lördag, augusti 29, 2009

Eduardo

UEFA med, Platini i spetsen, skall utreda hurvida Eduardo lurade domaren att blåsa straff i onsdags mot Celtic. Två matchers avstängning kan han få för det. Jag undrar varför man just nu skall statuera ett exempel? Varför har fjollan Ronaldo fått hålla på i alla år och filmat? Och är det så konstigt att Eduardo, med tanke på benbrottet han fick efter en ful tackling för två år sen, försöker undvika att bli klippt igen? Jag förstår om han inte vill bli kapad igen. 1½ år på skadelistan är väl nog kan man tycka.

Och varför passerar råa överfall, som sker då och då, förbi med ett gult kort i bästa fall. Där motståndaren är borta i år får förövaren ett gult kort. Hm, jag tycker nog det är dags att se över reglerna igen. Och jag tycker oxå att man skall bli avstängd för filmning, men det skall gå att bevisa och det skall gälla alla!

Heja Arsenal!!!

3 kommentarer:

  1. ska vi hälsa till Ville Viking från dig brorsan?

    /TB:s brorsa

    SvaraRadera
  2. reseledaren, klagomål till dig saknar all info ang. kryssningen med bärplockarna till Tallink..

    bu på dig...

    //Coach

    SvaraRadera
  3. Det enda du behöver veta är att 13.20 ska du sitta på bussen från Västerås busstation.Resten får du veta på plats. Sov en stund och gå upp på andra sidan så kanske du blir på bättre humör. Stackars Pelle Sjööö som ska dela hytt med dig.

    /Reseledar´n.

    SvaraRadera