fredag, april 30, 2010

Rätt eller fel?

Jag är inte mycket för att läsa nyheter och jag tittar heller inte ihjäl mig på nyhetsprogrammen på TV. Men på morgonen, när jag bläddrar fram till sportsidorna i VLT, kan det hända att jag ser någon rubrik i alla fall. Igår, tror jag det var, stod det att Västerås kommun skulle stötta flygplatsen rejält. Vad rejält innebär vet jag inte eftersom jag bara såg rubriken.

Men man börjar ju fundera lite på om det är värt dom "rejäla" pengarna kommunen skjuter till. Ska man år efter år pumpa in pengar i något som aldrig går runt? Ja, om man tänker på vad annat skit som pengarna går till (fallskärmar till inkompetenta "höjdare", alldeles för höga löner till pajasar som inte kan ett skit) så tycker i alla fall jag att det är ok.

Men det är ju givetvis för att jag mer än gärna flyger från Hässlö. Skulle det inte gå att flyga direkt till London från Hässlö så skulle jag inte åka flera gånger per år till London. Så för mig är det helt ok att vi fortsätter stötta flygplatsen. Men jag kan förstå dom som inte tycker det är ok.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla, snälla, snälla pingis-lirare i Hallsta. Ryktet har nått skatteskrapan att ni alla (TB, TB´s brorsa, danne, allvins, valskogarn, ja till och med Lalle) tänker sätta eld på era spadar ikväll.
Låt Valborgsmässoelden bestå av annat än limrester och kantband..
eventuellt ett och annat gummi oxå.

//Coachen som önskar "laget" en riktigt trevlig Valborg.

Anonym sa...

Tack detsamma!!!
Vilken jävla bra idé!!!

/Lars son

Anonym sa...

Tack det samma!
/TB

Anonym sa...

Ta er i brasan djävla stolpskott.
Ni suger....

//Robban Collin Div 1

Anonym sa...

Tack detsamma coachen

//Lalle