onsdag, april 11, 2018

Mittvecka

Det blev en runda på 5,4 km igår med Ina. Hon hade dock grym träningsvärk sen måndagens gymnastik men hon jogga hela vägen i alla fall. Ska bli spännande att se om hon kan hålla att springa minst ett par gånger i veckan fram till Vårruset. Och vad hon i så fall kan klara av på det loppet.

Annars så verkar det bli fint väder idag så jag hoppas kunna komma ut på en sväng i eftermiddag medans det är gymnastik. Minst milen vore ju bra, gärna längre om det känns ok.

VIK verkar på gång upp i Allsvenskan igen. Vi får väl se om det håller hela vägen eller om det blir som vanligt.... Hoppas dock att de kan hålla hela vägen och gå upp i Allsvenskan igen. Ettan är inte ok att ligga i.

I helgen meddelade jag laget att jag lägger ner pingisen. Även om jag kan tycka att det är rätt så kul att spela så är det för ofta det känns som ett tvång. Att man har bundit upp sig för en massa helger och när det väl är dags så är det bara ångest. Att man sen knappt har tränat något och har dåligt samvete för det så känns det ju inte bättre. Så pingis skall från nu bara spelas på pubbar i London :-)

Ha en fin onsdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan ju alltid ångra sig?

//Seth o grabbarna

Anonym sa...

Det har ju hänt förr.... :-)

/TB