måndag, juli 26, 2010

Så ska det vara

Jag trodde ju i slutet av förra veckan att det är idag som bloggen fyller år och att det skulle firas på onsdag. Men när jag kollar hur det igentligen är så är det faktiskt på onsdag som bloggen fyller. Så firandet blir på rätt dag!

Det känns lite konstigt att det redan har gått fyra år. Och att det överhuvudtaget blev en blogg var Rilles fel. Han hade, på sin blogg, en sådan inställning så att det bara var inloggade bloggare som fick skriva i hans blogg. Så det blev ju till att skaffa en egen blogg. Att han sen tog bort den spärren och gjorde så att alla kunde kommentera hans inlägg är ju en helt annan sak.

Det är många gånger man tänkt lägga ner "skiten". Dock så har man ibland tittat tillbaka i bloggen och man kommer ihåg vad man har gjort och varit. Det har blivit som en sämre variant av en dagbok. På senare år har det även blivit ett sätt att komunicera med vänner som är här. Istället för att skicka mail så kan man skriva något i en kommentar. Och det är ju rätt så bra vissa gånger. Nä, nu dags att börja ladda för fyraårskalaset :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir ju perfekt det, vad jag förstått är Steven intresserad och han skulle ta ett snack med Pipan. Sen hoppas jag ju på att någon av bloggens regulars har möjlighet att fira bloggens 4e födelsedag.

//The Real

Anonym sa...

När, var, hur och (varför)???

Lovar inget men vet man vart så är det i vart fall enklare!!!!

//Coachen (holi-holi-holiday)

Anonym sa...

När: på onsdagkväll
Var: Gissar Bishops (om ändras kan man läsa om det på bloggen)
Varför: Varför? Varför inte?

/TB

Anonym sa...

Hur?????

//Borgen o Kjelle

Anonym sa...

Hur: ungefär så här..

-Vad får det lov att vara?
-En Guinness, tack! (sägs med ett leende på läpparna)
En Guinness hälls upp.
-Det blir alldeles för mycket pengar
-Ja, kanske, men den säljs i alla fall inte till dess rätta värde. Då hade det blivit dyrt.

Sen tar man glaset i höger hand, lyfter det mot munnen och tar sen några rejäla klunkar, ställer tillbaks glaset på bordet och njuter sen av Guinnessens underbara smak.

/TB

Anonym sa...

Tack för lektionen!!

//The Toucan Inn

Anonym sa...

Ska bli härligt att få dricka lite öl i ett gott syfte :-)

//Fullers heavydrinkers