fredag, mars 25, 2022

Sent inlägg...

 ...men här kommer det i alla fall till slut!

Stressig morgon. DB-flytt inatt och innan klockan 7 skulle produktionsprogrammen ändras så att det jobbar mot den nya servern. Jag hade tänkt vara på plats och fixa detta men vaknade med halsont och snorig näsa. Bara att stanna hemma med andra ord. Men som tur är så finns Teamviewer så jag kunde koppla upp mig mot linan och ställa om alla program och se att de snacka med den nya servern. Sen kunde jag följa hur det gick under de första produkterna och allt verkar funka, klapp på axeln för det!!

Freddie är oxå sjuk, hon har även feber. Så tävlingen i Örebro är bara att glömma. Tråkigt! Det var sista inomhustävlingen som hade 600/800 meterslopp. Finns en tävling i Eskilstuna nästa helg men då blir det i så fall andra grenar. Sen drar utomhussäsongen igång i maj. Och en av höjdpunkterna blir väl Världsungdomsspelen i Göteborg i juni. 

Nåväl, för Er som glömt bort det så är det våffeldagen idag!! Inte helt fel tycker jag. Vi får väl se om vi tar dagen på allvar och äter några våfflor eller hur det blir.....

Ha en fin helg nu vänner!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blev orolig på riktigt när inget inlägg kommer : (

Du är dagens glädjeämne !

Trevlig helg

//Coachen

Lasse N sa...

Ha en fin helg. Krya på er.