söndag, augusti 16, 2009

Varför?

Varför måste vissa spelare snacka massa strunt i media om saker dom inte har med att göra? Det jag tänker på just nu är mannen, eller man och man, som under förra sommaren gjorde allt han kunde för att få lämna Arsenal för Milan eller Barca. Det hela resulterarde då i att han istället blev kvar med en löneökning som hette duga.

Och det hade väl varit ok om han fortsatt att leverera som han gjorde säsongen innan (07/08). Då såg man verkligen hur han kämpa och slet för laget. Men förra säsongen (08/09) var han totalt ointresserad av att jobba för laget. Och i och med det tog Arsenal första bästa bud nu i sommar för att bli av med honom. Det var bara ManCity som var intresserade numera. Han försökte själv med agentens hjälp desperat få Chelsea eller ManUSA att köpa honom men ingen av dessa var intresserade. Så det blev ManCity han hamnade i.

Det är, som ni redan förstår, Moneybayor jag menar. Och nu måste han i pressen även berätta att han tror nog att Kapten Fabregas kommer lämna nu. Vad får honom att tro det? Och vad är det som gör att han behöver berätta det för hela världen? Frågan är ju givetvis oxå varför tidningar trycker sånt i tidningarna. Det är ju rena spekulationerna. Moneybayor har ju inte ens något med det hela att göra längre då han valde att lämna för Citypengarna. Men han kanske inte vill vara den enda, tillsammans med Kolo, som sviker klubben. Skillnaden, som nog inte han har förstånd att förstå, är att om, och jag skriver bara om, mot förmodan, Fabregas skulle lämna så skulle han vara fruktansvärt saknad. Men att Moneybayor lämna gör oss supportrar bara glada.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: