göra på länge. Det fanns en jäkla energi i laget och alla löpte och det mesta funkade. 3-0 efter 20 minuter påminnde lite om The Invicibles tid. Då brukade Arsenal göra några snabba mål i början av matcherna och sen kunde man sitta och njuta av spelet. Igår var det dock ingen njutning på samma vis. Förr så fortstatte man att trumma på men igår backade man diciplinerat hem och väntade på kontringar. Och det finns ju ingen anledning att ligga på på samma sätt vid 3-0. I slutet av första halvled hade dock United ett gyllene läge att reducera men Cech gjorde en halvskaplig räddning där.

Inga kommentarer: