lördag, april 03, 2010

2000

Jag har funderat hela dagen på vad jag skulle skriva om just detta inlägg. Ja, detta är inlägg nummer 2000. Det är några inlägg det. Ja, jag vet, det kunde varit fler. Och framförallt bättre kvalla men å andra sidan så är det jag. I sommar fyller bloggen fyra år. Kanske kan man till dess hitta på något seriöst att skriva om. Eller varför inte en födelsedagsfest? Haha, en jättestor tillställning på något av stans pubbar där alla 3 läsare av bloggen firar 4 år.

Det hela började i alla fall med att jag var tvungen att regga ett konto för att kunna skriva på Terroristens blogg. Ja, han hade en sådan inställning på den bloggen den första tiden. Och när jag ändå reggat ett konto så kunde jag ju lika gärna börja skriva något. Och på den vägen är det. Grattis Ryddes Stygga Pojkar till 2000 inlägg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett jättestort grattis till inlägg nr 2000, Det är och har alltid varit kul att följa vad som skrivs och alla kommentarer till inläggen här i bloggen. Ser fram mot de 2000kommande inläggen. Dessutom är en bloggfest en kanonidé tycker jag. :-)

//Lalle

Anonym sa...

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurra!!
Grattis!!!

/TB:s brorsa