lördag, augusti 01, 2009

Emirates Cup

Denna helg spelas Emirates Cup på, givetvis, Emirates Stadium i norra London. Arsenal spelade idag mot Atletico Madrid och vann med 2-1. Där alla målen kom till under dom sista 5 minuterna. Jag tror det var rättvist, även om jag är färgad och fast A M hade några chanser att göra fler mål. Det hade dock även Arsenal så det var nog rätt så rättvist. Arsjavin (eller hur det nu skall stavas, jag kommer i alla fall stava det på detta vis) gjorde båda Gunners mål.

En som imponerade på mig var Jack Wilshere. Han påminde mig om Arjen Robben när han spelade som bäst i Chelski. Kvick och vände bort motspelare i farten. Vi får väl se hur det kommer gå i Premier League för honom. Ett som är säkert är att de inte så duktiga backarna i motståndarlagen kommer få order om att kapa honom duktigt när det väl gäller något. Synd, men hoppas att domarna vågar sätta stopp för dödgrävarna.

Imorgon är det match mot Glasgow Rangers som idag besegrade PSG med 1-0. Jag såg dock inte den matchen så jag har ingen aning om hur pass bra dom är. Men normalt känns det som om det är ett lag som Arsenal skall slå. Och gör vi det så vinner vi cupen.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: